• Pomagacz za cudze..... Autor: ~Pomagacz [77.111.245.*]
    https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-10-23/gwiazdy-dobroczynnosci-zygmunt-solorz-laureatem-nagrody-specjalnej-za-dlugoletnie-pomaganie/?ref=kafle
  • Każda fundacja pomaga za "cudze".... Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    ... ponieważ pomaga za pieniądze z darowizn i ze składek

Dnia 2023-10-24 o godz. 00:59 ~Pomagacz napisał(a):
    > https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-10-23/gwiazdy-dobroczynnosci-zygmunt-solorz-laureatem-nagrody-specjalnej-za-dlugoletnie-pomaganie/?ref=kafle

Prawda w oczy kole... co?
  • Re: Pomagacz za cudze..... Autor: ~KEMOT [89.64.27.*]
    ON "POMAGA " ZA UKRADZIONE MILIARDY .... PRAWDA W OCZY KOLE ?????????
  • Re: Pomagacz za cudze..... Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    Dnia 2023-10-24 o godz. 08:14 ~KEMOT napisał(a):
    > ON "POMAGA " ZA UKRADZIONE MILIARDY .... PRAWDA W OCZY KOLE ?????????

Nawet jeśli to prawda (a nie jest) to co z tego?
    Robin Hood również kradł a z tego co nakradł pomagał biednym, a jest światową legendą i bohaterem Anglii.
    Prawda w oczy kole?
  • Re: Pomagacz za cudze..... Autor: ~Jaczeks [5.173.204.*]
    Tylko tutaj okrada biednych akcjonariuszy sam będąc bogatym jest rozmica
    Dnia 2023-10-24 o godz. 08:37 ~Jaczeks napisał(a):
    > Tylko tutaj okrada biednych akcjonariuszy sam będąc bogatym jest rozmica

Nikt kto przychodzi z pieniędzmi grać na GPW nie jest biedny.
  • Ty " Solorz" tyle razy już Cię pytam a Ty uciekasz od tematu przewłaszcz Autor: ~ele [145.237.4.*]
    enia akcji PAK ? Ona wymaga wyjaśnienia Robin Hoodzie.
  • Re: Ty " Solorz" tyle razy już Cię pytam a Ty uciekasz od tematu przewłs Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    Dnia 2023-10-24 o godz. 09:12 ~ele napisał(a):
    > enia akcji PAK ? Ona wymaga wyjaśnienia Robin Hoodzie.

A co tu wyjaśniać? Spółka Elektrim sprzedała, a inna spółka kupiła. Życie...
  • co Ty za brednie wypisujesz od razu widać że Troll. Musisz na ten temat Autor: ~ele [145.237.4.*]
    zasięgnąć informacji. A wiesz że to schyłek Twojego biznesu?
  • Re: co Ty za brednie wypisujesz od razu widać że Troll. Musisz na ten te Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    Dnia 2023-10-24 o godz. 10:17 ~ele napisał(a):
    > zasięgnąć informacji. A wiesz że to schyłek Twojego biznesu?

Tak, tak, od 20 lat to słyszę i pewnie kolejne 20 lat jeszcze będę tego słuchał...
  • Re: co Ty za brednie wypisujesz od razu widać że Troll. Musisz na ten te Autor: ~sedeszbakelitu [176.107.34.*]
    to też wykasujesz ??
  • Re: co Ty za brednie wypisujesz od razu widać że Troll. Musisz na ten te Autor: ~partogeniczny [176.107.34.*]
    Dnia 2023-10-24 o godz. 10:26 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > Dnia 2023-10-24 o godz. 10:17 ~ele napisał(a):
    > > zasięgnąć informacji. A wiesz że to schyłek Twojego biznesu?
    >
    >
    > Tak, tak, od 20 lat to słyszę i pewnie kolejne 20 lat jeszcze będę tego słuchał...

