Sprzedaż porównywalna w 3q w Amrest była o 8,8% wieksza niż rok temu. W przypadku Sfinksa ten wzrost sprzedaży porównywalnej to 15,9%. W Amrest zadłużenie spadło w porównaniu do zeszłego roku, podejrzewam że w Sfinksie będzie podobnie. Z tym że dynamikę mamy sporo lepszą niż Amrest. Czekamy do wyników, na podstawie publikowanych danych i tego co się dzieje u konkurencji jestem dobrej myśli. Pozdrawiam.
I jak się patrzy na konkurujące knajpy z podobnym menu wypada bardzo korzystnie.
Większe obroty są wypadkowa większej liczby gości i większą srednia na rachunek.
Ja osobiście pompowalbym promki w steki i zmienił surówki i sosy są już bardzo nie na czasie.
I więcej owoców morza w stylu arabskim. Są mega pyszne.
Na taką osmiorniczke np Chętnie bym się przeszedł żarcie wymiata poprostu.
Nadałoby to knajpie odrobinę smaczku i wyróżniło.
Dawać mi tu cycki osmiorniczke na aperitif apke !!!!
Gdzie ty widzisz więcej czeków....Zarząd od kilku lat milczy i nie ujawnia tych danych. Z raportów OSR wynika natomiast gigantyczną obsuwał na poziomie minus 20% do mi us 40 %. To katastrofa !!!! Nic dziwnego, że przestali to upubliczniać. Do tego dodaj ujemne przepływy ( brak kasy ) I masz obraz totalnego bankruta. Chyba dla prymitywnego zgłębienia Zarządu Sfinksa przywołujesz porównanie AmRestu do Sfinksa. Amrest to życiodajna ocean a Sfinks przy nim to zaledwie brudna ( mętna) kałuża. W tej mentnej brei łatwiej ukryć przewały.
Ty jesteś chory człowieku, nic dziwnego że straciłeś na franczyzie ze Sfinksem, dziwię się w ogóle ze takiemu niezrównoważonemu psychicznie człowiekowi pozwoli przystąpić do spółki. Twoje miejsce jest w szpitalu, nie w internecie. Te same bzdury pisałeś w zeszłym roku jak akcja była za 40 groszy. Żyłuj się tu dalej i patrz jak reszta będzie zarabiać. W ogóle mi cię nie żal.