"W samym grudniu bierzemy udział wdwóchdużychwydarzeniach: Day of the Devs organizowanym przez The Game Awards oraz drugim, znaczniewiększym, w którym nasz udział nie jest jeszcze oficjalnie skomunikowany."
przejrzałem kalendarz eventowy i obstawiałbym state of play od Sony. Jeszcze nie zapowiedzieli ale historycznie by się zgadzało a oba zwiastuny wiszą na kanale Playstation
State of Play jest mega duzym wydarzeniem jakby tak Holstin pokazali to by chyba Wishliste katapultowalo mocno na polnoc a tak pozatym czy tylko ja zwrocilem uwage na to ze wishlista urosla o 10 tysiecy zapisow w w 2 tygodnie?...bo z tego co kojarze na materiale dla inwestorow bylo rowno 160k a tu juz jest informacja ze jest ponad 170k xD...raczej spoko tempo 10k zapisow na 2 tygodnie i to raczej w takim luznym galopie bo umowmy sie nie bylo zadnych wiekszych wydarzen marketingowych w tym czasie xD fajnie to idzie dość przyjemnie hahaha
coś na pewno było na rzeczy jak chodzi o współpracę bo sony nie wrzuca od tak wczesnych trailerów niszgierek do siebie na kanał. A oba zwiastuny zrobiły świetne wyniki jeśli chodzi o segment indie na kanale PS.
a SoP to tak, zdecydowanie byłoby petardą jeśli chodzi o ekspozycję
Sony i Nintendo wg mnie rozmawiały z Sonką nt wydania Holstina. Zobaczymy, czy się obrazlili że dostali kosza, czy jednak widzą sens w promocji, bo widzieli dużo więcej niż my i warto to pokazywać bo fajna giera na PS.
Nintendo ma siedzibę w Kioto a Sony w Tokio. Prezes mówił że negocjują umowę z największym wydawcą z Tokio... Sony wrzuciło film z grą na oficjalną stronę aby sprawdzić czy trafi do odbiorców "i trafiło" PLW ma mały procent z konsol a Sonka rozważa jeszcze wydawcę...
Rafał bierz tych japońców to do współpracy to z kursu się zrobi trzy cyferki
Sony jak najbardziej wygląda że temat mógł być grany. Z Nintendo to nie sądzę, oni mają bardzo restrykcyjne podejście do devów 3rd party. Aczkolwiek Holstin wygląda jak idealna gra pod Switcha