• niestety Autor: ~xyz [89.64.17.*]
    No i jak widać niestety ale bez względu ile mają przychodu - i tak przeżerają wszystko (pensje, koszty zleceń itp) - czyli nie ma sensu czekać na jakiś zysk i dywidendę. Zarząd ma w d...inwestorów. Take jest niestety prawda. Padaczka nie spółka.
  • Re: niestety Autor: ~Holender40 [80.51.132.*]
    Wedlug mnie wyniki sa jak najbardziej ok, patrzac na inflacje oraz koszty ktore ponosza na ten projekt epidemiologiczny. Ciekawi mnie tylko ten odpis za 275k. Przychody rosna, 3 mln PLN w kasie, z czasem poprawia rentownosc albo trafia z projektem, do tego moze KPO. Co do kursu watpie ze bedzie jakas wieksza reakcja. Ja na razie trzymam na IKE, ale ze spekulacyjnego chyba wyrzuce bo prawdopodobnie w grudniu bedzie marazm na kursie.
  • Re: niestety Autor: ~Holender40 [80.51.132.*]
    Wedlug mnie wyniki sa jak najbardziej ok, patrzac na inflacje oraz koszty ktore ponosza na ten projekt epidemiologiczny. Ciekawi mnie tylko ten odpis za 275k. Przychody rosna, 3 mln PLN w kasie, z czasem poprawia rentownosc albo trafia z projektem, do tego moze KPO. Co do kursu watpie ze bedzie jakas wieksza reakcja. Ja na razie trzymam na IKE, ale ze spekulacyjnego chyba wyrzuce bo prawdopodobnie w grudniu bedzie marazm na kursie.
  • Re: niestety Autor: ~February [104.28.45.*]
    Wszystkim spekulantom i pseudoznawcom zalecam kubeł zimnej wody na głowę - każdy wskaźnik w raporcie jest zdrowy i pokazuje, że z raportu na raport jest lepiej. Nie macie pojęcia o prowadzeniu firmy w Polsce. W poniedziałek tylko dokupić i czekać na kolejne raporty i rozliczenie całości dużego kontraktu.
  • Re: niestety Autor: ~xyz [89.64.17.*]
    Wywaliłem połowę akcji po wzroście do 2.9. Żałuję, że nie wszystko. Jedyna szansa to KPO i wywalenie reszty:) Cóż po 2 latach sciemniania mam dosc.Było o projektach, było o oddziale w USA hahaha....wszystko aby spółka wyszła na zero...czyli nic dla akcjonariuszy:) kurs spada a obroty prawie zerowe.
  • Re: niestety Autor: trzyd [78.30.82.*]
    Niestety prawda.
    To wyglada jak w typowym JDG, gdzie idzie się do księgowej pytając ile wyszedł zysk (podatek), czyli ile mam kosztów sobie załatwić, żeby wyjść na zero. Tak już od 2 lat.
    Trochę jak w tym powiedzeniu, że robiąc tak samo - ciężko oczekiwać innych efektów.
    Inwestycja w tą spółkę - ok wszyscy czekają na rozliczenie jednego kontraktu - duży popyt nowych inwestorów - i oddanie akcji "w inne dobre ręce" ...
  • Re: niestety Autor: ~marko [31.0.68.*]
    Dramat akcjonariuszy trwa hahahaha a tak miało być super
  • Re: niestety Autor: trzyd [77.255.238.*]
    Trochę "dziwna" ta sytuacja w tej spółce.
    Pani Prezes biegała gdzie mogła zachwalając inwestycje w spółkę, ale teraz dziwnie cały czas spółka zatrudniająca 8-9 osób na etat - generuje takie koszty, że albo ma minus albo wychodzi na zero.

Sam prowadzę mały biznes i nie wyobrażam sobie, aby nie przynosił zysku, ale jak jesteś na giełdzie dziwnym trafem - wielu nawet dość dużym spółkom jakoś przedziwnie "opłaca się" prowadzić biznes na stracie.
  • Re: niestety Autor: ~marko [31.0.68.*]
    Dramat ubranych akcjonariuszy trwa
  • Re: niestety Autor: ~xyz [89.64.17.*]
    Jak Pan widzi Pani Prezes miała na cel reklamować spółkę, upchać 80% akcji w rynek i dalej niech się akcjonariusze pi.... ą. Zmieniłem zdanie o ECOTECH- zawiodłem się bardzo mocno. Kolejjna banda, którem ceme był szybki zarobek.
  • Re: niestety Autor: ~marko [31.0.45.*]
    Dramat akcjonariuszy trwa
  • Re: niestety Autor: ~Zimny [93.179.216.*]
    twój osobisty jest dużo większy
[x]
ECO5TECH -3,03% 1,60 2025-11-07 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.