• Do czego to doszlo Autor: ~Michal [91.123.188.*]
    Doszlo do tego że dwa barany maja dwa iP. Imion tysiące i naganiaja na spadki.
    Dla mnie to znak że jednak można tutaj spokojnie czekać na dobre czasy. Skoro im zależy to nam też powinno nie dajcie się zwieść.
  • Re: Do czego to doszlo Autor: ~ttt [5.173.180.*]
    Śmieć spadkowy
  • Re: Do czego to doszlo Autor: ~Michał [91.123.188.*]
    Twój stary.
  • Re: Do czego to doszlo Autor: ~Anaszpan [80.50.148.*]
    jutro na wyścigi wywalicie po wynikach
  • Do czego to doszlo Autor: ~rg [37.109.148.*]
    Uzasadnij swoje wrzuty bo pisać to każdy może co mu ślina na język przyniesie ale rzeczowo to już mało kto.
    Napisz dlaczego trzeci kwartał ma być gorszy od drugiego i na jakiej podstawie tak myślisz ?
  • Re: Do czego to doszlo Autor: ~Miecio [159.205.242.*]

Tu nie jest wazne jakie beda wyniki za 2 3 czy 5-ty kwartal

Jesli od takiego dlugiego czasu sa wywalane akcje

to sie oznacza ze spolka jest smieciem i tyle

A kto kupuje jest samurajem
    Jedni kupują drudzy wywalają, widzę że taka masz wielka wiedzę na temat giełdy jak Twój komentarz. Bez odbioru śmi..iu jak napisałeś
  • Re: Do czego to doszlo Autor: ~Miecio [159.205.242.*]

Polska gielda to byla w miare normalna kilkadziesiat lat temu

A teraz to jest wszystko postawione na glowie i bez zadnej kontroli przez KNF

i BEZ WYZWISK TROCHE KULTURY W mORDE
    Sam wyzywasz od śmieci spółkę której jestem dużej części posiadaczem! Dobra powiedz mi teraz skoro to nie warte zakupu i wogule dno. Po co tutaj tracisz czas ? Zamiast skupić się na tym co jest dobre wedle twej opini. .?
  • Re: Do czego to doszlo Autor: ~Miecio [37.128.13.*]

Jesli sie jest od dawna posiadaczem akcji tej spolki

to ma sie prawo a nawet obowiazek podac swoja opinie o niej

nawet jak mnie o to nikt nie pyta

A i dlatego aby inni nie umoczyli tak jak ja 60 procent

I ammen

• Re: Do czego to doszlo Autor: ~Michał [31.0.34.*]
    Kolego nic nie masz. Pewnie coś miałeś i sprzedałeś liczysz na kółeczko obrzydzajac spółkę innym ludzia. Nie ładnie chyba ze to wina tego co bierzesz, albo zmień dilera albo bierz połowę!
  • Do czego to doszlo Autor: ~rg [37.109.148.*]
    Każdy podejmuje decyzję o inwestycji i poziomie kursu jaki jest dla niego najbardziej odpowiedni. To że ty straciłeś nie oznaczanacza od razu że inni też stracą .Skoro piszesz ze jesteś w stracie ok.60 % to znaczy że ja nabywając teraz będę miał 150 % zysku gdy ty wyjdziesz na zero. Jak zachowa się kurs tego nikt nie wie ale obserwując wyniki spółki obstawiam że jednak kiedyś wyjdziesz na zero i może jeszcze sporo zarobisz ale tak jak mówię nikt nie wie jak się to wszystko potoczy .
[x]
EXCELLENC -1,33% 0,26 2025-10-07 17:03:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.