• Inv rośnie +9%a sbe w dół Autor: ~src [46.134.116.*]
    Gdzie te tęgie głowy co sugerują że rosnące inv to rosnące sbe?
  • Re: Inv rośnie +9%a sbe w dół Autor: ~Henrykj [46.204.101.*]
    Sbe musi spaść na 8 groszy bo prezes robi zakupy po 10
  • To bankrut Inm Autor: ~Ta [194.15.121.*]
    Na minus 2 gr bo drukują go za darmo :)
  • Re: To bankrut Inm Autor: ~src [46.134.116.*]
    Spokojnie. Będzie rosło. Cierpliwie poczekac. Ja mam średnią 28 gr a jak zrobią pompkę to na 59-60gr lekko
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.15.121.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: To bankrut Inm Autor: ~src [46.134.116.*]
    Nie bój nic. Mają bogatych prezesow i linie kredytowe :) przed budową straszyli tak samo. A później mieli na działki, na fundamenty, na surowy stan i już robią wykończenia. Jak zabraknie to prezio przeleje ile trzeba. Jak zabraknie preziowi to sypnie w rynek i gra :)
  • Re: To bankrut Inm Autor: ~Great_Stew [80.252.3.*]
    Bo prawda jest taka, że tak gdzie jest Ta/aaa załadowany po cojones tam będzie wtopka... a właśnie tutaj niedojdus Ta/aaa wisi przecież na haku po 55 gr. czyli jest zgodnie z faktami... on przynosi pecha i niestety za nim ten pech lezie przez całą jego drogę życiową... nic nie da się z tym zrobić... będzie leciało w dół... a tam gdzie go nie ma będzie szło w górę... ot i wyłożyłem wszystkim tę tajemnicę...
  • Re: To bankrut Inm Autor: ~Henrykj [46.204.101.*]
    Do ta to było
  • Re: To bankrut Inm Autor: ~Ta [31.61.251.*]
    Jakie nerwy tęczowego chłopca :)) wiem ze cię moje interesuje ale nie wiesz co i po ile mam

Ja się z ciepłymi chłopcami z pod tęczy nie dzielę
    Pożyczka jest niezabezpieczona więc i tak soft wszystko straci. Gdyby było jak piszesz kurs byłby ok. 1 zeta
  • Re: To bankrut Inm Autor: ~hahaha [37.248.176.*]
    Dokładnie tak jak pisze Great…w grudniu 2020 troll Ta pisał mi maila z agca@interia.eu, że sprzedaje INM po 0,58 i zamienia na SBE po 0,6. Wiec wisi wyżej chyba, że uśrednił obejmujac emisje z pp serii F po 0,22 ale watpie boto golo…du..pi…ec :)
    Hahaha
    Bzdura. Mają budynek za 40 mln a soft żyje dzięki dotacjom
    Bankrut Inm ma budynek za 30 mln w długu na 30 mln w sbe
    Wiec budynek jest sbe nagonie z bankruta Inm :)
  • Re: Inv rośnie +9%a sbe w dół Autor: ~kumaszto [37.248.176.*]
    src to przeczytaj ze zrozumieniemtęga głowo, że pisze o tym jak INM TRWALE PRZEBIJE OKRESLONY POZIOM to dopiero ruszy SBE

Masz trudności ze zrozumieniem czy to, że wisisz tu na haku zaslepia ci obraz tego że TO INVENTION będzie PODSATAWĄ dla Kieruli a nie Softblue.
    To INM buduje 4 x większy projekt od SBE co widać po budynku, to SBE wkłada kase w INM bez zabezpieczenia by ten projekt zakończyc i zakięgowac 20 mln dotacji czyli znów 4 razy WIĘCEJ niż dotacja SBE.

To INM bedzie rozbudowywał ten szpital o nowe medyczne projekty z wielo milionowych dotacja w kolejnych kwartałach i niech tylko skoncza budowe.
    Pisze o tym od ponad 2 lat a w tym czasie INM dał zarobić 200-300% a ile SBE?
    SBE to drukarnia dla INM który ma tu 19 mln akcjo serii F dopuszczonych do obrotu a SBE juz nie ma akcji INM dopuszczonych. Kumasz to czy dalej nie?
  • Reklama bankruta Inm trwa :)) Autor: ~Ta [31.61.251.*]
    Inm ma 30 mln długu :)
[x]
SOFTBLUE -0,43% 0,23 2025-10-06 15:35:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.