rozczulający jeuop z ciebie - wzrosty juz były - teraz co najwyżej pełzanie a jak przyjdzie do wydawki to patrz przykład z CDP wyryp do samego korzenia ...
wzrosty - buahahahah
a paczki leco a leszcze łykajo ...
rozumieja mnie inteligentni - jak widze ty do nich nie nalezysz - poziomu znaiżał nie bede - z prosiakami to w oborze tobie gofnem rozrzucać a nie na giełdzie wzrosty czy spadki roztrzasać
i cyk 148 miejsce na Wishlist i kapitalizacja zart na poziomie 24 milionow :)))....Moim zdaniem patrzac na obecna sytuacje rynkowa jak i follow na gierke uwazam tak....do końca roku minimum top100 na wishlist to powinno dac moim zdaniem minimum 15 PLN na akcje do konca roku bo to bedzie kapitalizacja w okolicach 56 milionow (umowmy sie i tak za niska jak na top100) a docelowo moim zdaniem jest potencjal na top40 na wishlist. co moim zdaniem implikuje wycene w okolicach 125-200 milionow zlotych
uzupelniajac dodam ze mamy za soba podwojny dolek na indeksach i bedzie wyjscie gora na nowe ATH do konca roku. Czyli sytuacja rynkowa bedzie rowniez sprzyjajaca. Podczas gdy ostatnie 2-3 tygodnie rynek sie dal ze mamy kryzys i lecimy na dolki na indeksach....obstawiam ze do konca roku Hossana na rynkach. Co sprawi ze nie bedzie ograniczen lekowych ludzikow do pompowania rowniez kursu Sonki ...
Dnia 2023-10-11 o godz. 15:39 ~Abc napisał(a): > To podaj 5 argumentów jakę mają tą grę wynieść wyżyny
1. Najwazniejszy argument gra bardzo dobrze sie buduje moim zdaniem najlepiej ze wszystkich polskich gier moze ewentualnie na poziomie Infection Free Zone lub tylko ciutke gorzej od IFZ . Mowimy o spolkach z kapitalizacja ponizej 400 milionow spolki z takim kapem nie maja lepiej budujacej sie gry od Holstin jest bardzo dobry zwrot ze wszystkich materialow marketingowych czy to jak jakis youtuber obgra czy gdzies poprostu gra zostanie pokazana odrazu ma to bardzo dobre przelozenie na followersow
2. Gra jest w Stylu Retro ktory jest lubiany przez Zachodniego Gracza sporo graczy nie lubi mainstreamowych kiszek wola takie retro indyki (mowie o bogatym graczu zachodnim jako o profilu konsumenta)
3. Gra ma innowacyjna nigdzie indziej nie spotykana zmiane kamery !!!
4. Klimat gry i udzwiekowienie uwazam ze jest bardzo dobre
5. Gra jest bardzo Polska co moze sprawic ze sprzedaz w samej Polsce bedzie bardzo dobra....bo to defacto gra o Polsce lat 90.
1. Zbiera ogranicznie wishlisty bez pushy marketingowych (patrz drugie demo) 2. Dobrze performowała na pierwszym Next Fest 3. Jest horrorem, gatunek o bardzo długim ogonie i praktycznie bez market capa
4. Bardzo dobrze zaprojektowana pod robiące wrażenie GIFy, podstawa marketingu 5. Punkt pierwszy jeszcze raz. To nie jest wydmuszka z wishlistami pompowanymi reklamą na fejsie.
Siłą tej gry będzie scenariusz i historia opowiedziana w grze. Dialogi. Polska i Angielska lokalizacja co jest rzadkością w tego typu grach od producenta bądź co bądź indyków. I zapewne grywalność bo z tego słynie Sonka. Produkcja jest na naprawdę wysokim poziomie po za jedną rzeczą która mi się nie podoba ale to rzecz gustu Nie mniej sam Pixel Art z dynamicznym oświetleniem to coś czego nie ma i nigdy nie było. Napisane na własnym silniku graficznym stworzonym do tego celu i przetestowanym na grze Farm Tycoon na switcha.
