• A mówiłem Wam tyle razy, MOI UKOCHANI PISOWCY - PRZEGRACIE TO! Autor: ~Mike75 [188.47.54.*]
    Nie mam tym razem jakieś myśli przewodniej... W przeciwieństwie do Was, MOI UKOCHANI PISOWCY miałem bardzo pracowity i uczciwy tydzień. NIe skrzywdziłem nikogo w trakcie tego tygodnia, być może komuś pomogłem...Wy tam co chwilę jakieś istocie ludzkiej dopiekacie, krytykujecie, niszczycie... Ale co WY MOI UKOCHANI PISOWCY W SWOIM ŻYCIU ZBUDOWALIŚCIE?

To jest piosenka patriotyczna piosenka - gdzie jeszcze Polska była Wielka... Ale POLSKA JEST WIELKA JAK JEJ OBYWATELE SĄ SZCZĘŚCLIWI I WIELCY, MOI UKOCHANI PISOWCY! A WY JESTEŚCIE AROGANACKIM I ZAROZUMIAŁYMI PUSTAKAMI!

wiadomosci.wp.pl/reporterka-tvn24-byla-bezradna-smiechom-nie-bylo-konca-6956368381905440a

I nigdy nie będziecie jak Jan III Sobieski:
    Marsz Triumfalny Jana III Sobieskiego - (Triumphal March of John III Sobieski)
    www.youtube.com/watch?v=kS2k7wJI7x4

• Re: A mówiłem Wam tyle razy, MOI UKOCHANI PISOWCY - PRZEGRACIE TO! Autor: ~Mike75 [188.47.54.*]
    Kiedy Wy MOI UKOCHANI PISOWCY zrozumiecie, że JESTEŚMY JEDNYM NARODEM!
    WCIĄGNIEMY WAS Z POWROTEM DO NARODU POLSKIEGO!
    Ja jako Polak Wam przebaczam!
    ALE MUSICIE SIĘ ZMIENIĆ!

Hymn Sybiraków - (Anthem of Poles from Siberia)
    www.youtube.com/watch?v=pNS63CVU-QQ
  • Re: A mówiłem Wam tyle razy, MOI UKOCHANI PISOWCY - PRZEGRACIE TO! Autor: ~Mike75 [188.47.54.*]
    Ale zło, które stworzyliście będzie żyć jeszcze z 10 lub 15 lat...Umrze śmiercią naturalną...
    ALE NARÓD POLSKI POKONAŁ TO ZŁO - BĘDZIE TERAZ JESZCZE SILNIEJSZY:)

Pożegnanie z publicznością - Zbigniew Wodecki "My way" grudzień '16
    www.youtube.com/watch?v=K9Ssr_nzIqs
    W zasadzie moja rola się skończyła...

Tak, nie lubię Pisowców! Ale nie chcę ich zniszczyć lecz pokazać, ŻE POWINNI BYC PO STRONIE NARODU POLSKIEGO!
    Więc pijmy wino, szwoleżerowie
    www.youtube.com/watch?v=sR8laF1CegU

I... jeszcze trochę pokory i zrozumienia życia by się przydało MOIM UKOCHANYM PISOWCOM!

Ale gdybym miał decydować.. Nigdy bym ich nie odrzucił... Bym ich przytulił... I pokazał właściwą drogę - pełną słońca oraz światłości:):):):):):):):):):):):):):)
[x]
GETINOBLE -0,94% 0,15 2022-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.