Immoeast posiada ponad 50% akcji-poniewaz akcje Immoeast sa nie do zebrania szybko bez wezwania bo to szarpnie kurs do gory jako hiperbole, to juz drugi fundusz przejmuje ponad 5% akcji i to pozwoli Immofinanz za jednym zamachem np od 4.funduszy przejac 20% akcji i zrobic wezwanie na reszt akcji za obecna zdolowana wycene, rynek sie broni wzrostami juz 300% ale czy to uratuje nas przed wykupem po cenie 12 zl za akcje??? nie wiadomo???
mecenas swiateczny
wezwanie = rakieta w kosmos, jesliby było, w co wątpię.
Srednia ważona za ostatnie pół roku może byc nisko bo przy niskim kursie były duże wolumeny ale nikt nie ma obowiązku odpowiadac na wezwanie po ch**ej cenie.
Do Pana mecenas mam takie pytanie zwiazane z tym calym zamieszaniem krosna a mianowicie co Pan sadzi o tym przedsiewzieciu tego stowarzyszenia i czy bierze pan udzial rowniez w tym ?bo ja wlasnie tak sie zastanawiam nad zwiekszeniem troszke pakietu i przystapienia lecz nadal to wszystko analizuje ,lecz wieksza czesc posiadam na immo :) wiem ze Pan rowniez posiada i napewno da nam zarobic jeszcze w tym roku dobrze czego zycze nam wszystkim ,no ale co z tym krosnem hm......
Pozdrawiam bankier 11
Immoeast bezwzglednie jest na samym poczatku czekajacych spolke wzrostow. Wie o tym juz pare fduszy inwestycyjnych i ostatnio zaczynaja zbierac zdolowany immo-east i -finanze by stworzyc sestalic najwiekszego developera w Austrii i na europe wpatrzonego...
mecenas