• Creepy tale w chartsach Autor: pawelpablo [5.173.249.*]
    https://nintendoeverything.com/switch-eshop-charts-november-10-2023/

To źle czy gorzej? Nadal w top sellers na 40 pozycji. Nadal darmówka? :D

Spokojnego weekendu.
  • Re: Creepy tale w chartsach Autor: ~Jac [88.199.145.*]
    19 pozycja :-)
  • Re: Creepy tale w chartsach Autor: ~Xxx [46.205.192.*]
    Pozytywne informacje ale większy popyt się nie pojawił i kurs odbił od oporu. Zobaczymy czy jakiś katalizator się pojawi we wtorek.
  • Re: Creepy tale w chartsach Autor: pawelpablo [188.114.87.*]
    Aktualnie 41 pozycja i się ciągle trzyma.
  • Re: Creepy tale w chartsach Autor: pawelpablo [188.33.224.*]
    39 miejsce w top sellers switch. Tak jeszcze nigdy chyba nie było, żeby dwa tygodnie po zakończeniu akcji jakaś gra się trzymała. Może warto przedłużyć obniżoną cenę dla tej gry?
  • Re: Creepy tale w chartsach Autor: pawelpablo [31.178.221.*]
    https://www.nintendo.com/us/store/games/best-sellers/#sort=df

/html/body/div[1]/main/div[3]/section/div[2]/div[2]/div[38]

Raport raportem (jest dobry co bardzo cieszy :D ), a kaska za Creepy Tale, które się nadal trzyma w top sellers switcha i nawet zaliczyło oczko w górę (z 39 na 38 pozycję) ciągle leci, a to już ponad dwa tygodnie od zakończenia akcji Halloween.
    Do tego pewnie ludki zaglądają w portfolio i może więcej gier przez to idzie.

Może to nie głupie gdyby niższą cenę utrzymali jeszcze dłużej?
    Black Friday wypada 24.11 więc w tym czasie dobrze by było gdyby zrobili obniżki gdzie się da i jeszcze puścili newsletter o tym trąbiąc też o tym w społecznościówkach.

Nie wiem jak to w gamedev ale np. niektóre marki odzieżowe podczas black week mają największy pick sprzedażowy i czasami jest tak, że wyciągają około 25% rocznych przychodów w jeden weekend (szok co nie?).
    https://nintendoeverything.com/switch-eshop-charts-november-18-2023/ 12 pozycja, gra idzie już w pełnej cenie od dwóch dni dziś 37 pozycja (34-38 się bujała) ciekawe ile jeszcze będzie się trzymać.
  • Re: Creepy tale w chartsach Autor: ~Xxx [37.30.28.*]
    Pytanie czy ktoś ten NGG rozbuja ? Dopóki zarząd nie będzie nic robił w tym kierunku to kurs kiszonka
    Nie wiem, nie znam się, a patrząc po szambie co to się tutaj wypisuje odczucia można mieć mieszane.
  • Re: Creepy tale w chartsach Autor: ~Xxx [37.30.28.*]
    Kiedys szambo trzeba opróżnić
  • Re: Creepy tale w chartsach Autor: ~creepy [89.64.12.*]
    "Creepy Tale" dalej się utrzymuje, może mamy do czynienia z pocztą pantoflową - gierka chwyciła wśród dzieciarni i zrobiła się "trendy" - jeżeli mamy do czynienia z czymś takim to oby jak najdłużej bo rynek w Ameryce Północnej duży jest. Żeby tak kąsali po 9,99 $ jak najdłużej.
    52 pozycja. Dużo gier w promocjach jest teraz więc może to spadek zainteresowania lub wzrost zainteresowania innymi przecenionymi grami.
    Tak cy inaczej trzyma się i niech idzie w pełnej cenie jak najdłużej bo pompuje dodatkowo q4 :)
    Dziś 83 pozycja nadal w pełnej cenie 9,99$
    Szkoda, że nie ma promek choć na część portfolio w black week - może by to jeszcze podciągnęło, tym bardziej, że gdyby dać choć 50% na Creepy tale może by posiedziało dłużej w top sellers, a tak podejrzewam że najdalej za dwa- trzy dni może wylecieć poza listę.
    I stało się - Creepy Tale jest już poza top sellers switch.
    Jak na miesiąc pobytu na liście zakładając, że w pierwszym tygodniu kiedy trwała akcja promocyjna Halloween, gra była po części za free, to po jej zakończeniu czyli przez ostatnie trzy tygodnie szła za 2$, a przez ostatni tydzień w pełnej cenie 9,99$.
    Mam nadzieję, że nieźle udało się kabzę nabić tą pozycją. Mam też nadzieję, że ten kto kupił CT1 miał niedosyt i kupił CT2 (patrząc po sobie jak przeszedłem pierwszą część, kupiłem też i drugą - 25 pln za obie gry, a rozrywka na parę godzin - to mniej niż przeciętna cena biletu do kina) i też rzucił okiem na resztę portfolio, które jeszcze do zeszłego tygodnia było na tyle przecenione, że można było sobie coś drapnąć za niewielkie pieniądze.
    Kończąc już ten spam w tym wątku... Spokojnego dnia.
[x]
MUNAR 0,00% 0,45 2025-09-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.