• Do trolii . Poczytajcie Autor: ~Roy [5.184.112.*]
    Każdy wątek o ATR w socialach TT FB TWICH wszędzie jest zapytanie o konsole. Może negować różne rzeczy śle każdy myślący wie jaka będzie sprzedaż . Popyt na konsole jest ogromny .
  • Re: Do trolii . Poczytajcie Autor: ~Piotr [83.26.146.*]
    wejda konsole i mamy 110 -140 zl na kursie
  • Re: Do trolii . Poczytajcie Autor: ~Free [62.87.155.*]
    Niech to najpierw załatają, bo z takimi bugami to nie ma co portować gry. Powinni najpierw doprowadzić wersję PC do zadowalającego stanu, a jak sobie patrzę po ocenach z ostatnich dni, to jeszcze długa droga przed nimi.

• Re: Do trolii . Poczytajcie Autor: livermoregpw [31.182.106.*]
    Różnica między PC a konsole jest ogromna. PC każdy ma inne, słabsze, mocniejsze i z tym były głóne problemy. Z konsolami jest zupełnie inaczej. Każda konsola jest identyczna. Sprzedaż będzie rekordowa.
  • Re: Do trolii . Poczytajcie Autor: ~Free [78.8.53.*]
    Niby tak, ale do poprawy jest nie tylko optymalizacja ale jeszcze grafika. Warto by było jakby na konsole weszła ta ulepszona wersja.
  • Re: Do trolii . Poczytajcie Autor: ~Grek [31.0.78.*]
    Podzielam zdanie Free niech poprawia wersję na PC bo jeśli na konsole wyjdzie gra pokroju tego co wydali to wiecie co będzie... Ja osobiście obstawiam że gra nie będzie wydana w tym roku chyba że będą się znowu spieszyć..
  • Re: Do trolii . Poczytajcie Autor: ~cvbcvb [164.127.53.*]
    Bez sensu się spieszyć, na świeta i tak nie sprzedadzą nie wiadomo ile, a oni też muszą trochę odpocząć. Powinni zapaczować proste bugi i sterowanie na PC w listopadzie, dociągnąć do 70% ocen, a w grudniu sobie troche odpuscić i odpocząć i od stycznia zacząć od nowa ostre prace nad optymalizacją i konsolami. Termin na luty byłby w sam raz bo wystarczy czasu żeby to załatać i minie świąteczna gorączka z innymi tytułami.
  • Re: Do trolii . Poczytajcie Autor: ~Rokczekania [83.29.176.*]
    Konsole najwcześniej 2025
  • Re: Do trolii . Poczytajcie Autor: ~Robin [157.25.231.*]
    Kto ci to powiedział trollu
  • Re: Do trolii . Poczytajcie Autor: ~Free [87.105.112.*]
    Mnie martwi, że prezes już ogłosił koniec łatania wersji na PC pod koniec listopada. Mam nadzieje, że to te jego zwyczajowe bajki na dobranoc, bo jak się sprawdzi, no to widzę tutaj powtórkę z rozrywki na konsole.

Jeżeli okaże się naprawdę, ze będą chcieli wydać takiego bubla, to skorzystam wtedy ze wzrostów i z przykrością pożegnam się ze spółką, bo jednak to będzie znaczyło że idą ścieżka Klabatera - czyli skokiem na kasę licząc na to że gracze się nie połapią że grają na zabugowanej grze i wydadzą jeszcze na nią dodatkowy hajs. Z Klabatera tez z wielki żalem uciekałem w okolicach 10 zł, no i z perspektywy czasu widać, ze to była świetna decyzja.
[x]
ROAD 2,15% 5,70 2026-04-02 10:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.