Dnia 2023-11-03 o godz. 22:13 ~Hunterman napisał(a): > 35k zysku ze sprzedaży 66k netto w q3...wow przynajmniej nas wodą i jakiś tam plan jest..
Jak dla mnie raport spoko, pokazali że bez kasy z KPO też można zarabiać na rozwiązaniach proekologicznych, a branża ma perspektywy. Zebrałem ostatnio trochę i zastanawiam się nad dobraniem jeszcze bo tak na moje oko to 5 - 6 zł tu się należy jak psu buda biorąc pod uwagę chociażby wartość aktywów względem kapitalizacji. A to że w końcu zaczynają zarabiać po tych wszystkich problemach z poprzednim zarządem raczej dobrze świadczy o spółce :)
To nie ma znaczenia czy będzie na plusie, czy na minusie, czy będzie 5 mln czy 50. Tu potrzebna jest wymiana akcjonariatu i jakiś zapalnik który da nadzieję na fajny biznes. Jakby wszedł Naiad i dopuścili by akcje to niecierpliwi by oddali, i za pół roku mielibyśmy 7-8 zł niezależnie od wyników. Mam nadzieję, że taki scenariusz będzie realizowany.
Raporty mają duże znaczenie jaki nastrój jest na spółce...Po takim mieleniu jak tutaj to sam oddam przy 4...Teraz to lecą po PKC więc sentyment dramat...