• Czy kurs tej spółki jest celowo sprowadzany niżej? Autor: ~Podejrzliwy [37.248.178.*]
    Aby tanio wycofać firmę z giełdy?
    Zaproponować wezwania na niskim średnim kursie, a na koniec wycisnąć akcje przymusowym wykupem za grosze z najwierniejszych drobnych?
    Tak mi to zaczyna wyglądać.
    Optymistyczna wersja to natomiast wysycenie rynku - nie ma po prostu komu kupować ze względu na ferment wokół OZE w Polsce. A dla zagranicznych inwestorów to być może za mała spółka, by zawracać sobie głowę.
  • Re: Czy kurs tej spółki jest celowo sprowadzany niżej? Autor: ~Piotr [78.196.93.*]
    Chyba tak, bo ja się zagapiłam i nie kupiłem.
  • Re: Czy kurs tej spółki jest celowo sprowadzany niżej? Autor: ~Fromag [37.47.89.*]
    Co wy tacy wszyscy nerwowi jesteście. Na rok wpadliście czy co? Czuję się jak dziecko w sklepie z zabawami , kupuję dużo teraz różnych okazji i gromadze na emeryturę. Pomyślcie o tym tak że tak że są nowi którzy kupią tutaj może tanio ale za to wy kupicie spółki gdzie inni wiszą tez tanio. A tu poczekamy na lepsze czasy. A co do prezesa to sam mówił że sunex jest za tanio wyceniany więc ta teoria się kupy nie trzymama o delistingu. Jest wysoki poziom strachu i dlatego takie jaja. Sam kupuję reity ,paliwowe spółki typu petrobras z powodu wojny , i za jakiś czas dobra luksusowe jak już rynek je zjedzie do reszty a Zaorski zarobi na shortach. Oczywiście to nie porada inwestycjna.
  • Re: Czy kurs tej spółki jest celowo sprowadzany niżej? Autor: ~bobik [78.9.132.*]
    Dnia 2023-10-24 o godz. 09:54 ~Podejrzliwy napisał(a):
    > Aby tanio wycofać firmę z giełdy?
    > Zaproponować wezwania na niskim średnim kursie, a na koniec wycisnąć akcje przymusowym wykupem za grosze z najwierniejszych drobnych?
    > Tak mi to zaczyna wyglądać.
    > Optymistyczna wersja to natomiast wysycenie rynku - nie ma po prostu komu kupować ze względu na ferment wokół OZE w Polsce. A dla zagranicznych inwestorów to być może za mała spółka, by zawracać sobie głowę.

nie ! , to jest czysta manipulacja !
    za 2 lata knf sprawdzi zlecenia i ukarze firmę na 3 miliony złotych .
[x]
SUNEX -0,50% 3,98 2025-12-11 14:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.