................ wiec będzie lepszy w porównaniu do 2022r o ok. 33%. Tak trzeba żyć !!!
obstawiam dziś bo chce zweryfikować za powiedzmy 6 miesięcy kiedy ogłoszą wyniki czy moje predykcje były dobre. warto się sprawdzić. jak ktoś chętny do przedstawienia swoich wyliczeń nawet jak będą bardzo odbiegały od moich to tu napiszcie. liczę się tez z tym ze wyniki mogą być jeszcze lepsze bo w tym wyliczeniu nie ująłem kwestii spłaty tego długu o którym ostatnio mówili oraz wznowieniu wdrożeń dla tego podmiotu. to moze znacznie ten wynik polepszyć.
* * EPS oceniam na ok 0.158 - 0.16 w przeliczeniu już na tę nowa ilość akcji po tej nowej emisji. * *
ja się doliczyłem szacunkowo EBIDTA nawet 15.6 mln zł.
mam zagwozdkę czy ten spłacony dług nie powinien być liczony jako extra więc być może dobijemy do 16.5 - 17.0 mln zł czego im życzę.
ilekolwiek extra, ważne że odzyskali kasę i wznowili wdrożenie więc klient nie spier..... z książek finansowych oraz smród z tym związany zniknął.
morda korporacyjny szczurze stojący na peronie. wszystko już przewidziałeś detektywie i specjalisto od 150zł za akcje. jak zwykle nic nie masz wartościowego do powiedzenia i dodania co dotyczy spółki czyli po staremu 8 nickowy tworze od dram i konspiracji. to ci wychodzi najlepiej więc dołącz do Rutkowskiego, tylko nie rób sobie takiej samej fryzury bo z pajaca zrobisz z siebie de€bila a mało ci do niego brakuje.