• Fasing - spolki z przejecia Autor: ~Bercik [83.13.5.*]
    Do fachowcow co juz dlugo siedza na Fasingu chcialem spytac czy macie jakies informacje, ciekawe linki na temat tych spolek:

- K.B.P. Kettenwerk Becker Prünte GmbH
    - Shan Dong Liang Da Fasing

Najbardziej by mi chodzilo o konkretne liczby typu, jakie maja przychody, zyski itp.
    nigdzie nie moge tego znalesc i chyba nie znajde dopiero jak Fasing wlaczy je do konsolidacji w wynikach finansowych? Gdzies chyba na bankierze widzialem jak ktos wkleil kiedys linka i pisalo tam po chinsku o tej spolce z Chin i byly podane konkretne liczby, ale nie moge tego znalesc mozecie ponownie to wkleic? :)

Nie bede sie juz rozpisywal macie cokolwiek to slijcie, czekam chetnie poczytam, dowiem sie czegos wiecej, bo za jakis czas zakupie ten cenny walor i zakopie na long time :) pozdro
  • Re: Fasing - spolki z przejecia Autor: orion2244 [91.94.45.*]
    co do drugiej ( chińskiej spólki) dane ujęte są w raportach FSG

a co do pierwszej - K.B.P. Kettenwerk Becker Prünte GmbH

TABULA RASA ----od roku nic nie można znależć ( znajomy szukal nawet na miejscu w Niemczech .........i nic ........jest to twór podobny do naszych SP z o.o
    w 2001 roku mieli klopoty a jak teraz wiedzą tylko wladze FSG

myślę ze kota w worku nie kupili
  • Re: Fasing - spolki z przejecia Autor: ~ameryk@777 [89.229.23.*]
    sytuacja jest delikatnie mówiąc tajemnicza .......totalny brak infrmacji
  • Re: Fasing - spolki z przejecia Autor: ~NEMO [83.5.16.*]
    Jak kurs bedzie zblizal sie do twoich 5 zlociszy to i tak nie bedzie mialo znaczenia ,my chlopcy z ferajny takie wiadomosci bedziemy wklejac przy kursie w okolicach 20 zlociszy.Pozdrawiam.
  • Re: Fasing - spolki z przejecia Autor: ~Bercik [83.13.5.*]
    Dzieki chlopaki :) no nie wiem czy sie doczekam do tych 5zl, ale poki co poczekam jeszcze troszke(najpozniej do - przed dzien podania wynikow za IVQ2008r)

jak byscie cos ciekawego znalezli wklejcie chetnie poczytam pozdrawiam wszystkich :)
[x]
FASING 1,57% 12,90 2025-10-09 16:18:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.