• Ratuj się kto może Autor: ~Zenek [77.253.9.*]
    Trzeba próbować jutro wszystko wywalić i zapakować się w gamę operatora. Widać po premierach znaczącą różnicę
  • Re: Ratuj się kto może Autor: ~Free [78.8.201.*]
    No właśnie widzę różnice chociażby w meisjcu na wishlist.

Premiera ATS jest jak na razie dla mnie rozczarowaniem, ale tam to będziecie mieli Niagarę po takiej premierze przy takiej kapitalizacji.

Przecież jesteście 6-7 razy drożsi, a premiera jest 10 razy gorsza jak na razie.

ATS przynajmniej widzę w czołówce wishilist a pandemic jest na 233 miejscu. Żal to nawet oceniać. A premierę tez mieliście już parę godzin temu.
  • Re: Ratuj się kto może Autor: ~Gameopsrządzi [84.205.172.*]
    Ale ty nic nie wiesz, ale ty nic nie rozumiesz. Tam gra idzie o IFZ z 22 wishlistą. Dlatego tacy jak ty tracą. IFZ ze świeżą pachnącą listą. Robione za własne pieniądze, bez kolejki do podziału. Jak ty nic nie rozumiesz i dlatego siedzisz tu i dlatego masz nieprzespaną noc modlac się żeby jutro nie było tu wodospadu.
  • Re: Ratuj się kto może Autor: ~Free [78.8.201.*]
    Wiem jedno - mieliście tragiczną premierę dzisiaj, jeszcze gorszą niż Road, a to zwiastuje sążne spadki. Możesz sobie zaklinać rzeczywistość, ale taka jest smutna prawda. A ta twoja premiera może bezie w przyszłym roku, tak więc jeszcze zdążycie tam zaliczyć dołek i wtedy można wchodzić.

Nie mówię, że na Road jutro będzie wspaniale, ale jeżeli liczysz na to że znajdziesz tutaj naiwniaków, którzy wpakują się z deszczu pod rynnę, to źle trafiłeś.
  • Re: Ratuj się kto może Autor: ~Gamesoprzadzi [84.205.172.*]
    Nie liczę, bo chętnych na zakup GameOps po niższej cenie jest duuuuzo. Liczę, ze jednak znajda się pustaki którzy przejmą się nie złą a tragiczna premierą Pandemic Train. Sam chcę kupić:) Tylko że jedno stoi na przeszkodzie jutrzejszy prolog IFZ
  • Re: Ratuj się kto może Autor: ~Gamesoprzadzi [84.205.172.*]
    Noi na Gameops widly, tyle że górne. Widzisz już kto mial racje
[x]
ROAD -4,29% 6,70 2026-05-28 12:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.