• Ale zwała Autor: ~Serek [83.19.163.*]
    Raport pewnie o 23 w pon więc wodospad dopiero we wtorek rano
  • Re: Ale zwała Autor: ~Moimzdaniem [31.60.89.*]
    Raport jest we wtorek. Czyli zwala ewentualnie w srode:)
  • Re: Ale zwała Autor: ~Althor [37.47.253.*]
    Moimzdaniem: Ustawiasz się z kupnem na wtorek? Zaczynam myśleć że to może być ostatnia szansa na kupno.
    Taki mam plan ale widzę dzisiaj że 7.5-7.6 jest bronione i chyba wiele niżej nie kupimy, moimzdaniem drobni są już wycyckani z akcji/ zahartowani, poznali się na tych trikach z kursem i praktycznie nie ma ruchu w interesie. Co oznacza ze jak puszczą sprężynę to 30 możliwe, tylko do tego trzeba jakieś duże dobre info...
  • Re: Ale zwała Autor: ~-Althor [213.192.69.*]
    Obrot straszna nedza. To we wtorek zobaczymy za ile da sie kupic. Dla mnie to juz bedzie ostatni zakup, a potem trzymam na lata, w ktorakolwiek strone by nie poszlo :) No i nie doczekalem sie tych 3.5, 4.14, 5.5 chocby. A czekam od lipca :) Jedyne dobre, ze za ten kiesz kupilem Orlen po 56 i sprzedalem po 67. Wpadnie wiecej Cognorka troche :)
  • Re: Ale zwała Autor: ~Bajeczny [213.134.165.*]
    A mi się wydaje że jeszcze po wynikach spadnie do 6 z kawałkiem jak ostatnio i dopiero od tego momentu będzie rosło pod rynek ,koniunkture itp. Ja jeszcze poczekam
  • Re: Ale zwała Autor: ~Althor [89.64.26.*]
    Jeżeli spadnie do 6.5-7 po wynikach, to już dla mnie nie robi różnicy czy kupię po 6 np. I tak nie spadło na spadziowe/analityczne 4. Więc chyba bezpiecznie można stwierdzić że 6/7 to już dno
  • Re: Ale zwała Autor: ~Bajeczny [213.134.165.*]
    Tzn na to liczę, bo obecnie nie mam akcji ,ale dobrze wiemy ,że może być w dwie strony, zobaczymy
    Ale śmiesznie nie trafilem- jak tylko napisałem że 7.5 7.6 się utrzyma myk i już 7.4. Technicznie trzeba bronić bodaj 6.76 pewnie tam gdzieś paroma akcjami dotkniemy.
  • Re: Ale zwała Autor: ~Janas [37.47.186.*]
    Poniżej 7 zł będę kupował tak jak parę miesięcy temu , poprostu powiększę swój pakiet i poczekam na lepszą koniunkturę i kpo ,mam czas i cierpliwość.
    Życzę spokoju i wytrwałości
    Myślę że wielu rozsądnych ma takie spokojne podejście jak Ty i planują podobnie, pytanie czy do tych 6 zejdzie na poważnie i będzie coś można kupić czy kilka akcji. Rok temu gdy owszem zaliczyliśmy 3 z przodu ale wolumen wymienionych wtedy akcji był naprawdę mały.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.82.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ale zwała Autor: ~-Althor [213.192.69.*]
    Serek, co z ta zwala kurcze????
  • Re: Ale zwała Autor: ~Serek [83.19.163.*]
    Czerwień
[x]
COGNOR -0,51% 5,82 2026-05-20 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać