• Jutro konferencja prasowa i oglosza Autor: ~drnews [89.217.177.*]
    przelom
    a gawiedz jak zwykle ni cytaty , ni pisaty
  • Re: Jutro konferencja prasowa i oglosza Autor: ~Ja [89.66.45.*]
    Też mi przyszło to do głowy bo będzie Vatnak a on biznesowo ogarnia projekty. Może będą jakieś dobre wieści.
  • Re: Jutro konferencja prasowa i oglosza Autor: ~Hadwao [146.4.5.*]
    Moze nie przelom ale droga do bardzo , bardzo obiecujacej czasteczki, bardzo szerokiego i lukratywnego rynku i nowa sciezka w pipeline. Do tego nowe indykacje do juz " pogrzebanego" sel 24 ( tak to bywa, szuka sie a znajduje w czasie poszukiwan b) w ktore Menarini chce inwestowac no i na koniec najwieksze odkrycie mianowiicie to, ze w tym kraju juz " glupi narod kazdej sciemy NIE kupi".
    Az chce sie oddychac. Homo sovjeticus is out. Gdybym ja mial decydowac wyslalbym ten cieniogrod na przymusowa lekcje lopatologii ekonomicznej pt. ( jak dla przedszkolakow) " co z czego wynika , czyli przyczyna i skutek albo zwiazek kauzalny od biologi do biografii"

• Re: Jutro konferencja prasowa i oglosza Autor: ~Ja [89.66.45.*]
    Na szczęście nie ty o tym decydujesz. Na tym polega demokracja że mogą rządzić również bezideowi idioci bez programu jeżeli zagłosują na nich inni idioci.
  • Re: Jutro konferencja prasowa i oglosza Autor: ~mimo [89.217.177.*]
    Tzn .jezeli dobrze rozumiem "ja" , to cos , co mialo przez ostatni czas w kraju miejsce Pan nazywasz demokracja?
    A to pewnie taka bardzo malownicza atenska wersja jeszcze. Obatel mial prawa a reszta ,to byl inwentarz. W Atenach obatelem byl Atenczyk A w Pl ten kto zasluzyl sobie by byc uznanym za obatela ( np. niejaki Czarnecki robiacy przekrety na kilometrowce jak maly Kazio)
    u wielebnego z Zoliborza.
    A tak swoja droga czy kolega " ja" to ten sam ,ktory na roznych watkach wsciekle kolportowal pisowska scieme? To by wiele ,jezeli o jego definicje demokracji chodzi , wyjasnialo.

• Re: Jutro konferencja prasowa i oglosza Autor: ~Fred [31.61.185.*]
    Przekręty na kilometrówkach powiadasz
    https://www.fakt.pl/pieniadze/antyradar-ministra-adamczyka-to-nie-wszystko-poslowie-tankuja-za-nasze/ly81q0z

Ciekawa jest ta średnia - Kałownia i spółka wykręcili rekord w przeliczeniu na łba.
    Koniec z rozdawnictwem, bo na swoich zabraknie, demokraci...
    Masz tu trochę starsze podsumowanie:
    https://www.tvp.info/62061317/ile-wydajemyna-przejazdy-samochodem-poslow-dwojka-liderow-z-po

Chętnie popolemizuję o kilometrówkach, tylko najpierw daj jakiegoś linka do pełnych danych za ostatnie 16 lat ekspercie od starożytnych demokracji, a nie kilka wybranych nazwisk ludzi z PiSu na potrzeby dyskusji na poziomie chłamu w TVNie.
    Dawaj tę całą prawdę całą dobę, ale to całą z pełnymi statystykami.
  • Re: Jutro konferencja prasowa i oglosza Autor: ~mimo [89.217.177.*]
    Wybacz stokrotko. Polemika z kims ,kto w ogole podejmuje probe obrony tej holoty mnie w ogole nie interesuje.
    Pobudki rowniez. Strata czasu. Dyskutuj sobie z goralami. Sam fakt ,ze jeszcze nie chwyciles o co chodzi mi wystarczy. Jezeli cie kreci byc bzykanym przez ludzi pokroju pcimiaka, twoja sprawa.
    Zreszta znam ten nick , ten sam nawoz i oszolomia co zawsze . The End kumpel.
    Cytując babochłopa klasyka: wy*******alaj. To cytat na twoim poziomie kultury.
    Ja ciebie nie kojarzę, nic dla mnie nie znaczysz i nie mam zamiaru ci światopoglądu prostować. Chcę żebyś był świadomy / była świadoma, że nie masz nic do powiedzenia i odniesienia do demokracji ateńskiej nie robią na nikim wrażenia. Nie imponujesz, a na pewno nie mi.
  • Re: Jutro konferencja prasowa i oglosza Autor: ~punia [89.217.177.*]
    fred , zmarszcz sie . dobrze dobrany nick
    wiesz tych kulturalnych , cedzacych slowa i tryskajacych galacja pt. caluje raczki
    ziejacych jadem znamy. okaz savoir vivre : maciar .
    szukaj chlopcze linkow dla idio tow bedzie ich szybciutko ubywac
[x]
RYVU 0,75% 27,00 2025-10-16 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.