Dnia 2023-10-24 o godz. 08:14 ~KEMOT napisał(a): > ON "POMAGA " ZA UKRADZIONE MILIARDY .... PRAWDA W OCZY KOLE ?????????
Nawet jeśli to prawda (a nie jest) to co z tego? Robin Hood również kradł a z tego co nakradł pomagał biednym, a jest światową legendą i bohaterem Anglii. Prawda w oczy kole?
Dnia 2023-10-24 o godz. 10:26 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a): > Dnia 2023-10-24 o godz. 10:17 ~ele napisał(a): > > zasięgnąć informacji. A wiesz że to schyłek Twojego biznesu? > > > Tak, tak, od 20 lat to słyszę i pewnie kolejne 20 lat jeszcze będę tego słuchał...
=================== 20 lat ???....przecież ty dzia..dygo ledwo łazisz, kappeote za tobom muszom ku......y nosić, na stopień wejść, wszyscy w strachu, rece wyciagają żeby pul.trop nie p......noł i lokajskie srebrniki sie skończom... 20 lat...hehehehehe
Dnia 2023-10-24 o godz. 13:45 ~partogeniczny napisał(a): > Dnia 2023-10-24 o godz. 10:26 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a): > > Dnia 2023-10-24 o godz. 10:17 ~ele napisał(a): > > > zasięgnąć informacji. A wiesz że to schyłek Twojego biznesu? > > > > > > Tak, tak, od 20 lat to słyszę i pewnie kolejne 20 lat jeszcze będę tego słuchał... > > =================== > 20 lat ???....przecież ty dzia..dygo ledwo łazisz, kappeote za tobom muszom ku......y nosić, na stopień wejść, wszyscy w strachu, rece wyciagają żeby pul.trop nie p......noł i lokajskie srebrniki sie skończom... > 20 lat...hehehehehe
====================== ..ale kur.y przekrecają.....tak było napisane 20 lat ???....przecież ty dziadygo ledwo łazisz, nawet kurtke za tobom muszom te kur.y nosić, jak na stopień chcesz wejść (jak w Koreii), to wszyscy liżydupcy w strachu, rece wyciagają żeby półtrop nie pier...noł o glebe, bo sie lokajskie srebrniki skończom... 20 lat....pomarzyć....hehehehehe
Dnia 2023-10-24 o godz. 08:44 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a): > Dnia 2023-10-24 o godz. 08:37 ~Jaczeks napisał(a): > > Tylko tutaj okrada biednych akcjonariuszy sam będąc bogatym jest rozmica > > > Nikt kto przychodzi z pieniędzmi grać na GPW nie jest biedny. ================================= nowe wcielenie rynsztokowej "myśli ekonomicznej"... Na całym świecie, giełdy od kilkuset lat są gospodarczym barometrem i najbardziej obiektywna metoda wyceny wszelkiej działalności gospodarczej, a przede wszystkim wyceną ludzkiej pracy, na których to giełdach opiera się gospodarka światowa i ekonomia największych mocarstw. W krajach cywilizowanych wszystkie inwestycje na giełdach są chronione prawem, a oszuści i manipulatorzy prędzej czy później trafiaja do więzień.. Wszelkie patologie rynku kapitałowego na świecie, to absolutny margines, który tak naprawdę znaczy tyle co flora bakteryjna w odbycie zdrowego człowieka.... ..a tutaj wychodzi "ekonomista" z radomskiej zawodówki i daje do zrozumienia ten rynsztokowiec"....."wy drobne elektrimowe palanty, chcieliscie wygrać w trzy karty na GPW z Zygmuntem Solorzem" ????...hehehehe
Dnia 2023-10-24 o godz. 08:31 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a): > Dnia 2023-10-24 o godz. 08:14 ~KEMOT napisał(a): > > ON "POMAGA " ZA UKRADZIONE MILIARDY .... PRAWDA W OCZY KOLE ????????? > > > Nawet jeśli to prawda (a nie jest) to co z tego? > Robin Hood również kradł a z tego co nakradł pomagał biednym, a jest światową legendą i bohaterem Anglii. > Prawda w oczy kole?
==============
i znowu ta mentalność z radomskiego rynsztoka....ten szmiec naprawdę uważa, że wszelka kradzież jest legalna, pod warunkiem że 1 promil od kradzieży przeznaczysz oficjalnie na "dobroczynność", a wtedy jesteś z każdej kradzieży "rozgrzeszony" ..nie jesteś..im większa, kradzież tym większa kara z KK rynsztokowcu
Panie maxiking, ile komentarzy, widać desperacja osiąga stan krytyczny a będzie tylko gorzej, bo skupu akcji nie przewiduję. Spokojnie, o moje zdrowie nie musi się Pan martwić, ja, tak jak już tutaj pisałem, mam zamiar jeszcze wstęgę przecinać, do nowej EJ w Pątnowie. A moja fundacja dalej będzie zbierać pieniądze i pomagać chorym dzieciom.
Dnia 2023-10-26 o godz. 07:06 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a): > Panie maxiking, ile komentarzy, widać desperacja osiąga stan krytyczny > a będzie tylko gorzej, bo skupu akcji nie przewiduję. > Spokojnie, o moje zdrowie nie musi się Pan martwić, ja, tak jak już tutaj pisałem, mam zamiar jeszcze wstęgę przecinać, do nowej EJ w Pątnowie. > A moja fundacja dalej będzie zbierać pieniądze i pomagać chorym dzieciom. ====================
jaki jest sens twoich wpisów nie na temat, bezrozumnych, dziecinnie naiwnych merytoryczne, które robia z ciebie forumowego błazna i posmiewisko... ..moze napisz wiecej o żołedziach cedembale..bo dawno nie było ideottto ..po co tutaj tracisz czas bez sensu.... ..nie masz rodziny, znajomych, przyjaciół ???...że musisz tu wirtualnie udawać że "żyjesz"
Dnia 2023-10-26 o godz. 13:04 ~sedeszbakelitu napisał(a): > jaki jest sens twoich wpisów nie na temat, bezrozumnych, dziecinnie naiwnych merytoryczne, które robia z ciebie forumowego błazna i posmiewisko... Na tym forum jest pełno błaznów, z Panem na czele. Naprawdę Panu robi różnicę jeden błazen w tą czy w tą?
> ..moze napisz wiecej o żołedziach cedembale..bo dawno nie było ideottto Temat zakładu "dolary przeciwko żołędziom" dobitnie pokazuje kto tutaj odgrywa rolę błazna i rzuca słowa bez pokrycia w czynach, na przysłowiowy wiatr.
> ..po co tutaj tracisz czas bez sensu.... > ..nie masz rodziny, znajomych, przyjaciół ???...że musisz tu wirtualnie udawać że "żyjesz" No nie wiem... a Pan? po co tutaj traci czas bez sensu?
Dnia 2023-10-27 o godz. 20:38 ~Elektrim111 napisał(a): > Po co piszecie z tą k.R.wą ZSŻ, hmmm? ======
żeby nawet najgłupszy akcjonariusz zrozumiał że to płatna ku.wa w dodatku głupia, prymitywna i bez zasad... ..niektórym potrzeba szerszego materiału źródłowego, żeby go lepiej zdemaskować, ...z kolei innych może wprowadzać w błąd co do realnej sytuacji...