===================
    20 lat ???....przecież ty dzia..dygo ledwo łazisz, kappeote za tobom muszom ku......y nosić, na stopień wejść, wszyscy w strachu, rece wyciagają żeby pul.trop nie p......noł i lokajskie srebrniki sie skończom...
    20 lat...hehehehehe

• Re: co Ty za brednie wypisujesz od razu widać że Troll. Musisz na ten te Autor: ~sedeszbakelitu [176.107.34.*]
    Dnia 2023-10-24 o godz. 13:45 ~partogeniczny napisał(a):
    > Dnia 2023-10-24 o godz. 10:26 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > > Dnia 2023-10-24 o godz. 10:17 ~ele napisał(a):
    > > > zasięgnąć informacji. A wiesz że to schyłek Twojego biznesu?
    > >
    > >
    > > Tak, tak, od 20 lat to słyszę i pewnie kolejne 20 lat jeszcze będę tego słuchał...
    >
    > ===================
    > 20 lat ???....przecież ty dzia..dygo ledwo łazisz, kappeote za tobom muszom ku......y nosić, na stopień wejść, wszyscy w strachu, rece wyciagają żeby pul.trop nie p......noł i lokajskie srebrniki sie skończom...
    > 20 lat...hehehehehe

======================
    ..ale kur.y przekrecają.....tak było napisane
    20 lat ???....przecież ty dziadygo ledwo łazisz, nawet kurtke za tobom muszom te kur.y nosić, jak na stopień chcesz wejść (jak w Koreii), to wszyscy liżydupcy w strachu, rece wyciagają żeby półtrop nie pier...noł o glebe, bo sie lokajskie srebrniki skończom...
    20 lat....pomarzyć....hehehehehe

• Re: Pomagacz za cudze..... Autor: ~sedeszbakelitu [176.107.34.*]
    Dnia 2023-10-24 o godz. 08:44 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > Dnia 2023-10-24 o godz. 08:37 ~Jaczeks napisał(a):
    > > Tylko tutaj okrada biednych akcjonariuszy sam będąc bogatym jest rozmica
    >
    >
    > Nikt kto przychodzi z pieniędzmi grać na GPW nie jest biedny.
    =================================
    nowe wcielenie rynsztokowej "myśli ekonomicznej"...
    Na całym świecie, giełdy od kilkuset lat są gospodarczym barometrem i najbardziej obiektywna metoda wyceny wszelkiej działalności gospodarczej, a przede wszystkim wyceną ludzkiej pracy, na których to giełdach opiera się gospodarka światowa i ekonomia największych mocarstw. W krajach cywilizowanych wszystkie inwestycje na giełdach są chronione prawem, a oszuści i manipulatorzy prędzej czy później trafiaja do więzień..
    Wszelkie patologie rynku kapitałowego na świecie, to absolutny margines, który tak naprawdę znaczy tyle co flora bakteryjna w odbycie zdrowego człowieka....
    ..a tutaj wychodzi "ekonomista" z radomskiej zawodówki i daje do zrozumienia ten rynsztokowiec"....."wy drobne elektrimowe palanty, chcieliscie wygrać w trzy karty na GPW z Zygmuntem Solorzem" ????...hehehehe

• Re: Pomagacz za cudze..... Autor: ~XY [5.173.206.*]
    Ja jestem biednym współwłaścicielem akcji electrim pracuję za najniższą krajową czuję się współwłaścicielem a nie graczem elektrim
    Dnia 2023-10-24 o godz. 08:31 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > Dnia 2023-10-24 o godz. 08:14 ~KEMOT napisał(a):
    > > ON "POMAGA " ZA UKRADZIONE MILIARDY .... PRAWDA W OCZY KOLE ?????????
    >
    >
    > Nawet jeśli to prawda (a nie jest) to co z tego?
    > Robin Hood również kradł a z tego co nakradł pomagał biednym, a jest światową legendą i bohaterem Anglii.
    > Prawda w oczy kole?