Zaksięgowałeś stratę na OML? :) Ale co prawda to prawda, tylko trochę trzeba będzie poczekać. Jeśli ktoś nie jest pewien to może kupić później... tylko po innym kursie ;)
To prawda. xyz za jakiś czas przyjdzie na forum i będzie smarował jaka ta spółka jest beznadziejna itp. To będzie znak że sprzedał akcje. Strasznie przykry, zawistny człowiek
Nie ma drugiej tak toksycznej sz y na całym forum to prawda, niezwykle zakompleksiony to musi być typ, za każdym razem chwalenie się ile to nie zarobił i tak dalej, ale spokojnie. Ten człowiek pewnego dnia za wszystko zapłaci, a najlepsze jest to, ze nie zna dnia ani godziny a wrogów ma bardzo dużo :))
równo +100% od startu watku...kto posluchal zarobil poteznie...kto nie posluchal wylewa jad i pluje taki już gorzki smak porażki hahaha . Brawo Sonka Brawo Holstin czekamy na 30 listopada !!! Liczę na magiczny wieczór dla polskiego Gamedevu ;)
Ja za późno wyhaczyłem tą spółkę, tera to już nie wejdę, ale żeby się chłopaki nie okazało to samo co z większością gamingów. ;)
Do premiery szał pał, potem w dzień premiery mniejsza niż spodziewana sprzedaż i lawina na akcjach.
Mimo wszystko trailery wyglądają znakomicie, kojarzy mi się z taką polską grą Gorky 17. No, trzymam kciuki. Ale z GPW to nigdy nie wiadomo, gra świetna a spadki jak mają być to i tak będą.
Pozdrawiam
Podziekowalem dzisiaj poszly ostatnie pakiety...ponad 100% na całości w niecałe 2 miesiace to dobra stopa zwrotu. Przesiadam się na Games Operators i pozdrawiam kochani. Generalnie spolka jest dobra ale na chwile obecna moim zdaniem osiagnela w miare godziwa wycene . Dzisiaj wam troche uwalilem kurs juz nawet bo mi sie juz nie chcialo wchodzic na to forum bo wole sie skupic na innych zagraniach inwestycyjnych. Pozdrawiam i Trzymajcie się cieplo
Z opisu można wywnioskować że kupiłeś "magiczne paczki" od kwadrata, który kupował po 3,5 a sprzedawał po 7... Teraz Ty je sprzedałeś po 14 i dalej karuzela się kręci...
Ciekawe czy Ci co teraz od Ciebie i innych odkupili to piszą jeszcze po polsku czy przy następnych 100 procentach zysku zainteresuje się spółką ktoś tam za wielkiej wody...
Wydaj z połowę z tego co zarobiłeś aby nie utknąć i uwalić wszystko na jakiś innej spółce gdzie się może noga poślizgnąć... Zysków życzę pozdrawiam
Tak, najpierw kupią wszyscy mieszkańcy San Escobar, następnie sam poseł Suski z carycą Katarzyną horror do przejścia na jeden raz marzycielu... I to tyle tytułem forumowych urojeń.
widze ze nadal podbijacie ten watek to mile moim zdaniem Holstin ma szanse na sukces. natomiast chcialbym podzielic sie moimi obserwacjami z notowań aktualnych games operators. upatruję możliwość zakończenia korekty w strefie cenowej 24,50-25,00 zł. Znajduje się tam strefa zagęszczenia zniesień Fibonacciego, wzmocniona dolnym pułapem kanału spadkowego. W ramach korekty w trendzie wzrostowym. Co wiecej ostatnia duza korekta na walorze z wiosny 2023 wyniosła ok. 35%...zgadnijcie ile teraz skorygowalismy od lokalnego szczytu na poziomie 37PLN ... tak tak 33.8% hahahaha Geometria dzieciaki. Obstawiam Kolejna Fala Wzrostowa is coming muahahahaha. Rynek oczywiscie rozstrzygnie jak zwykle ;) Pozdrawiam
Gra będzie jaka będzie. Wg mnie świetna, kupię na pewno. Brak multi, coopa, klimat itp. spowoduje, że dzieciaki tej gry raczej nie polubią. Zainwestowałem tu drobniaki po lokacie, kupiłem za ponad 12 zeta, za rok wyciągnę. Przekonało mnie to, że wszyscy piszą o tej grze, znalazłem nawet japońskie forum gierkowe zachwalające Holstina. Ogólnie brak negatywnych opinii, fani nie mogą się doczekać premiery. To nie będzie gra dla Polaków, tylko w polskim klimacie. Dla większości świata egzotyczna i wyjątkowa.
dwa lata temu gość pisał o 600-700% zysku przy kursie 6,7PLN. sypie akcjami przy 12PLN bo już ma dosyć bajek o gigantycznych wzrostach? czekamy na 5, czy 6 demo?