Co jest? Przyłapana na kłamstwie, zawsze dziwnym trafem opuszczasz wątek i nigdy nie wracasz. :) Odpowiedz może tutaj na pytanie z wątku, z którego uciekłaś ostatnio. :) Co z google play i brakującymi tam Traffic Drive i Quantum Storm? Według ciebie tych gier nigdy nie było na google play (to twoje drugie kłamstwo oczywiście, bo na początku twierdziłaś, że dalej tam są żenująca kreaturo, ale po udowodnieniu, że nie ma, zmieniłas kłamstwo :) ), a kolega wkleił ci link, ze były, ale już ich nie ma. I co teraz? Znów uciekniesz? :) Pisałem to wiele razy, ale właśnie takie żenujace tchorzliwe milczenie, kiedy przyłapywani jesteście na kłamstwie odstrasza inwestorów najbardziej. No, mareen_at, co z tymi grami? :)))))))))))))))
A to ciekawe piotrze, bo niedawno twierdziłeś, że sim nie zrobił żadnej gry… w każdym poście sobie zaprzeczasz. Daruj sobie te hejterskie działania i wszyscy będziemy zadowoleni, a przede wszystkim ty, bo żółć cię zalewa
Bo nie zrobili. Gry z tytułu wątku dostali jeszcze od PlayWay, bo Movie Games ich nie chciało. Nie zaprzeczam sobie. Wszystkie gry jakie ma SF, dostało jeszcze od PlayWay.
z tego co widze mareen udziela sie tylko po południu wiec na pewno się pojawi. Jak widac sa luzie co mają inne zajęcia a nie 12 godzin przesiadują jak piotr na forum i piszą pierdoły i kłamstwa
Coś wam nie pykło chyba w BDM. 700 zł i +6% w góre. :)))) A mareen_at miała na odpowiedź tydzień, bo tyle czasu wisi wątek. Przestańcie się wreszcie błaźnić. :) NIKT SIĘ NA TO NIE NABIERA KALEKI UMYSŁOWE. :)
Zwykłe brednie i kłamstwa. Ten kolo reprezentuje środowisko, które notorycznie atakuje sim te same teksty co w artykułach, te same działania hejterskie jak na steamie… nic nowego. Ale przyjdzie i na nich czas.
Wszystkie informacje na temat SimFabric zawarye w artykułach PolskiGameDev, CD Projekt, PPE, Interia Gry, etc. OKAZAŁY SIĘ PRAWDZIWE. Wszystko o czym pisał PGD w "sklepiku z marzeniami" okazało sie prawdą. O co wy tu jeszcze walczycie? :)
Ja nigdzie nie uciekam. po prostu z pietrkiem manipulantem i kłamcą nie ma o czym dyskutować. Ja przedstawiłem swoje racje a ty oczywiscie kłamstwa i na tym koniec