No właśnie, a niektórym ''lepszym'' ciągle wydaje się że jest super, najlepsza spółka i takie tam. A z perspektywy 10ciu lat to już raczej jest to wątpliwie korzystne, dla akcjonariuszy oczywiście.
Mateuszu nie nadymaj się tak bardzo i nie wyrabiaj sobie ''renomy'' kosztem innych. Królu dywidendy. Z takim podejściem prędko drugiego filmu nie nakręcisz i Oskara nie dostaniesz. A co do cyferek to policz od debiutu. Jakby się zwaliło do grosza to dopiero byłyby wzrosty. Życzę obiektywizmu.
Dla mnie dywidenda 3 groszowa to kilka minimalnych krajowych
Nie wyrabiam sobie renomy kosztem kogokolwiek. Po prostu piszesz bzdury ,w sumie to nie wiem po co ,no ja wolałbym w tym czasie poszukać lepszej inwestycji skoro ta firma ci nie odpowiada ,a ja piszę konkrety
Właśnie jadę na Phuket w Tajlandii zrelaksować się na plaży
Miałem dać sobie spokój, ale skoro konkretnie to weź mi wytłumacz kto normalny rezygnuje a nawet jest przeciw 5gr. i woli zamiast tego 3gr. dywidendy? Chyba drugiego takiego tutaj niema a pieniądze leżą niewykorzystane, skupu też nie było. No ale uścisk ręki i uśmiech Prezesa bezcenne. Tylko czyim kosztem? Za rok zrobisz podobnie??? Ciebie tu nie było ja już byłem i pewnie jak już ciebie nie będzie ja tu będę nadal więc swoje rady zachowaj dla siebie. Na uznanie u Panów Prezesów też nie licz bo oni nawet ze swoimi wspólnikami nie potrafią się dogadać. Najchętniej nie dzielili by zysku, robią to tylko z obawy że będzie to egzekwowane przed Sądem. Taki ''śmiecówkowy'' Zarząd( nie obrażam tylko piszę o strukturze wynagrodzenia). Więc zanim następnym razem na kogoś ''siądziesz'' to sobie skopiuj ten wpis i go przeczytaj bo może ktoś może mieć inne zdanie. A weź sprawdź jeszcze raz minimalną krajową bo może nie wiesz że ty już milioner jesteś, albo może masz nieaktualne dane;) Powodzenia.