Ja już pogodziłem się ze stratą jak pójdzie do piachu to odetchnę z ulgą, powiem : ch... z wami. No ale jak jakimś cudem ocaleją i dźwigną kurs to będę miło zaskoczony. Akcje zostawiam do końca nie sprzedam ani za 1gr ani za 3gr to poniżej mojej godności.
1zl? Ja mam zamiar oddać to po 10zl za papier będzie ciężko wytrzymać presję jak wejdę w okolice 5zl ale myślę że dam radę. 400zl za papier było kiedyś to 10zl to i tak dno. Na spółce jest ekipa co musi oddać władze więc czas na podbicie i ewakuację czy nie tak grubasy? To jest ta chwila. Hehe wyczuwam was coraz bliżej ... Wasze przepocone białe koszule hihi ..
Dnia 2023-11-03 o godz. 18:39 ~123 napisał(a): > Co by się musiało stać żeby tu było 1 zł?
nawet nie pytaj , to są interesy ludzi , którzy mają 80% akcji , jeśli tak zadecydują to tak będzie , możemy czekać i patrzeć ......przecież musi się to kiedyś wyjaśnić dlaczego firma upada 12 lat i nie może upaść
a ja cię Mustafa popieram też mam piękne sny i uśredniłem sobie na obecnej pozycji. Obecnie mam kilkadziesiąt pozycji i jestem ok. 14 % na plusie czy wygram czas pokaże ale dupków co0p tylko skomlą nie toleruję. Pozdrawiam. takitam :)
Może sny to i macie, ale chyba "mokre" :))) dlaczego tak Ugo upada? ano bo tu idzie o przejęcie jak najtaniej RFK i w tym cała zagadka. Po 14stym szybko już pójdzie
Dnia 2023-11-05 o godz. 08:12 ~aqwert napisał(a): > Może sny to i macie, ale chyba "mokre" :))) dlaczego tak Ugo upada? ano bo tu idzie o przejęcie jak najtaniej RFK i w tym cała zagadka. Po 14stym szybko już pójdzie
miało być -długo- a nie Ugo, ale jak zwykle autokorekta robi co chce :)) co nie zmienia sensy wypowiedzi, większość i tak zrozumiała o co kaman :))
Dnia 2023-11-05 o godz. 10:09 ~aqwert napisał(a): > Dnia 2023-11-05 o godz. 08:12 ~aqwert napisał(a): > > Może sny to i macie, ale chyba "mokre" :))) dlaczego tak Ugo upada? ano bo tu idzie o przejęcie jak najtaniej RFK i w tym cała zagadka. Po 14stym szybko już pójdzie > > miało być -długo- a nie Ugo, ale jak zwykle autokorekta robi co chce :)) co nie zmienia sensy wypowiedzi, większość i tak zrozumiała o co kaman :))
Lepiej się przyznaj, że jak jest się złośliwym kretynem to i los płata figle. A za chwile będziesz musiał poprawiać "miało być sensu, a nie sensy" bla bla bla. Emerytura się o Ciebie ziomuś pyta:)))
Dnia 2023-11-05 o godz. 17:17 ~aqwert napisał(a): > Widzę że pojedynczych wpadek słownych się czepiasz, ale do merytoryki nie masz zastrzeżeń, ok rozumiem :)))
W życiu bym się nie czepiał gdybyś sam sie nie zacząl tłumaczyć, tak też się punktuje cwaniaczków, wiesz przecież, że jak ktoś się potyka o własne nogi to łatwo go wywrócić. Merytoryka jest Ci obca, naciągasz fakty lub kłamiesz w celu osiągnięcia korzyści, do czegoś takiego niewarto się odnosić. Każdy kto jest tu stałym bywalcem wie, że wiarygodności i Twojej osoby połączyć sie nie da. Czu waj Cudaku.
aqwert to znowu ty? Tyle czasu minęło a ty dalej o pustym żołądku pod płotem leżysz? Boroczku pamiętasz wogole co ty pisałeś? Że w czerwcu koniec a jest już listopad jak to wytłumaczyć? Coś ci nie idzie te wróżenie hihi . aqwert ty lepiej bierz tego delikatesa bo my już niedługo będziemy startować żarty się skończyły. Muszę jeszcze rozbierać pakiet 400k i ruszamy w górę . Pamiętasz co kiedyś pisałem? Czteryzlotebombkinachoince? Tego się trzymam. Za tyle chce oddać jeden papier 4zl a trochę tego mam . Pozdro
14stego pakiet RFK będzie mało warty, wtedy PBG zostanie tylko z długami i marnym pakiecikiem RFK. Dlaczego aktywa za ponad MILIARD rozpłynęły sie w powietrzu?? :)) myslicie że z długiem ponad 5 MILIARDOWYM i aktywami wynoszącymi prawie ZERO ktoś da jakąkolwiek robotę padle?? Dobranoc misiaczki, ostatni gasi światło, a ty Mustafa/fi lub inny..uj naganiaj szybciej bo nie zdążysz opchnąć swojego papieru toaletowego i będzisesz musiał kupić klej i pędzel do tapet :))))))))
Dnia 2023-11-06 o godz. 12:55 ~Hitler napisał(a): > Ostatni gasi swiatlo to co zrobisz z tymi akcjami nabranymi po 30 gr?chlopie ty sam sobie sznur na szyje zakladasz
Już kupiłem klej i pędzel, daaaaaaawno pogodziłem sie ze stratą i nie zamierzam słuchać nagonów typu Mustafa i topić kasę na uśrednianie. A za 0,01 czy 0,02 nie sprzedam, bo nawet na dobrą imprę nie starczy. Będę trzymał na pamiątkę :))