Nie mam tym razem jakieś myśli przewodniej... W przeciwieństwie do Was, MOI UKOCHANI PISOWCY miałem bardzo pracowity i uczciwy tydzień. NIe skrzywdziłem nikogo w trakcie tego tygodnia, być może komuś pomogłem...Wy tam co chwilę jakieś istocie ludzkiej dopiekacie, krytykujecie, niszczycie... Ale co WY MOI UKOCHANI PISOWCY W SWOIM ŻYCIU ZBUDOWALIŚCIE?
To jest piosenka patriotyczna piosenka - gdzie jeszcze Polska była Wielka... Ale POLSKA JEST WIELKA JAK JEJ OBYWATELE SĄ SZCZĘŚCLIWI I WIELCY, MOI UKOCHANI PISOWCY! A WY JESTEŚCIE AROGANACKIM I ZAROZUMIAŁYMI PUSTAKAMI!
I nigdy nie będziecie jak Jan III Sobieski: Marsz Triumfalny Jana III Sobieskiego - (Triumphal March of John III Sobieski) www.youtube.com/watch?v=kS2k7wJI7x4
Kiedy Wy MOI UKOCHANI PISOWCY zrozumiecie, że JESTEŚMY JEDNYM NARODEM! WCIĄGNIEMY WAS Z POWROTEM DO NARODU POLSKIEGO! Ja jako Polak Wam przebaczam! ALE MUSICIE SIĘ ZMIENIĆ!
Hymn Sybiraków - (Anthem of Poles from Siberia) www.youtube.com/watch?v=pNS63CVU-QQ
Ale zło, które stworzyliście będzie żyć jeszcze z 10 lub 15 lat...Umrze śmiercią naturalną... ALE NARÓD POLSKI POKONAŁ TO ZŁO - BĘDZIE TERAZ JESZCZE SILNIEJSZY:)
Pożegnanie z publicznością - Zbigniew Wodecki "My way" grudzień '16 www.youtube.com/watch?v=K9Ssr_nzIqs
Tak, nie lubię Pisowców! Ale nie chcę ich zniszczyć lecz pokazać, ŻE POWINNI BYC PO STRONIE NARODU POLSKIEGO! Więc pijmy wino, szwoleżerowie www.youtube.com/watch?v=sR8laF1CegU
I... jeszcze trochę pokory i zrozumienia życia by się przydało MOIM UKOCHANYM PISOWCOM!
Ale gdybym miał decydować.. Nigdy bym ich nie odrzucił... Bym ich przytulił... I pokazał właściwą drogę - pełną słońca oraz światłości:):):):):):):):):):):):):):)