• WITAM !!! Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    JA dalej mam dobry nastrój :-)
    Kto ma mało akcji i możliwość sprzedać z niewielką stratą nie przekraczającą 10 % zapraszam :- )
    Siać panikę każdy może, zawsze jest łatwiej krytykować, to prawda znana od lat.
    Aby stać się milionerem ryzyko jest jak najbardziej wskazane...jeśli nie potrafisz grać na giełdzie, to pracuj na etacie...tam masz pewniejszy zysk, ale nigdy nie będziesz bogaty.
    Żal mi, nie naganiaczy na spadki ale ludzi, którzy im uwierzą, bo to oni najwięcej tracą.
    Nikt nie nagania z czystej satysfakcji lecz dlatego, ze ma w tym jakiś cel.
    Wiele osób prosi mnie, bym coś zrobił wybił kurs zrobił zakupy itp. Ale powiem wam wprost
    Że siła w tej spółce nie tkwi w jednym czy paru inwestorach posiadających znaczny pakiet akcji...lecz w was wszystkich posiadaczy akcji. Zdecydowaliście się na sprzedaż...zatem niech się tak dzieję.
    A TAK NA MARGINESIE>>>KTOŚ KIEDYŚ NA FORUM WSPOMNIAŁ ŻE WIZJONER TO NIE JEDNA OSOBA !!!
  • Re: WITAM !!! Autor: ~vector [79.189.217.*]
    wizjoner, chlopczyku....

gra na gieldzie to naprawde piekna i prosta sprawa na spory zarobek. na piekne i wygodne zycie. trzeba tylko opanowac jedna umiejetnosc. sprzedac drozej niz sie kupuje.
    cos pamietam jak przy 1,61 pisales, ze wlasnie zakonczyles zakupy.

schowaj sie do mysiej dziury i nie wychodz z niej juz nigdy.
    przestan sie osmieszac.
  • Re: WITAM !!! Autor: ~wolwo [78.154.84.*]
    Nie przejmuj się frustratów sieją wszędzie a więc i na naszym forum
  • Re: WITAM !!! Autor: ~endi [77.254.82.*]
    PROLETARIUSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: WITAM !!! Autor: ~zul [193.42.154.*]
    Straciles wiarygodnosc czlowieku
  • Re: WITAM !!! Autor: ~rozi [89.174.171.*]
    wizjoner jeśli nie będzie infa chociaż mało istotnego to stracisz wiarygodność całkowicie
  • Re: WITAM !!! Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    powiem wprost...nie interesuje mnie jaką mam wiarygodność !!!
    Myślicie, ze info bedzie po wielkich obrotach ??? jesteście w błędzie !!!
    kto miał kupić ten kupił...reszta niech sprzedaje !!!! po ile tylko zechcecie !!!
    Pozdrawiam
  • Re: WITAM !!! Autor: ~rozi [89.174.171.*]
    kto kupił i tak nie sprzeda żeby wzrósł kurs trzeba spekuły lub dobrego infa. a Ty pisałeś że info będzie a tu jak nic nie ma to nie ma
  • Wymieniłeś baterie w szklanej kuli? Autor: ~do Wizjonerka [80.54.171.*]
    Wizjonerek to leszcz jak większość (w tym ja) - mając 200k zł jest się leszczem i trzeba to przyznać.

Wizjonerek co kupi to spada.... zobaczcie:
    1. ATS
    2. Centrozap
    3. Kolastyna
    4. Elstaroil

Wszędzie chłopczyka ubierają, a wy wierzycie, że on coś moze.

Wstyd było mu odpisywać, więc wymyślił wycieczkę zagraniczną, ale czasem coś nadukał z tego samego IP :) wycieczka..... chyba do WC :)
  • Re: WITAM !!! Autor: ~antydebil [212.76.37.*]
    pokaz najpierw te swoje 600k papieru - mozesz nawet wkleic link do konta na grze gieldowej onetu ..... kazdy zobaczy jaki jestes kozak
    przestan pisac, ze bedzie info bo nie wiesz ... jakby na to nie patrzec ats wciaz jest notowany - i gdyby takie cwoki wiedzialy o infie z wyprzedzeniem to juz by tu byl knf
    a jesli juz piszesz te swoje wypociny to przynajmniej nie rob bledow ortograficznych - grubasowi co ma 600k papieru to nie przystoi
    do zobaczenia na ~1,1 pln
  • Re: WITAM !!! Autor: ~bzyk [83.25.69.*]
    Moze zle paliwo zatankowali do promu i dlatego nie moze wystartowac :)
  • Re: WITAM !!! Autor: ~antydebil [195.242.183.*]
    przyznam szczerze ze zaczynam sie obawiac o obrone poziomu 1.1
    ale wazne ze chlopaki dalej sa zarobieni
  • Re: WITAM !!! Autor: ~grubas [213.158.199.*]
    Może mały wzrost dzisiaj
  • INFO W TYM TYGODNIU Autor: ~MEFISTO [83.5.254.*]
    NIEZŁE
  • Re: INFO W TYM TYGODNIU Autor: ~niefrajer [80.48.200.*]
    czy wy naprawdę myślicie że dobre info ma tu jakieś znaczenie, żal mi was
  • Re: WITAM !!! Autor: ~wiki [77.222.224.*]
    przypominam iż na tej spółeczce bardzo często się zdarza po dużym spoadku jeszcze wiekszy wzrost
  • Re: WITAM !!! Autor: ~vector [79.189.217.*]
    zgadzam sie w 100%

