Masz rację, to jest lot Dedala. Co prawda chodziło ci o Ikara, Dedal byl geniuszem ktory skrzydla zbudowal i polecial. Jego syn nie kleił i sie rozbił. W tym sensie masz kwadrat rację, spółka to Dedal a ty jestes Ikar.
samiśta sie zaorali bo nie czaicie głebi metafory - Ikar runął (jak Cigu wczoraj i dzisiaj po locie do gwiazd) bo upalił wosk z piórami a Dedal latał nad miejscem upadku lotem slizgowym - do Ikara Stonce daleko bo i wieści złych nie ma ale zlata w dół z wolna ale nieubłaganie ...
No ale co puste dzbany poza warstwa oficjalną widza? nic dwuznacznego nie wyczają nawet jak capi spadkiem to go nie zobacza póty ryjem i kolanem nie tykną ...
orka - buahaha śmieszni jesteście ...
masz rację, jesteś lepszy i masz rację, tylko ty znasz prawdę. Mądrość twa zdumiewa nas i onieśmiela. Jesteś naszym guru. Żle zrobiliśmy nie sprzedając jak ty akcji za 4 i 5 zł. Nasz prorok, nasze bożyszcze kochane :***
jeden mundry na tle leszczy stonkowych...
dodam boś zapewne nie spijał z mych ust dokładnie treści - po 7,40 tez zrzucałem - ostatki dla biednych co chcieli a nie kupili bo strach (bo nie wierzyli) za 3 zeta było kupować ...
Do tej pory to ja was toopcylem, od niedawna toopca was inni. Ale To wasz wybór i późniejsza trauma. Poza tym na GPW nie chodzi o potencjały tylko o zarobek, ja swoje mam wy probujcie może gdy wam ponownie spadnie w dwa dni 30% to ochłonięcie. Póki co branzlujcie się dalej Hue Hue.
Nie ma cię tu no chyba że kurs skoczy to na korekcie zaczniesz pisać jak to paczuszki sprzedałeś. Ale to nam nie przeszkadza, jesteś taką pocieszną atrakcją bankiera.
Spokojnie tu będzie wynik dwucyfrowy. Skąd to wiem? Bo mamy dużo środków żeby to zrobić. Drukujemy swieczki na podstawie fal Elliota i robimy ruchy zgodnie z fazami księżyca. Wiec za 1.5tyg znowu startujemy byczku. Zabrakło Ci cierpliwosci po prostu chłopczyku
zarobiłem gdzie indziej - kupiłem właśnie dwa Volknery Performance S (w pakiecie z F) gdzie za drobne ze Stonki (jakies 40 tysia drobnych) dokupiłem extra czapeczki do wentylków w nietypowym kolorze ...
tak więc luźno mnie obchodzi co teraz będzie ze Stonkiem - sorry bro ale nie ma sie czym chełpic - maupki jesteśta na smyczy rozgrywajacego - a wentylki na kółkach wygladaja zayefajnie ...