Taka prawda. Nie umieja robic gier i ida do piachu . My razem z nimi. Zaloze sie ze 10pln nie wytrzyma nawet jutro. 5 pln bedzie za 2 dni gora . Nawet nie ma co czekac na nowa gre - po co? Tez gowno wydadza jak to nie umieja robic gier . By umieli to by tego scierwa nie wydali.
Jutro niby dają jakiegoś patcha z poprawą optymalizacji i pomniejszych problemów. Pożyjemy zobaczymy czy zadziała. Skoro Lord of Fallen mógł się podźwignąć z ocen na poziomie 25% na 59%, to wszystko jest możliwe.
P.S. A te gadki o 5 zł, to już chyba piszecie z jakiejś desperacji zakupowej. Podejrzewam, ze jutro nawet 10 zł nie zobaczycie. Ludzie będą jednak czekali na weekend, bo jeszcze załatają największe bolączki przed weekendem i może się okazać, że człowiek się sfrajerował sprzedając. Ale 14-15 zł na moje oko realne jeżeli nie wyjdziemy powyżej 60% bez patcha.
Free nie ma co z nimi dyskutować.to ludzie którzy nie mają akcji i pewnie nigdy ich nie mieli. Od wczoraj tworzą mnóstwo wątków i wypisują bzdury..no niestety ktoś tu ich ściągnął latając po innych spółkach i naganiajac. Trolle tylko czekały na okazje do ataku.
No jednak bliżej realizacji mojego scenariusza:) Nawet powiem, ze nie doceniłem akcjonariatu, bo bujamy się w przedziale 15-16, a nie 14-15 zł jak wczoraj myślałem.