To jedna i ta sama osoba, używająca dwóch nicków. Korzysta z dwóch zbliżonych IP, ale tak zdaża się na forum. Jednak obydwa IP korzystają z tej samem stacji bazowej. A o godz. 23 to zbliżony promień (nie średnica) to tylko 800-1000 metrów więc... chłopcze daj sobie na wstrzymanie i pisz pod jednym nickiem. Jak chcesz uwierzyć to podam ci mój livermorepolska@gmail.com i napisz do mnie. Prześlę ci w jakiej okolicy się znajdujesz abyś uwierzył. Technika XXi wieku a nie XX. Jeśli nie wiesz co to stacje bazowe to poczytaj w necie. Dlatego łatwo dorwać pedofila
pisz pod jednym nickiem, będziemy z tobą rozmawiać ale korzystaj z jednego nicku, nie oszukuj, nie kłam
widzę zabolało przegrywie :)) ścignę cię za karę na tej spółce
"Przed nami najlepsze okresy sprzedazowe w tym Black Friday mikołajki i ferie. Dojdą dlc a potem konsole. Według mnie spółka zarobi kilka milionów złotych metto"
Chłopcze, po twoich postach cię oceniać. Widzę, że nawet nie potrzeba techniki specjalnej. Wystarczy popatrzeć na wpisy. Takich dzieciaków przez 32 lata widziałem multum (trudne pytanie, poszukaj w google). Dlatego początkowe lata polskiej giełdy były inne. Znaliśmy się praktycznie wszyscy. Codziennie spotykaliśmy się przed sesją, w trakcie oraz po niej i dużo rozmawialiśmy. Ty nawet nie wiesz jak wtedy wyglądał sesja, co robili w środku dawnego gmachu PZPR. Jednak po twoich wpisach widać, że elokwencja pomieszała cię z elewacją hi hi hi. A to czy ja tutaj zarobię, czy stracę to już inna sprawa. Znam ryzyka, znam wygrane. A ty spędzasz tutaj wiele godzin, nie mając akcji spółki i płyniesz, płyniesz jeszcze raz płyniesz. Po co? To ile mam kasy, akcji to dla ciebie ciężki temat. I musisz z nim wytrzymać hi hi hi. Chłopcze, to jest giełda, a nie twoje liceum. Dużo nauki przed tobą, czytaj, szukaj, analizuj. Może się nauczysz i zaczniesz zarabiać konkretne. Obserwuj dalsze losy Starward, gry, kursu. To najlepsze szkolenie w życiu. A jak już będziesz mógł otworzyć sobie pierwsze konto maklerskie to inwestuj na początku małe pieniądze. Bo swój charakter poznasz dopiero wtedy jak pojawi się realne ryzyko straty czy zysku. A teraz idź grzecznie spać.
widzę że się frajerzyno strasznie zapieniłeś , pół giełdy się z twoich farmazonów , napier....la GREENX , SNT I INNE , wszędzie leją z naganiacza i jego głupich tekstów , może czas do DPS u dziadygo
Słownictwo z domu rodzinnego masz.. specyficzne hi hi. I jak tu z tobą dyskutować. Po twojemu chyba nie potrafię chłopcze. Dlatego korzystaj z czasu i okazji i ucz się. Może zobaczysz, że prawdziwe życie to nie tylko bluzgi.
Zacznijmy od tego abyś pisał pod jednym nickiem, bo wielonikowosc w twoim wydaniu jest tak prosta jak twój język chłopcze.
Obserwuj ilość nowych recenzji. Potem sobie doda, pomnóż i być może coś się pojawi w twojej głowie. Jeśli poczujesz jakiś ból to znak, że zaczynasz myśleć. Nie bój się wtedy, nie uciekaj. Gwarantuję ci, że twoje życie się zmieni na lepsze.
Mądrala jesteś prehistoria, umysłem naprawdę nie blyszczysz, masz parę dobrych zasad i się nie podniecasz to jest dobre, ale to jest o wiele za mało , daj sobie spokój, teraz już tylko generujesz cringe , nic nie zwalczysz swoimi chorymi nagonkami. Pozdro ex makler multimilioner.