haha całodobowi pracownicy Vivida. Siedzą i usuwają wszystko co się nie podoba szefowi. Ciekawe jak to działa. Szef dzwoni do pracownika usuń ten wpis nie podoba mi się :D
Premiery i nowe ulepszenia i prezes nowy też zaskakuje in plus.
Inflacja, wojna w Ukrainie, konflikt w Palestynie, Tajwan presja, wybory, referendum, dymisja generałów, kolejna pandemia w przygotowaniu, szkoły zamykane, protesty na granicach, skorumpowane FBI, rolnictwo atakowane prze NWO, paliwa drożeją, ostra zima za rogiem.
Tutaj ostatnie dni na promocji, a później to rajd na 3 zł i to będzie pierwszy przystanek a później to 4.20 i 6.05 i 8.80 i 15.64zł czyli szczyty historyczne z dopaską o inflacje. Dlatego cierpliwie kupuję liczę że jak najwięcej uzbieram przed wybiciem w górę. Pozdrawiam
Marek zmieniłeś nicka? :D wszędzie poznam to bredzenie o 4,20 :D tylko weź nie kasuj, chłopie kopę lat odkąd kazałem ci poprawić stronę www bo były błędy w htmlu. No, ale się spisałeś i poprawiłeś.
Co racja to racja umoczonych tutej jest sporo i zaczyna sie robić nerwowo to i może spowodować wodospad na akcjach jak na cigejms ale tam chociasz mieli ładną podbitke
Nie udane się robić tutaj investyments ale nie wasze doczekanie może sprawić ten że tutaj my możemy mieć nagły ruch i ta cena może skończyć w ten powietrze ale ja wud bym raczej pełny uwagi. Pozdrawiam Polaki z Bydgoszcz i z Mazury i wszystko co Polskie i Donald Tusk ten nowy primer minister z Polski
Oni nawet siedziby nie posiadają. Personel pracuje "z kanapy". My wiemy co takie profesje są warte.
Uwsteczniają się od dekady. Nowy prezes też cierpliwość już traci z tym niskojakościowym personelem.
Co te sierotki będą robić za niedługo jak spółeczka zbankrutuje. Na zasiłkownię i 500+ dla licencjonowanych niedorajdek??