• Moja opinia Autor: ~dracos [5.173.60.*]
    kasy moze zostanie po splacie zobowiazan do konca roku, prawie nie maja pracownikow i tytuly ktore maja wyjsc prezentuja niski potencjal sprzedazowy, prezes chyba tyra na 3 etatach zeby to sie wszystko nie posypalo, ( patrzac na kadry jest raczej mocno osamotniony) , tribe bylo ostatnia szansa zeby nie stac sie marginesem w branzy i niestety nie udalo sie ( moim zdaniem dlatego ze gra po prostu po pewnym czasie staje sie nudna..nie ma walki, nie mazna zostac zabitym przez np. inne plemie czy zjedzonym przez drapieznika) tak przyjemna chodzonka- troche za malo. Generalnie to szkoda mi tej spolki, tej premiery, prezesa i akcjonariuszy ( tez nim bylem dlugi czas i wyszedlem na stracie przed premiera). Jedynie grega mi nie szkoda, jak umoczyl to zasluzyl
  • Re: Moja opinia Autor: ~leszczyk [212.180.151.*]
    +1
  • Re: Moja opinia Autor: ~rr [31.61.162.*]
    "nie ma walki, nie mazna zostac zabitym przez np. inne plemie czy zjedzonym przez drapieznika) tak przyjemna chodzonka- troche za malo." - zgadza się, ale widzi to również Prezes i wydaje i się, że właśnie o te elementy ma być rozbudowana gra.
  • Re: Moja opinia Autor: ~Dzija [192.166.202.*]
    Prezes niech na razie stworzy prawidłowy raport za 3 kwartał
  • Re: Moja opinia Autor: ~mk [5.173.162.*]
    Dokładnie. Na Duality wpadła właśnie korekta sprzedaży gry z 66 085 na 6 685 dla konsoli tak, że tego nie myli się ten co nic nie robi :-)
  • Re: Moja opinia Autor: ~zzzzzzzzzzz [77.65.92.*]
    żeby się chociaż komunikował... uważasz, że to pomyłka? jak dla mnie trochę niepoważna gra na czas...
  • Re: Moja opinia Autor: ~never [185.186.152.*]
    Porównywanie tego do innej udanej gry konkurencji to tak jakby jakiś tam olewus i obibok producent klapków - wsuwanych butów
    drapał się po głowie , dlaczego mu nie wyszło, ma coś podobnego do kultowych Crosców które odniosły sukces tu lipa .
    Masa drobiazgów która tworzy całość, choćby inne miejsce w czasie ..
  • Re: Moja opinia Autor: ~Darek [188.147.76.*]
    Prezes przyszedl do zle zarzadzanej spolki, ktora miala kilka projektow, musial je dokonczyc z nadzieja ze moze przynajmniej zwroci sie koszt. Nie ma co wieszac psow na kims kto od poczatku musi gasic pozary. Pytanie co zrobi pozniej. Skonczy gry juz zaczete i co dalej? Czy wypusci produkt porzadny czy dalej niszowe pozycje o sredniej jakosci.
  • Re: Moja opinia Autor: ~Dzija [192.166.202.*]
    On już tam jest 1,5 roku . To powiem przynajmniej przedstawić raport aż tyle
[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 16:46:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.