Ludzie nie rozumieją istoty trendu a wtedy zarabia się najwięcej. Kupują akcje po 3 zł i sprzedają po 3,5, trzeba zrozumieć że każdy trend potrzebuje czasu aby się wykrystslizowac . Sprzedają na 50 gr zysku kupują inną spółkę i tracą te 50 gr zysku w 2 dni
Tak samo pewne było jak sprzedWales mercator na wezwaniu po 55zł leszczu a potem kupowales powyżej 100 wiedź taki z ciebie znafca buhahahahahahahahahahahahahahah
Wiem bo miałem mercator od 15zl i czytałem twoje wynaturzenia i co napiszesz ze to nieprawda że jęczałeś na forum aby sprzedawać w wezwaniu mercator po 55zl kłamco klamco klamco i potem kupowales dużo drożej buhahahahahahahahahahahahahahah
widzę, że tu sami milionerzy, kupili mrc po 15zł, sprzedali po 700, kupili pat po 1zł sprzedali po 5 albo jeszcze nie sprzedali, ale jakby kurs spadł do 2zł to będą pisać że jednak sprzedali na górce. Tak się tylko zastanawiam, czy milionerzy zamiast korzystać ze swoich milionów i zwiedzać świat czy cokolwiek innego robić, wolą pisać sobie na pseudoforum bankiera?