==============

i znowu ta mentalność z radomskiego rynsztoka....ten szmiec naprawdę uważa, że wszelka kradzież jest legalna, pod warunkiem że 1 promil od kradzieży przeznaczysz oficjalnie na "dobroczynność", a wtedy jesteś z każdej kradzieży "rozgrzeszony"
    ..nie jesteś..im większa, kradzież tym większa kara z KK rynsztokowcu

Panie maxiking, ile komentarzy, widać desperacja osiąga stan krytyczny
    a będzie tylko gorzej, bo skupu akcji nie przewiduję.
    Spokojnie, o moje zdrowie nie musi się Pan martwić, ja, tak jak już tutaj pisałem, mam zamiar jeszcze wstęgę przecinać, do nowej EJ w Pątnowie.
    A moja fundacja dalej będzie zbierać pieniądze i pomagać chorym dzieciom.
    Dnia 2023-10-26 o godz. 07:06 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > Panie maxiking, ile komentarzy, widać desperacja osiąga stan krytyczny
    > a będzie tylko gorzej, bo skupu akcji nie przewiduję.
    > Spokojnie, o moje zdrowie nie musi się Pan martwić, ja, tak jak już tutaj pisałem, mam zamiar jeszcze wstęgę przecinać, do nowej EJ w Pątnowie.
    > A moja fundacja dalej będzie zbierać pieniądze i pomagać chorym dzieciom.
    ====================

jaki jest sens twoich wpisów nie na temat, bezrozumnych, dziecinnie naiwnych merytoryczne, które robia z ciebie forumowego błazna i posmiewisko...
    ..moze napisz wiecej o żołedziach cedembale..bo dawno nie było ideottto
    ..po co tutaj tracisz czas bez sensu....
    ..nie masz rodziny, znajomych, przyjaciół ???...że musisz tu wirtualnie udawać że "żyjesz"

Dnia 2023-10-26 o godz. 13:04 ~sedeszbakelitu napisał(a):
    > jaki jest sens twoich wpisów nie na temat, bezrozumnych, dziecinnie naiwnych merytoryczne, które robia z ciebie forumowego błazna i posmiewisko...
    Na tym forum jest pełno błaznów, z Panem na czele. Naprawdę Panu robi różnicę jeden błazen w tą czy w tą?

> ..moze napisz wiecej o żołedziach cedembale..bo dawno nie było ideottto
    Temat zakładu "dolary przeciwko żołędziom" dobitnie pokazuje kto tutaj odgrywa rolę błazna i rzuca słowa bez pokrycia w czynach, na przysłowiowy wiatr.

> ..po co tutaj tracisz czas bez sensu....
    > ..nie masz rodziny, znajomych, przyjaciół ???...że musisz tu wirtualnie udawać że "żyjesz"
    No nie wiem... a Pan? po co tutaj traci czas bez sensu?

• Re: Pomagacz za cudze..... Autor: ~Elektrim111 [5.184.192.*]
    Po co piszecie z tą k.R.wą ZSŻ, hmmm?
    Dnia 2023-10-27 o godz. 20:38 ~Elektrim111 napisał(a):
    > Po co piszecie z tą k.R.wą ZSŻ, hmmm?
    ======

żeby nawet najgłupszy akcjonariusz zrozumiał że to płatna ku.wa w dodatku głupia, prymitywna i bez zasad...
    ..niektórym potrzeba szerszego materiału źródłowego, żeby go lepiej zdemaskować, ...z kolei innych może wprowadzać w błąd co do realnej sytuacji...

• Re: Pomagacz za cudze..... Autor: ~Elektrim111 [5.184.192.*]
    Chodzi mi o tego powyżej ZSŻ, klona... Przecież to gość z psychiatryka. W innym miejscu jest Napoleonem, zapewne :) to po co malować do takiego?
[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.