• SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~Mustafa [5.173.96.*]
    Ciekawe czy się sprawdzi
  • Re: SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~Max [31.0.60.*]
    Odpuść 8% i kup flaszkę. Będzie 40%. Miłego wieczoru:)
  • Re: SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~Hitler [188.147.12.*]
    Mustafa to jest k.rwa h.j śmieć
  • Re: SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~Zygfryd [83.31.80.*]
    flaszki nie polecam , ale 40% tak
  • Re: SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~romario [109.231.6.*]
    Ja już pogodziłem się ze stratą jak pójdzie do piachu to odetchnę z ulgą, powiem : ch... z wami. No ale jak jakimś cudem ocaleją i dźwigną kurs to będę miło zaskoczony.
    Akcje zostawiam do końca nie sprzedam ani za 1gr ani za 3gr to poniżej mojej godności.
  • Re: SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~jasio [185.253.228.*]
    ja też nie sprzedam poniżej 1 zł., wolę stracić kasę niż honor :)
  • Re: SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~123 [37.30.10.*]
    Co by się musiało stać żeby tu było 1 zł?
  • Re: SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~Mustafi [5.173.119.*]
    1zl? Ja mam zamiar oddać to po 10zl za papier będzie ciężko wytrzymać presję jak wejdę w okolice 5zl ale myślę że dam radę. 400zl za papier było kiedyś to 10zl to i tak dno. Na spółce jest ekipa co musi oddać władze więc czas na podbicie i ewakuację czy nie tak grubasy? To jest ta chwila. Hehe wyczuwam was coraz bliżej ... Wasze przepocone białe koszule hihi ..
    Ciekawe.
  • Re: SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~thiago [83.31.80.*]
    Dnia 2023-11-03 o godz. 18:39 ~123 napisał(a):
    > Co by się musiało stać żeby tu było 1 zł?

nawet nie pytaj , to są interesy ludzi , którzy mają 80% akcji , jeśli tak zadecydują to tak będzie , możemy czekać i patrzeć ......przecież musi się to kiedyś wyjaśnić dlaczego firma upada 12 lat i nie może upaść
  • Re: SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~takitam [87.239.246.*]
    a ja cię Mustafa popieram też mam piękne sny i uśredniłem sobie na obecnej pozycji. Obecnie mam kilkadziesiąt pozycji i jestem ok. 14 % na plusie czy wygram czas pokaże ale dupków co0p tylko skomlą nie toleruję.
    Pozdrawiam.
    takitam :)
    Może niedługo się faktycznie coś wyjaśni?
  • Re: SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~aqwert [195.14.112.*]
    Może sny to i macie, ale chyba "mokre" :))) dlaczego tak Ugo upada? ano bo tu idzie o przejęcie jak najtaniej RFK i w tym cała zagadka. Po 14stym szybko już pójdzie
    Dnia 2023-11-05 o godz. 08:12 ~aqwert napisał(a):
    > Może sny to i macie, ale chyba "mokre" :))) dlaczego tak Ugo upada? ano bo tu idzie o przejęcie jak najtaniej RFK i w tym cała zagadka. Po 14stym szybko już pójdzie

miało być -długo- a nie Ugo, ale jak zwykle autokorekta robi co chce :)) co nie zmienia sensy wypowiedzi, większość i tak zrozumiała o co kaman :))
  • Re: SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~Noniewiemniewiem [46.187.235.*]
    Dnia 2023-11-05 o godz. 10:09 ~aqwert napisał(a):
    > Dnia 2023-11-05 o godz. 08:12 ~aqwert napisał(a):
    > > Może sny to i macie, ale chyba "mokre" :))) dlaczego tak Ugo upada? ano bo tu idzie o przejęcie jak najtaniej RFK i w tym cała zagadka. Po 14stym szybko już pójdzie
    >
    > miało być -długo- a nie Ugo, ale jak zwykle autokorekta robi co chce :)) co nie zmienia sensy wypowiedzi, większość i tak zrozumiała o co kaman :))

Lepiej się przyznaj, że jak jest się złośliwym kretynem to i los płata figle.
    A za chwile będziesz musiał poprawiać "miało być sensu, a nie sensy" bla bla bla.
    Emerytura się o Ciebie ziomuś pyta:)))
    Widzę że pojedynczych wpadek słownych się czepiasz, ale do merytoryki nie masz zastrzeżeń, ok rozumiem :)))
  • Re: SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~Noniewiemniewiem [46.187.235.*]
    Dnia 2023-11-05 o godz. 17:17 ~aqwert napisał(a):
    > Widzę że pojedynczych wpadek słownych się czepiasz, ale do merytoryki nie masz zastrzeżeń, ok rozumiem :)))

W życiu bym się nie czepiał gdybyś sam sie nie zacząl tłumaczyć, tak też się punktuje cwaniaczków, wiesz przecież, że jak ktoś się potyka o własne nogi to łatwo go wywrócić.
    Merytoryka jest Ci obca, naciągasz fakty lub kłamiesz w celu osiągnięcia korzyści, do czegoś takiego niewarto się odnosić.
    Każdy kto jest tu stałym bywalcem wie, że wiarygodności i Twojej osoby połączyć sie nie da.
    Czu waj Cudaku.

• Re: SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~Mustafi [5.173.104.*]
    aqwert to znowu ty? Tyle czasu minęło a ty dalej o pustym żołądku pod płotem leżysz? Boroczku pamiętasz wogole co ty pisałeś? Że w czerwcu koniec a jest już listopad jak to wytłumaczyć? Coś ci nie idzie te wróżenie hihi . aqwert ty lepiej bierz tego delikatesa bo my już niedługo będziemy startować żarty się skończyły. Muszę jeszcze rozbierać pakiet 400k i ruszamy w górę . Pamiętasz co kiedyś pisałem? Czteryzlotebombkinachoince? Tego się trzymam. Za tyle chce oddać jeden papier 4zl a trochę tego mam . Pozdro
    14stego pakiet RFK będzie mało warty, wtedy PBG zostanie tylko z długami i marnym pakiecikiem RFK. Dlaczego aktywa za ponad MILIARD rozpłynęły sie w powietrzu?? :)) myslicie że z długiem ponad 5 MILIARDOWYM i aktywami wynoszącymi prawie ZERO ktoś da jakąkolwiek robotę padle?? Dobranoc misiaczki, ostatni gasi światło, a ty Mustafa/fi lub inny..uj naganiaj szybciej bo nie zdążysz opchnąć swojego papieru toaletowego i będzisesz musiał kupić klej i pędzel do tapet :))))))))
  • Re: SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~Hitler [188.147.13.*]
    Ostatni gasi swiatlo to co zrobisz z tymi akcjami nabranymi po 30 gr?chlopie ty sam sobie sznur na szyje zakladasz
    Dnia 2023-11-06 o godz. 12:55 ~Hitler napisał(a):
    > Ostatni gasi swiatlo to co zrobisz z tymi akcjami nabranymi po 30 gr?chlopie ty sam sobie sznur na szyje zakladasz

Już kupiłem klej i pędzel, daaaaaaawno pogodziłem sie ze stratą i nie zamierzam słuchać nagonów typu Mustafa i topić kasę na uśrednianie. A za 0,01 czy 0,02 nie sprzedam, bo nawet na dobrą imprę nie starczy. Będę trzymał na pamiątkę :))
  • Re: SNILO MI SIE ZE BEDZIE +48% Autor: ~thiago [83.24.238.*]
    cztery złote bombki pod choinkę " , teraz może się sprawdzić
    Trochę mniej jest..
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.