dlatego czatuje tu na odpowiedni moment.

nie rozumiem tylko idiotow, ktorzy uwazaja, ze to dobrze jak papier, ktory maja w portfelu spada o kilkanascie procent i sie jeszcze z tego ciesza.

zawsze myslalem, ze na gieldzie trzeba tanio kupic by potem drogo sprzedac ale moze teraz jest jakis nowy superstyl inwestowania, ktorego nie pojmuje.

pozdr
  • Re: WITAM !!! Autor: ~antydebil [195.242.183.*]
    eeeeeehhhhhhh 1.12
    teraz to rzeczywiscie czuje sie jakbym prawie naganial na spadki mowiac o 1.1

ale nie martwcie sie - te 0.02 to prawie jak czysty zarobek dla was - pod warunkiem ze jutro za tyle sprzedacie na otwarciu ...
    pozniej ... no coz ... 1 pln to nic strasznego dla inwestorow dlugoterminowych
  • Re: WITAM !!! Autor: ~kozak [24.1.132.*]
    pisalem kilka tygodni temu (ta sama ekipa co na fonie) ze Was wydoja i co -macie 3zl
  • Re: WITAM !!! Autor: ~NEMO [83.5.27.*]
    Nie moge tego pojac,tyle spolek na gieldzie o super wskaznikach ,pewnej przyszlosci,przecenionych do granic absurdu a wy w co sie pakujecie?W potencjalnego bankruta o wskaznikach jak ze szczytu hossy,Fon was niczego nie nauczyl,to ta sama plocka mafia ktora was wydoi z pieniedzy do cna.
  • Re: WITAM !!! Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    Witaj nemo!!! fajnie że jesteś, a wszyscy cię szukają :-)
    Tak mas rację w zeszłym roku ta spółka dała zarobić trochę na przychodzącą bessę :-)
    A Te Twoje fundamentalne spółki straciły wiecej niż ten przysłowiowy bankrut o który tu piszesz, tylko jest jedna kwestia gdy ten bankrut pozyska fundusze od inwestora, ewentualnie poprzez emisje akcji, to wówczas dowiesz się, że wchodzi w skład czegoś większego, a wiatraki kręcą się już na polu i walczy z nimi don kichot !!!
    Ale przecież Ty o tej spółce wiesz najwięcej siedzisz w księgowości i dlatego piszesz o bankrucie... a umowy zawarte pomiędzy Ats i innymi spółkami ( zapewne wiesz jakimi ) czytałeś ???
    Acha i jeszcze jedno pytanie...czy jesteś pewny co do innych fundamentalnych spółek o których piszesz ??? jesli tak to może któraś z opcjami Cię zaskoczy :-)
    Ale to już nie moja brożka...oj błądzisz Nemo...błądzisz.
  • BYŁO SŁUCHAC Autor: ~MEFISTO-SEKRETARKA [83.30.168.*]
    A BEDZIE JESZCZE CIEKAWIE
  • Re: BYŁO SŁUCHAC Autor: marcin_sk [88.156.186.*]
    Popyt spory, a podaży brak :)
  • Re: BYŁO SŁUCHAC Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    Atlantis realizuje wszystko co ma w planie...wielu myśli, że to spekulanci podkręcają kurs.
    Niestety wielu się myli, ale tylko garstka mam rację, a racja jest taka, że nawet Gant kiedyś był słaby.
  • Re: BYŁO SŁUCHAC Autor: ~stan [80.54.27.*]
    też tak sobie pomyślałem i mimo wszystko trzymam go od roku. sprzedam jak bedzie po 20 zł. pozdrawiam
  • Re: WITAM !!! Autor: ~wolwo [78.154.91.*]
    No i ładnie
[x]
ATLANTIS -0,34% 1,46 2026-05-08 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.