mała korekta się przyda, patrząc na wykresy intradayowe takie korekty trwają około 7, 8 dni.
Dziś jest 7 mocniejsze tąpnięcie no i w poniedziałek powinniśmy wrócić do wzrostów. Lecz to wszystko się okaże.
7-ma???? jak dla mnie to jeszcze 3 sesje potrwa wykrwawianie akcjonariatu... jak bedziecie sleczec tak to przetrwonicie z kazdego 1000k ze 100 akcyj!! powodzenia i do Zoo na polu walki!!!!
Slay, kiedyś zadałem to pytanie Martinowi, " jak technicznie ma wyglądać sprzedaż IMMO po 4,29zl przez WSZYSTKICH i odkupienie po 2,50zl przez WSZYSTKICH?
... a Ty "widzę" cały czas mocno śledzisz notowania IMMO i w jakim celu?????????
teraz handluje za swoje...a ze nie mam za duzo to kiepawo mi sie bujnac... wy tez juz jakby spokojniejsi..ale dlaczego to nadal nie wiem (moze Wieden wami rzadzi???)
kiedys bylem wariat i ladowalem do jednego wora i sie bujalem...ale mnie powiezli, wiec sie troche zinteresowalem uaj??? i teraz sam powoze!!!
mam i nie mam takie moje zasady... chociaz juz za duzo tu ludu, by sie konkretnie bujnac... widac, ze jak ktos umoczyl to go nawet w okolicach 4 raczej nie ma dzis he he... ot i cala folozofia trzeba troche miec by miec wiecej... a pozniej to sruuu i nikt nie ma!!!albo ma... porciochy pelne i nie wie co robic... najlepiej nic... albo biegiem na lokaty!!!