Oprócz obietnic. Zero konkretów. Zero komunikacji z akcjonariuszami. Już straciłem nadzieję i pogodziłem się z porażką. Sprzedać nie mam jak, bo ma za duży pakiet - nie ma takich obrotów. Lekcja na całe życie.
Jedna rzecz mnie tylko wciąż zastanawia: ja mam akcje i jestem na dużej stracie, o czym pisałem, ale dlaczego od 2 lat są tutaj te same osoby, które podobno akcji nie mają, bo nie warto kupować śmiecia, który nic nie robi. Ja straciłem ponad 2 lata, ale tracić 2 lata na spółkę, której akcji się nie ma i która według nich jeszcze bardziej spadnie, albo nawet (co niektórzy pisali) zostanie zdjęta z giełdy? 2 lata tracić na spółkę, na której nawet kółek nie da się robić, bo kurs albo stoi w miejscu, albo obrót jest co kot napłakał? A może te osoby też dużo straciły jak ja, tylko nie potrafią się przyznać przed sobą i innymi do porażki więc stosują system obrzydzania spółki przez złość? Może. Choć to nie ma już znaczenia.
W 2022 roku przy dziennych obrotach ok. 100 tys. PLN przynajmniej dało się robić kółka. Szału nie było, ale lepszy rydz jak nic. Końcowy efekt był do przewidzenie jak to bywa z projektami inwestycyjnymi JC & ......
AMA rozumiem Twoje rozgoryczenie, napiszę tylko że statystycznie nie jest możliwe żeby wszystkie inwestycje były trafne. Na początku spółka wydawała się bardzo ciekawa a i teraz ma jakiś % prawdopodobieństwa sukcesu o ile DC zdecyduje się na inwestycję a HIS na fabrykę i będzie utrzymana kroplówka dotacji.
AMA, bo nawet jak ktoś kręcił kółka czy miał akcje, to od czasu do czasu wpada na forum, np. z sentymentu. Ci co grają siedzą non stop przed komp więc coś trzeba robić. Wiekszość czyta takich koleżków jak styczeń na odległość, bo na bananie co jakiś czas wypływa taki zawodnik, każdy kto siedzi na bananie dłużej ,kiedyś przez takiego złotoustego bajarza popłynął.