Notowanie tych akcji to fikcja. Rynek w pełni kontrolowany przez jednego akcjonariusza. Niedawno było 17,60. Za psie grosze dołują jak chcą. Ci co podbieraki stracili już cierpliwość. To nie znaczy, że nie będą musieli zapłacić kilka razy drożej. Stara grupa czeka wiele lat. Poczeka jeszcze.
Słyszałem z dobrego źródła, że własciciel białej gorączki dostaje. Że przejął większość akcji za grosze, a tu parę procent w posiadaniu jakichś leszczy jest nie do wzięcia za paczkę frytek... A podobno on ma taki charakter, że trudno akceptuje takie rzeczy... Cóż trzeba czasu, żeby to przetrawił i poradził sobie z tą według niego traumą, że musi uczciwie zapłącić... Ja nadmiernym optymistą nie jestem jeśli chodzi o czas, u mnie mój pakiet czekał kilkanaśćie lat, może poczekać i następne kilkanaście... Liczę bardziej na dogadanie się ze spadkobiercami, na to liczę...
Oni też coraz mniej czasu mają. Gdybym miał ocenić to szala czasu się już na naszą korzyść przesunęła. Za te 2,5 mln akcji zapłacą już godziwie ( bez względu na jutrzejsze wyniki).