Jak to możliwe, że naruszyli ustawę o ofercie publicznej? Nie było tam żadnego prawnika?????????Z taką laurką ciężko będzie teraz coś sprzedać albo pozyskać inwestora. Wg KRS Jakub Suchanek jest Prezesem Zarządu w 36 spółkach, sporo jak na 35-latka, trudno się dziwić, że tam zrobił się taki bajzel.
Po prostu komentujemy sytuację, mamy do tego prawo, bo to spółka publiczna, a my jesteśmy akcjonariuszami. A że w spółce nie dzieje się dobrze, to naturalne, że obrywa się Prezesowi... Każdy wie, że otoczenie było niesprzyjające i pewne rzeczy możemy zrozumieć, tym bardziej, że wobec akcjonariuszy Prezes był zazwyczaj ok i zastawił nawet swoje akcje próbując jakoś ratować sytuację, ale trudno mi usprawiedliwić brak raportów i złamanie prawa, to niedbalstwo delikatnie rzecz ujmując. Może po prostu chłopakowi wszystko nagle się posypało, może zabrakło doświadczenia, kompetencji, wiedzy, i mogę tak zwyczajnie po ludzku współczuć, ale co z nami??? Mam nadzieję, oby nie płonną, że Prezes jakoś sobie z tym wszystkim poradzi i jeszcze kiedyś będziemy go wychwalać pod niebiosa:)
@Pytanie po raz n-ty wklejasz post o "przyczynie choroby", z którego nic nie wynika. Czy możesz w końcu napisać co masz na myśli pisząc o "przyczynie choroby"?
Konkrety to będą w raporcie rocznym jeśli go w końcu opublikują.
Ale też wystarczy poczytac bieżące raporty. Zaczęła się operacja i to bez znieczulenia. Właśnie chirurdzy zaczęli ciąć. Chyba cos juz aputowali. Ciekawe co zostanie z tej spółki jak już wszystko odetna ? Ciekawe czy zostanie coś dla drobnych akcjonariuszy? Chyba tylko środkowy palec.
Dokładnie. Terminy medyczne które może mają sugerować jakieś działania naszej firmy. Tak naprawdę nie mówią o niczym a próbują sprowokować wydostanie z nas informacji o PG. My ich najwyraźniej nie mamy bo i skąd. I stąd wodolejstwo