Doszlo do tego że dwa barany maja dwa iP. Imion tysiące i naganiaja na spadki.
Dla mnie to znak że jednak można tutaj spokojnie czekać na dobre czasy. Skoro im zależy to nam też powinno nie dajcie się zwieść.
Uzasadnij swoje wrzuty bo pisać to każdy może co mu ślina na język przyniesie ale rzeczowo to już mało kto.
Napisz dlaczego trzeci kwartał ma być gorszy od drugiego i na jakiej podstawie tak myślisz ?
Sam wyzywasz od śmieci spółkę której jestem dużej części posiadaczem! Dobra powiedz mi teraz skoro to nie warte zakupu i wogule dno. Po co tutaj tracisz czas ? Zamiast skupić się na tym co jest dobre wedle twej opini. .?
Kolego nic nie masz. Pewnie coś miałeś i sprzedałeś liczysz na kółeczko obrzydzajac spółkę innym ludzia. Nie ładnie chyba ze to wina tego co bierzesz, albo zmień dilera albo bierz połowę!
Każdy podejmuje decyzję o inwestycji i poziomie kursu jaki jest dla niego najbardziej odpowiedni. To że ty straciłeś nie oznaczanacza od razu że inni też stracą .Skoro piszesz ze jesteś w stracie ok.60 % to znaczy że ja nabywając teraz będę miał 150 % zysku gdy ty wyjdziesz na zero. Jak zachowa się kurs tego nikt nie wie ale obserwując wyniki spółki obstawiam że jednak kiedyś wyjdziesz na zero i może jeszcze sporo zarobisz ale tak jak mówię nikt nie wie jak się to wszystko potoczy .