• lecita dedalem Autor: ~kwadrat [213.5.40.*]
    panowie infestory znaczy odpadając ode ściany i szybując póki co lotem ślizgowym...ale cały czas w dołek...
  • Re: lecita dedalem Autor: ~Detal [5.173.25.*]
    Masz rację, to jest lot Dedala. Co prawda chodziło ci o Ikara, Dedal byl geniuszem ktory skrzydla zbudowal i polecial. Jego syn nie kleił i sie rozbił. W tym sensie masz kwadrat rację, spółka to Dedal a ty jestes Ikar.
  • Re: lecita dedalem Autor: ~Kompromitacja [94.254.147.*]
    Ale się koleś sam zaoral, hahha
  • Re: lecita dedalem Autor: ~kwadrat [37.30.16.*]
    samiśta sie zaorali bo nie czaicie głebi metafory - Ikar runął (jak Cigu wczoraj i dzisiaj po locie do gwiazd) bo upalił wosk z piórami a Dedal latał nad miejscem upadku lotem slizgowym - do Ikara Stonce daleko bo i wieści złych nie ma ale zlata w dół z wolna ale nieubłaganie ...
    No ale co puste dzbany poza warstwa oficjalną widza? nic dwuznacznego nie wyczają nawet jak capi spadkiem to go nie zobacza póty ryjem i kolanem nie tykną ...
    orka - buahaha śmieszni jesteście ...
  • Re: lecita dedalem Autor: ~creative [89.64.66.*]
    masz rację, jesteś lepszy i masz rację, tylko ty znasz prawdę. Mądrość twa zdumiewa nas i onieśmiela. Jesteś naszym guru. Żle zrobiliśmy nie sprzedając jak ty akcji za 4 i 5 zł. Nasz prorok, nasze bożyszcze kochane :***
  • Re: lecita dedalem Autor: ~kwadrat [213.5.40.*]
    jeden mundry na tle leszczy stonkowych...
    dodam boś zapewne nie spijał z mych ust dokładnie treści - po 7,40 tez zrzucałem - ostatki dla biednych co chcieli a nie kupili bo strach (bo nie wierzyli) za 3 zeta było kupować ...
  • Re: lecita dedalem Autor: ~creative [89.64.66.*]
    j.e...ie mnie to, że nie umiesz ocenić potencjału, kumasz?
  • Re: lecita dedalem Autor: ~Kwadrat [37.30.122.*]
    Do tej pory to ja was toopcylem, od niedawna toopca was inni. Ale To wasz wybór i późniejsza trauma. Poza tym na GPW nie chodzi o potencjały tylko o zarobek, ja swoje mam wy probujcie może gdy wam ponownie spadnie w dwa dni 30% to ochłonięcie. Póki co branzlujcie się dalej Hue Hue.
  • Re: lecita dedalem Autor: ~Lol [94.254.147.*]
    Najpierw naucz się kropek i przecinków zanim zaczniesz próbować składać dłuższe zdania.
  • Re: lecita dedalem Autor: ~Kwadrat [37.30.122.*]
    Skoro zrozumiałeś przedszkolaczku com pisał to przecinków ci nie trzeba było, a wytyk ich braku jakoś mnie zwisa...
  • Re: lecita dedalem Autor: ~ATciarz [178.36.54.*]
    W każdej chwili możemy podbić kurs powyżej 8.4zł i ciekawe jak wtedy będziesz się uśmiechał :)
  • Re: lecita dedalem Autor: ~kwadrat [37.30.10.*]
    możesz nawet somsiadowi kunia wytrzepac aniołku i wyssac syskie soki z jego jonder - mnie tu nie ma ale posmiać sie mogę ...
  • Re: lecita dedalem Autor: ~-U [89.78.226.*]
    Nie ma cię tu no chyba że kurs skoczy to na korekcie zaczniesz pisać jak to paczuszki sprzedałeś. Ale to nam nie przeszkadza, jesteś taką pocieszną atrakcją bankiera.
  • Re: lecita dedalem Autor: ~ATciarz [178.36.54.*]
    Spokojnie tu będzie wynik dwucyfrowy. Skąd to wiem? Bo mamy dużo środków żeby to zrobić. Drukujemy swieczki na podstawie fal Elliota i robimy ruchy zgodnie z fazami księżyca. Wiec za 1.5tyg znowu startujemy byczku. Zabrakło Ci cierpliwosci po prostu chłopczyku
  • Re: lecita dedalem Autor: ~kwadrat [213.5.40.*]
    zarobiłem gdzie indziej - kupiłem właśnie dwa Volknery Performance S (w pakiecie z F) gdzie za drobne ze Stonki (jakies 40 tysia drobnych) dokupiłem extra czapeczki do wentylków w nietypowym kolorze ...
    tak więc luźno mnie obchodzi co teraz będzie ze Stonkiem - sorry bro ale nie ma sie czym chełpic - maupki jesteśta na smyczy rozgrywajacego - a wentylki na kółkach wygladaja zayefajnie ...
[x]
SONKA -3,33% 9,28 2026-05-26 13:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.