• Na co jeszcze liczycie ? Autor: ~cherub [84.10.40.*]
    Wojna z Izraelem się dopiero rozkręca. Jak się zacznie panika to i 10 groszy może się pokazać,
    albo po prostu WSZYSTKO ZGAŚNIE i nawet laptopa nie włączysz.
    Sprzedałem z niewielką startą i mimo to jestem zadowolony. Mam na chleb.
  • Re: Na co jeszcze liczycie ? Autor: ~franc [31.0.69.*]
    Wóz albo przewóz .
    Nie jem chleba (węglowodany ) więc kasa mi niepotrzebna w takiej postaci (ochłapy)
    Już kilka wojen było ,kilka załamań na rynku więc czort tam z Izraelem. Niech nie podskakują i skończą roszczenia od wszystkich za wszystko
  • Re: Na co jeszcze liczycie ? Autor: ~cherub [84.10.40.*]
    Proponuję zacząć samemu wypiek chleba. Ja tak robię.
    Nooo zobaczymy ... jak to mówią " ... rynek sam wyceni ... "
    Info podaje, że dron uderzył bilsko elektroni atomowej w Izraelu więc scenariusze są wszystkie możliwe. Zgaśnie światło i po ptokach ... A Słoneczko też ma swoją MOC !
  • Re: Na co jeszcze liczycie ? Autor: ~franc [31.0.69.*]
    Zobaczymy czy coś się zmieni po ukończeniu oczyszczalni ścieków w Brzegu .Czy jeszcze coś mają i podadzą jakieś info o tym czy już wszystko przejęły pociotki i został pusty bęben zwany onesano dla zatarcia śladów po skotanie .
    Miałem sentyment do tej spółki, ale niestety ... tu już będzie rządziła sytuacja na świecie.
    Warto mieć to na uwadze. Korea Północna, Tajwan, Turcja i inni mają swoje sprawy do załatwienia.
    Inni już zaczęli je załatwiać.
    Ogólnie szkoda, zawsze jakaś "zabawa" była, ale obecnie trzeba chronić swoje oszczędności.
    Życzę Wam wytrwałości i żeby się sytuacja odmieniła na pozytywnie, może się Wam uda ...
  • Re: Na co jeszcze liczycie ? Autor: ~franc [31.0.68.*]
    Oj ty chyba człek klanu że teraz wyszedłeś .Obroty śladowe a ty drżysz o groszowy pakiet i jesteś szczęśliwy że wyszedłeś .Ja bym się wstydził takim czymś się chwalić po długim trzymaniu jak mniemam .
    Mam gotówkę na koncie do dyspozycji i powoli ją będę wyprowadzał z banku.
    Akcje miałem może z 3 miesiące max. Nie wiem czy to długo, czy krótko.
    Czas się kończy ... tak czy inaczej. Zamykam moje konto maklerskie i uzbrajam się w sprzęt do przetrwania.
    Polecam się nad tym zastanowić.

• Re: Na co jeszcze liczycie ? Autor: ~Maniek [37.248.216.*]
    Stracilem nadzieje tyle lat trzymam i nic z tego nie będzie zestawie wnuczce
  • Re: Na co jeszcze liczycie ? Autor: ~xxxxx [91.237.136.*]
    To jakieś przekleństwo .Oby wnuczka mając akcje nie weszła w starość ze stratą na akcjach .
    Ten diabeł wcielony jest mściwy i nawet z piekła będzie sterował kursem coby nikt nie zarobił .
  • Re: Na co jeszcze liczycie ? Autor: ~xxxxx [91.237.136.*]
    Tak się ubili wczorajszym rajdem że otrzymali wolny dzień .
    a słupy walą konia aż furkocze .
  • Re: Na co jeszcze liczycie ? Autor: ~Maniek [37.248.216.*]
    Najgorsze ze jeszcze innych namowilem na kupno tylko patrzeć jak dostanie po ryju
[x]
ONESANO 0,45% 0,89 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.