Dnia 2023-10-23 o godz. 13:29 ~hgw napisał(a): > Dnia 2023-10-09 o godz. 09:38 ~Patelnia napisał(a): > > Tuż > > kiedy ?? > > > akcje już przeniesione , > NWZ wykonane > > wyniki finansowe podane > umowy podpisane > wybory wygrane > nagonka zrealizowana , > > kiedy realizacja obiecanych dwa złote za akcje ?
to wszystko to blef i kant ! podbitka....... i zjazd na 35 groszy !
dwa złote nigdy nie zobaczysz - wzrosty już były , cieszy mnie taki obrót sprawy !
Dnia 2023-10-26 o godz. 09:06 ~Wacek napisał(a): > NIKT z dużych i NIKT z małych NIE podłączy się do waszej zabawy ! > > > patrofamily jest zbanowane na całego ! > co mnie bardzo ,ale to bardzo cieszy !
racja !
a ten dalej na buty zbiera , jakie to przykre !
Dnia 2023-11-13 o godz. 12:41 ~Kszysio napisał(a): > nie znam tematu, ale chyba warto popatrzeć na każdą spółkę indywidualnie z perspektywy jej własnej działalności i perspektyw rozwoju
masz zaufanie do patrowiczów ? bo ja nie . nit im już nie wierzy , dlatego jest pat i szukanie jeleni na siłę trufli tu nie znajdziesz , jedynie spekulacyjne zagrywki
tak to wiedzę
IP 78.9.140 gościu jesteś mało wiarygodny już zapowiadaliście upadłość i sufity a obroty są inne i cena wyższa niż 50 groszy.
A ja pisałem wam czas pokaże co będzie a frefloat coś daje do myślenia.
Dnia 2023-11-27 o godz. 11:45 ~Marcinek napisał(a): > a co oni robią , jak nic nie robią ? > https://resbud.pl/materialy-informacyjne/ > > wie ktoś ?
z tego co wiem , to nic nie robią - sprzedają marzenia i szukają frajerów do wy -golenia patrowicze mają szlaban na kasę , zapamiętać ! pozdrawiam, Mazur .