Zapraszamy do udziału w projekcie naukowo-badawczym nt. przydatności zastosowania suplementacji Endotelio 1-MNA w poprawie wydolności fizycznej osób zdrowych.
no to po ogłoszeniu wyników tych badań wyszczau na 100 złotych gwarantowany. mistrzu musisz poczekać do ich końca. a publikacja może będzie w roku 2031. 1-mna, zgłaszasz się? możliwe, że poprawi ci się wydolność fizyczna i znowu zaczniesz wklejać tutaj codziennie po kilka wlepek o 1-MNA z internetu. ostatnio coś mało się udzielasz.
ten wątek założony przez naszego niestrudzonego 1-mna, we wspaniały sposób pokazuje jego lenistwo, bezmyślność albo po prostu perfidny sposób manipulowania inwestorami. w listopadzie ubiegłego roku zakłada wątek pt: "Zaproszenie do udziału w projekcie naukowo-badawczym". po czterech miesiącach dnia 16 lutego, odkopuje go zamieszczając wpis "wyniki pewnie na dniach". brzmi to bardzo fajnie. może będą pozytywne i cena akcji skoczy? to trzeba kupić akcje, co nie? moje pytanie - skąd 1-mna ma pewność, że to już na dniach? zero odpowiedzi. ja osobiście skontaktowałem się w tamtym roku z osobami zwiazanymi z badaniami i otrzymałem szczegółowe terminy. wydaje mi się, że na tym polega świadome inwestowanie w spółkę - wiedzieć co się dzieje (czy złego, czy dobrego). nie siedzieć w jakiejś bańce i wymyślać sobie tylko cudowne scenariusze. i w dodatku dzielić się na tym forum swoimi niesprawdzonymi imaginacjami z innymi.
ale do brzegu. odpowiedź z Poznania: "...zakończyliśmy już rekrutację na I turę badań. Jednocześnie chciałabym zaproponować i zachęcić do udziału w II turze badań, która rozpocznie się zaraz po zakończeniu I tury, w terminie 5-9 luty 2024r. Po okresie miesięcznej suplementacji II tura zakończy się badaniami w terminie 11-15 marca 2024r. "...
widać teraz, że badania zakończą się (jeśli wszystko pójdzie OK) w połowie marca. później trzeba zinterpretować ich wyniki. następnie publikacja. jakiś czas to napewno potrwa. jednak nasz ekspert wieści, że "wyniki pewnie na dniach". normalnie nóż w kieszeni sie otwiera. naprawdę jestem ciekaw: - czy 1-mna jest tak leniwy, że nie chce mu się skontaktować z organizatorem? - czy jest bezmyślny i nawet nie wpadł na ten pomysł? - czy może po prostu pisze to po to aby ktoś nieświadomy zakupił akcje i podbił kurs? może autor ma odwagę sam nam to wyjaśnić?
kończąc zachęcam wszystkich, którzy mają akcje i są zainteresowani owocnym inwestowaniem, do czytania komunikatów spółki (ze zrozumieniem). do kontaktu ze spółką. do uważnego czytania wpisów na forum. i do zadawania pytań forumowiczom, którzy umieszczają tutaj wpisy (zazwyczaj niezgodne z rzeczywistością).
to jak nie wiedziałeś, to nie gdybaj. poznaj konkrety przed publikacja swoich rewelacji wyssanych z palca. to nie jest trudne.
wiem, że poświęcasz swój cenny czas na poszukiwanie w internecie materiałów do kolejnych wklejek (np. o jajkach albo borówkach), ale zrób coś bardziej konkretnego.
nie kumasz, że tutaj chodzi o pieniądze? to nie zabawa, w której możesz sobie robić jaja z innych.
1-mna, ty naprawdę jesteś niereformowalny. przyznajesz sam, że czegoś nie wiedziałeś ale pomimo tego pisałes bzdury zamiast sie doinformować. teraz pierdoIisz coś "że żarty sa wskazane". jakie żarty? tutaj jest się po to aby zarabiać pieniądze, a nie żartować. a co najważniejsze. piszesz do mnie: "...kasę dostaniesz z dywidendy". chłopie dlaczego to piszesz? skąd to wiesz? po raz kolejny pytam.
13 lutego prezes mówił: "W 2023 r. Pharmena sprzedała segment dermokosmetyków za 43,5 mln zł. Środki spółka może przeznaczyć na dalszy rozwój, nowe projekty, ale również podjęliśmy decyzję o spłaceniu zobowiązań finansowych i handlowych (...). Jak zamkniemy budżet, to rozważymy ewentualnie podzielenie się zyskiem z inwestorami" - powiedział prezes." ty masz jakieś problemy z czytaniem w języku polskim? przecież uczeń podstawówki czytająć to zrozumie, że "ewentualnie" to nie znaczy, że coś jest pewne na 100%. ręce opadają.
1-mna, teraz też nie wiedziałeś, że zarząd "rozważy ewentualnie podzielenie się zyskiem z inwestorami (wypłatę dywidendy)"? czy napisałeś to z premedytacją?
Wychodzi na to że nie mieli kandydatów na darmowe endotelio lub coś się wydarzyło niekorzystnego dla wyników badań, każdym bąć razie zarząd coś ukrywa, że nie informuje o wynikach.
1-mnanipulatorze, nie wiesz dlaczego wyniki badań się opóźniają? widać, że nie czytasz forum. za dużo siedzisz w swoich internetach szukając wklejek o jajkach i wróżbach Nostradamusa na 2024 rok.
Według informacji udzielonej przez przedstawiciela Pharmena S.A. to nie spółka zleciła badania w AWF Poznań. Tajemniczy zleceniodawca nie opublikował wyników badań, bynajmniej ja nigdzie w internecie ich nie znalazłem. Czuję smród...