Dlatego teraz mafia trzyma kurs na 13zł, żeby wyglądało, że tak dużo chcą dać. W życiu nie oddawać. Skup nie ma prawa się udać, tak ja było to za pierwszym razem. Cierpliwość potrzeba, a kasa w końcu przyjdzie, nawet od tych co jużają akcje bo widać, że kurs musi pójść na 50-100zł.
Wystarczą niewielkie ilości, a choćby stawianie 500szt. na podaży po 13,05zł. Jeżeli chcą kupić akcji za kilka, kilkanaście milionów to co znaczy podanie akcji za kilka, kilkanaście tysięcy złotych żeby próba się udała po taniości. Nie oddawać, będzie dużo drożej.
Bardzo miły i dbający o akcjonariuszy ten BIK. Dałbym mu każdą kasę ......w celu,.........straty biznesowej..A wun za niedacznictwo bierze 9 mln. Zarządzanie. Moja definicja ZŁODZIEJ.. .di tego prymitywny. Ale to jeszcze nie koniec.
Panie i Panowie akcjonariusze. Jedynie grupa stworzona przez T. to jakaś przeciwwaga dla kradzieja. Jak określić kogoś kto wziął kasę aby się rozwijać , a potem ta kasa znika we wiadomym kierunku. Metody mogę być też bezwzględne. I tu je stosujmy. Poza porozumieniem to banda eunuchów , którzy według siebie są mistrza.i 6 u. Facet na jedno że schorzeń związanych z ......
Dnia 2023-10-31 o godz. 19:25 ~Maszynardzewieje napisał(a): > Panie i Panowie akcjonariusze. Jedynie grupa stworzona przez T. to jakaś przeciwwaga dla kradzieja. Jak określić kogoś kto wziął kasę aby się rozwijać , a potem ta kasa znika we wiadomym kierunku. Metody mogę być też bezwzględne. I tu je stosujmy. Poza porozumieniem to banda eunuchów , którzy według siebie są mistrza.i 6 u. Facet na jedno że schorzeń związanych z ......
rozumiem, że się nam tu przedstawiłeś ... rzeczywiście chyba musisz się przenieść gdzie indziej, gdzie znajdziesz funfli