Na wykresie dziennym rsi 30 więc docisk pełną siłą. M1 i W1 Ichimoku praktycznie dotknęliśmy lini wsparcia więc tylko czekać na wyciśnięcie ostatnich pryszczy haha
A ten bedzie teraz pisac, ze to techniczne odbicie układu d*py od formacji k***sa, a nie reakcja akcjonariatu na objawione tą kompletnie nieprofesjonalną premierą problemy w procesie produkcyjnym i prawdopodobnie złą jakoąś produktu. Ali, cieszymy się, ze jestes:))))
Mogę powiedzieć że wczoraj jeszcze trzymało się to 'kupy" ale dziś stado stwierdziło że jednak firma upadnie bo przełożyła o kilka dni premierę dodatku do gry. Mówię, akcjonariat ni ch*ja wart...
Jeśli uważam że aktualny kurs jest zawyżony to wywalam nie patrząc czy za chwilę będzie wyżej czy nie a tutejsi przypominają sobie o opcji sprzedaży dopiero jak spadnie 40% więc chyba coś z nimi jest nie tak. No cóż ktoś musi tracić żeby ktoś inny mógł zarabiać
Moze nawet po spadku o 40% niektorzy uważają, że jest zawyżony?:) Na pewno jest troche osob, ktore liczyły jeszcze na odrobinę tego sztucznego pompowania z Irona, zeby wywalic po jakies 40, ale uznali, ze to sie juz nie wydarzy, moment minął, wiec po prostu porzucili pomysl i racjonalnie sprzedają z jakimkolwiek zarobkiem - zwlaszcza jezeli kupili w dolku 15. Psychofani opowiadajacy o perle i skokach na 100 są jednak niszą:))
ty strasznie krotkowzroczny jestes, keksiu dyskutowac ciezko z kims takim, jesli ma sie zupelnie inne perspektywy/doswiadczenie ... wiec dla ciebie obrazek:
Ktore konkretnie maja mniejsze obroty a 10x wieksza kapitalizację? Lol, i to nie jest „łatka do gry” tylko ich najwiekszy, flagowy produkt, ktory ma im zapewnic dochody przez najblizsze dwa lata:)))
No tak,myślałem o Hunt Together który miał być wydany w III kwartale 2023,więc nie wiem czy to ma być już Carbona teraz czy po formalnym połączeniu?Ty Keks pewnie jesteś zorientowany w temacie.Męczyli się nad tym dziełem latami i ciekawi mnie kiedy ujrzy światło dzienne i czy w ogóle.
Ciężko powiedzieć. Na oko to jest silnik Lust For Darkness + nowe assety i pvp multiplayer, ktory wymaga serwerów i całego backendu. Stawiam, że skoro juz zrobili i muszą utrzymywac serwery dla Brotherhood multi, to albo uda im sie w miarę tanio i latwo przerobic Hunt pod podobny standard i technologię, i utrzymywac razem, albo raczej nie będą mieli dwoch technologicznie osobnych backendów do multi i porzucą Hunt, zwlaszcza, ze Hunt raczej nie bedzie mial wielu graczy. Wiec - to zależy
Mam szczerą nadzieję, ze w metaverse nie inwestują zadnych wlasnych zasobow i tylko robią wyłącznie opłaconą robotę, zleconą przez tych bałwanów z działu marketingu w banku:))
2manie, zawsze ale to zawsze na tej spółce lepiej wyjść przed premierą, a że miałem farta bo dodatkowo ogłosili kilka dni przed premierą przesunięcie to tym bardziej sie cieszę. Poza tym niemal 200 % wzrost w 3 miesiące to żal nie brać zysków.
Wizzadrzi mają już niezłą bazę graczy więc uważam że dzięki brotherhood jeszcze ją powiększy (efekt kuli śnieżnej). Co do Crimena na PC to cały czas nie kumam po co to zrobili, przecież oczywistym jest że ludzie nie będą w to grać
Zgadza się ale umówmy się The Wizards to już dość rozpoznawalna marka. Brotherhood jeszcze bardziej odświeży zainteresowanie, poza tym jednocześnie ma wskoczyć też na PC więc marketing będzie pompował obie platformy. Czyli opóźnienie ma na celu doszlifowanie niedociągnięć i umożliwić premierę na PC
Mowilem ci tydzien temu, Ali, sprzedawaj na góreczce i realizuj zyski, ona jest realnie nie do utrzymania i są ryzyka, to nie jest taka spółka. Tak na serio, wielki techniczny inwestorze- czytales chociazby discorda Carbona i orientowales sie, jak faktycznie, rzeczywiscie wyglada produkt, w ktory inwestujesz? Oceniales ryzyko na tej podstawie? Czy tylko robiles gunwianie analizy techniczne?