• Bolec vel Klops = UWAGA czytajcie Autor: livermoregpw [31.182.106.*]
    • To jedna i ta sama osoba, używająca dwóch nicków. Korzysta z dwóch zbliżonych IP, ale tak zdaża się na forum. Jednak obydwa IP korzystają z tej samem stacji bazowej. A o godz. 23 to zbliżony promień (nie średnica) to tylko 800-1000 metrów więc... chłopcze daj sobie na wstrzymanie i pisz pod jednym nickiem. Jak chcesz uwierzyć to podam ci mój livermorepolska@gmail.com i napisz do mnie. Prześlę ci w jakiej okolicy się znajdujesz abyś uwierzył. Technika XXi wieku a nie XX. Jeśli nie wiesz co to stacje bazowe to poczytaj w necie. Dlatego łatwo dorwać pedofila
    • pisz pod jednym nickiem, będziemy z tobą rozmawiać ale korzystaj z jednego nicku, nie oszukuj, nie kłam

Pozdrawiam
  • Re: Bolec vel Klops = UWAGA czytajcie Autor: ~bolec [87.206.203.*]
    widzę zabolało przegrywie :)) ścignę cię za karę na tej spółce

"Przed nami najlepsze okresy sprzedazowe w tym Black Friday mikołajki i ferie. Dojdą dlc a potem konsole.
    Według mnie spółka zarobi kilka milionów złotych metto"

stary bajer fantasto :))))
  • Re: Bolec vel Klops = UWAGA czytajcie Autor: ~Buahhaha [104.28.45.*]
    Namierz mnie buahhaha
    widać po jego wpisach to golas , oceniam go na 20-50 tys kupuje jakieś gówna i się jara jak mały kazio
  • Re: Bolec vel Klops = UWAGA czytajcie Autor: ~klops [85.221.156.*]
    gruby postaraj się bardziej, gubisz się
    kto to bolec;)
    okręt tonie
  • Re: Bolec vel Klops = UWAGA czytajcie Autor: livermoregpw [31.182.106.*]
    Chłopcze, po twoich postach cię oceniać. Widzę, że nawet nie potrzeba techniki specjalnej. Wystarczy popatrzeć na wpisy. Takich dzieciaków przez 32 lata widziałem multum (trudne pytanie, poszukaj w google). Dlatego początkowe lata polskiej giełdy były inne. Znaliśmy się praktycznie wszyscy. Codziennie spotykaliśmy się przed sesją, w trakcie oraz po niej i dużo rozmawialiśmy. Ty nawet nie wiesz jak wtedy wyglądał sesja, co robili w środku dawnego gmachu PZPR.
    Jednak po twoich wpisach widać, że elokwencja pomieszała cię z elewacją hi hi hi.
    A to czy ja tutaj zarobię, czy stracę to już inna sprawa. Znam ryzyka, znam wygrane. A ty spędzasz tutaj wiele godzin, nie mając akcji spółki i płyniesz, płyniesz jeszcze raz płyniesz. Po co?
    To ile mam kasy, akcji to dla ciebie ciężki temat. I musisz z nim wytrzymać hi hi hi. Chłopcze, to jest giełda, a nie twoje liceum. Dużo nauki przed tobą, czytaj, szukaj, analizuj. Może się nauczysz i zaczniesz zarabiać konkretne.
    Obserwuj dalsze losy Starward, gry, kursu. To najlepsze szkolenie w życiu. A jak już będziesz mógł otworzyć sobie pierwsze konto maklerskie to inwestuj na początku małe pieniądze. Bo swój charakter poznasz dopiero wtedy jak pojawi się realne ryzyko straty czy zysku. A teraz idź grzecznie spać.

Pozdrawiam
    widzę że się frajerzyno strasznie zapieniłeś , pół giełdy się z twoich farmazonów , napier....la GREENX , SNT I INNE , wszędzie leją z naganiacza i jego głupich tekstów , może czas do DPS u dziadygo
    Słownictwo z domu rodzinnego masz.. specyficzne hi hi. I jak tu z tobą dyskutować. Po twojemu chyba nie potrafię chłopcze. Dlatego korzystaj z czasu i okazji i ucz się. Może zobaczysz, że prawdziwe życie to nie tylko bluzgi.

Zacznijmy od tego abyś pisał pod jednym nickiem, bo wielonikowosc w twoim wydaniu jest tak prosta jak twój język chłopcze.

Obserwuj ilość nowych recenzji. Potem sobie doda, pomnóż i być może coś się pojawi w twojej głowie. Jeśli poczujesz jakiś ból to znak, że zaczynasz myśleć. Nie bój się wtedy, nie uciekaj. Gwarantuję ci, że twoje życie się zmieni na lepsze.

Pozdrawiam
    Tymczasem w innej rzeczywistości:

• w niespełna 20 godzin mamy wzrost recenzji o 55
    • z poziomy 454 do 509
    • od północy z poziomu 486 pojawiło się 23 nowe recenzje
    • prawie 91% pozytywów
    • \czekam na statystykę przed północą

Pozdrawiam

• Re: Bolec vel Klops = UWAGA czytajcie Autor: ~Kim [5.173.212.*]
    Też mi coś nie pasowało z tymi trolami
  • Re: Bolec vel Klops = UWAGA czytajcie Autor: ~Gfdjzjcc [5.173.214.*]
    Mądrala jesteś prehistoria, umysłem naprawdę nie blyszczysz, masz parę dobrych zasad i się nie podniecasz to jest dobre, ale to jest o wiele za mało , daj sobie spokój, teraz już tylko generujesz cringe , nic nie zwalczysz swoimi chorymi nagonkami. Pozdro ex makler multimilioner.
  • Re: Bolec vel Klops = UWAGA czytajcie Autor: ~Gość [159.253.242.*]
    Ale bajeczki wypisujesz człowieku.
[x]
STARWARD 3,83% 12,20 2025-10-03 16:30:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.