Spółka zaczęła zarabić na zrealizowanych kontraktach
Oby tego była większa skala
Trzymam kciuki i dopinguję
Mam nadzieję że po nowym roku wskoczą na ciągłe i wolumen obrotów wzrośnie a daj Boże jeszcze kilka kontraktów AMEN
A co tu jest jakiś nowy inwestor zagraniczny się w pakował ? , co tak zaczyna łykać akcje i w końcu naszym inwestorom braknie akcji co oni wyprawiają ? .
gościa wzruszają zdjęcia publikowane przsz Spółkę i lubi do nich wracać żeby poszlochać nad nimi.
Dziel się dalej swoimi łzami jak tylko pomaga to tobie :-)))
Kierujesz to stwierdzenie do siebie?
Nie dziwię się. Ale nie bądź zbyt krytyczny do siebie. W końcu to wzruszenie wywołane u ciebie dawnymi zdjęciami publikowanymi przez Spółkę mogło wpłynąć na błędne postrzeganie przez ciebie rzeczywistości :-)))
To na razie list intencyjny, po zatym hejterzy mbf zrobili jedno bagno tutaj. Zaczną pokazywać coraz większe zyskii kurs będzie właściwie reagował.. jest duża szansa na kurs XXzł w ty roku
A co jest dla mnie ok, a co nie to moja sprawa. A że moja sprawa, to nie uzewnętrzniam się nią na forum. Mam akcje i czekam na odpowiedni moment żeby sprzedać z zarobkiem. A szlochanie pozostawiam takim bez nabiału jak ty :-))).
Beksaj dalej :-)))
Co razem z Robercikiem chcecie ubrać...no spekulantów tu pełne kosze chcą rozdać na zimę palta i bambosze...patrz Mat ma akcje i pisze nie po Twojej myśli...co za obelga
Giero13 powtórzę się . Dobrze, ze tu jestes i tez potrafisz rozsądnie ocenić to co się dzieje . Jest jeszcze stock..
nie rozumiem jak można turaj buc tak subiektywnym .. przecież to na kilometr „pachnie” kto za tym stoi. Tak mam akcje . Tak dzwoniłem. Zaluje ze 3 lata temu nie zadzwoniłem bo nie tknalbym tego. Niby krotka rozmowa tel . A wniosków można sporo wyciągnąć