Ostatnio Albert mówił, że ma jakąś spółkę co może być nowym CD Projektem, tylko na razie nie chce mówić. Ogólnie wspominał o wielu spółkach gamingowych ale o Bloober akurat nie wspominał, a premiera SH2 niedługo :>
Ostatnio na live'ach jak poleca gamedev to najcześciej Sonka, ale też w tym tygodniu był zapytany czy na kolejne 3 miesiące w jego cyklu "3 typy na miesiąc" wybierze Bloobera - powiedział, że na pewno będzie rozważał, bo to jedna z najlepszych spółek w polskim gamedevie. Ponadto zapytany o OML powiedział, że na pewno się zainteresuje, ale czeka na uklepanie dołka, bo nie łapie spadających noży - jego zdaniem jest to spółka, która Cyber Slashem może "rozbić bank" i już teraz jej wycena jest atrakcyjna, ale nie wiadomo dokąd spadnie, bo w emocjach dzieją się różne nieprzewidziane rzeczy.
co to za gosc ten Longterm? o co z nim chodzi. gdzies czytalem jakis komentarz, ze to byl taki Trader21 kiedyś, ale zorbil jakis przypał i jego subskrybenci odeszli
ta widziałem. i doznałem szoku. na JESIEŃ 2024 ?!!!! do tej pory BLO mialo bardzo fajną komunikacje z inwestorami. w tym roku Babieno twierdzil, ze gra gotowa. jeśli jesień '24 się potwierdzi, bo gra jednak nie gotowa, to ja trace zaufanie do takiej spółki, ktora z automatu spadnie do tej samej kategorii co CIG. chyba, ze mi to jasno wyjaśni co się stało. i nie lubie gry słówek w stylu gra "gotowa technicznie" tzn. że to pierwszy etap dłuuugiej drogi zanim gra będzie "gotowa do sprzedaży". Gotowa to gotowa. czekam na deklaracje prezesa co się dzieje, jaki jest status gry.
Coz to że chcemy aby byla w I kwartale, to nie znaczy, ze tak bedzie, trzeba byc przygotowanym na wszystko, jjak Albert mowil pieniadze lubią cierpliwych
Jesli interesuje Cie jak okrasc w legalny sposob akconarjuszy a przy tym nie poniesc kary ,to zapraszam Cie na bezplatny kurs na Hetan Technologies ....Mateusz K..