Wartość akcji niby 5 groszy a rzeczywista na dzień dzisiejszy to tylko 50% i niema chętnych na kupno przyczyna jest prosta zapasy które są niby inwestycją w gry a ich wartość jest 3 krotnie większa od wyceny za akcje rynku tworzenie kosztów powoduje wykazywanie strat tak oto gry ogrywają graczy giełdowych i zjadają bezproduktywnie dotacje. Proponowałem kontrolę tych dotacji i zapasów ale trole czuwały i mnie szkalowały. Pomyślcie kto na tej grze w gry zyskał ile milionów i po co miałby skupywać akcje skoro już zyskał co zaplanował.
A co niby zyskał? Czy gotowy projekt warty 5 milionów i drugi na ukończenie warty następne 5 milionów to wg ciebie stracone pieniądze? Wróciłeś z szar gdzie dostałeś w d... i co tutaj znowu szukasz szczęścia? Nikt ci nie odda teraz jak do końca roku kurs będzie może 2x wyższy.
Ha,Ha,Ha wartość projektów wedle twojej wyceny pewno jesteś kumplem Henia i robisz mu wyceny bo akcjonariusze takiej wiedzy nie mają a rynek wycenia tą perełkę na 4,5 miliona a ty z Heniem same projekty na 10 milionów mniej pijcie z Heniem.
To nie moja wycena a wycena NCBR które taka kwotę przyjęło i w dużej części sfinansowalo. Jeżeli już mówimy o piciu to sprawdź lepiej czy ci leków nie podmienić.
Silver tylko sieje zamęt. Sam dałem się skołować i mu uwierzyłem w te brednie o przejęciu spółki. Nawet nie poszedł nigdy na walne i nie podjął tematu jak przyszło co do czego. Teraz tylko pluje. Ciekawe jaki tym razem ma interes. Akcje podobno sprzedał. Twierdził, że nie będzie się tu już udzielał. Było pożegnanie. Bez kwiatów. Teraz znowu mąci. Pewnie na różnych spółkach robi to samo, łapie grosiki od wystraszonych. Uwaga na niego!!!!
Na walne miałem iść w określonym celu a nie po to by zobaczyć Henia ponieważ kilku którzy mieli dołączyć nie dołączyło nie pojechałem bo było za mało akcji by zmienić zarząd
Dokładnie, wszędzie ten sam scenariusz. Przejęcie Apis, przejęcie Szar, przejęcie Orlenu. Wszędzie jest udziałowcem i brakuje mu już tylko trochę do pakietu kontrolnego. Niedługo będzie miał WIG20. Strategia Silvka jest obecnie prosta - pluć jak najwięcej i straszyć.