Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,46 zł , zmiana od tamtej pory: -50,67%

Re: Zaproszenie do udziału w projekcie naukowo-badawczym

ten wątek założony przez naszego niestrudzonego 1-mna, we wspaniały sposób pokazuje jego lenistwo, bezmyślność albo po prostu perfidny sposób manipulowania inwestorami.
w listopadzie ubiegłego roku zakłada wątek pt: "Zaproszenie do udziału w projekcie naukowo-badawczym". po czterech miesiącach dnia 16 lutego, odkopuje go zamieszczając wpis "wyniki pewnie na dniach". brzmi to bardzo fajnie. może będą pozytywne i cena akcji skoczy? to trzeba kupić akcje, co nie?
moje pytanie - skąd 1-mna ma pewność, że to już na dniach? zero odpowiedzi.
ja osobiście skontaktowałem się w tamtym roku z osobami zwiazanymi z badaniami i otrzymałem szczegółowe terminy.
wydaje mi się, że na tym polega świadome inwestowanie w spółkę - wiedzieć co się dzieje (czy złego, czy dobrego). nie siedzieć w jakiejś bańce i wymyślać sobie tylko cudowne scenariusze. i w dodatku dzielić się na tym forum swoimi niesprawdzonymi imaginacjami z innymi.

ale do brzegu. odpowiedź z Poznania:
"...zakończyliśmy już rekrutację na I turę badań. Jednocześnie chciałabym zaproponować i zachęcić do udziału w II turze badań, która rozpocznie się zaraz po zakończeniu I tury, w terminie 5-9 luty 2024r. Po okresie miesięcznej suplementacji II tura zakończy się badaniami w terminie 11-15 marca 2024r. "...

widać teraz, że badania zakończą się (jeśli wszystko pójdzie OK) w połowie marca. później trzeba zinterpretować ich wyniki. następnie publikacja. jakiś czas to napewno potrwa.
jednak nasz ekspert wieści, że "wyniki pewnie na dniach". normalnie nóż w kieszeni sie otwiera.
naprawdę jestem ciekaw:
- czy 1-mna jest tak leniwy, że nie chce mu się skontaktować z organizatorem?
- czy jest bezmyślny i nawet nie wpadł na ten pomysł?
- czy może po prostu pisze to po to aby ktoś nieświadomy zakupił akcje i podbił kurs?
może autor ma odwagę sam nam to wyjaśnić?

kończąc zachęcam wszystkich, którzy mają akcje i są zainteresowani owocnym inwestowaniem, do czytania komunikatów spółki (ze zrozumieniem). do kontaktu ze spółką. do uważnego czytania wpisów na forum. i do zadawania pytań forumowiczom, którzy umieszczają tutaj wpisy (zazwyczaj niezgodne z rzeczywistością).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PHARMENA -0,27% 3,68 2025-09-09 15:23:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.