Vincent to twoje przypuszczenia, czy wiesz coś więcej? Jeżeli jest tak jak piszesz, to jest grupa chętnych inwestorów do pociągnięcia konkretnych decydentow do odpowiedzialności
To kwestia moich własnych obserwacji przez ostatnie 20 lat .........spółek podobnie kończących swój byt na GPW Scenariusz zawsze jest podobny w zależności od uczestników takiego działania ... na końcu zawiązuje się grupa tzw. "inwestorów indywidualnych " nazywanych POROZUMIENIE i wydaje im się ,że zmienią bieg wydarzeń albo odzyskają kasę lub chociaż część wyłożoną w akcje .... ale wiadomo ,że sprzdaż akcji nawet za 1 GROSZ powoduje ,że jesteście to ująć w PIT i odliczyć stratę a tak to szorujecie po dnie. Ostatnie takie "działania" były na KBDOM i jego powiązaniach z Polnordem Dla odważnych chcących poznać ten spektakl można sobie odszukać w internecie .. Takie jest moje zdanie i taka jest moja opinia ....a teraz czekam na wrzask
Na Rafako chcą konwersji długów na akcje. Tutaj chcą nie wiadomo co byle przeciągnąć temat ciekawy jestem jaki cel ma Vistal taki prawdziwy tymi działaniami.
Kto wam to q wa kazał kupować ten szmelc ,od kilku lat przestrzegałem na tym forum że nie wyjdą z długów i będzie kolejna upadłość tego gniota ,kto mnie nie posłuchał to dzisiaj ma spore zyski.