• Sprzedaż dań gotowych Autor: ~malyjoe [83.7.152.*]
    w końcu coś podali

"W ciągu ostatnich dwóch lat w największych sieciach handlowych w Polsce zostały sprzedane już ponad 3 miliony dań gotowych sygnowanych marką SPHINX. Aktualnie oferta w tym segmencie obejmuje ponad 35 pozycji - zarówno dania pod markami własnymi SPHINX, Chłopskie Jadło i Spice Up, obejmującej dania kuchni indyjskiej, jak i - na bazie licencji od współpracujących podmiotów - dania kuchni azjatyckiej WOOK i kuchni włoskiej Popolo."

• Re: Sprzedaż dań gotowych Autor: momotaro [81.190.133.*]
    widziałeś te dania? Ja tak i powiem że z wyglądu są gorsze niż karma dla psa.
  • Re: Sprzedaż dań gotowych Autor: ~malyjoe [83.7.152.*]
    Widziałem, jadłem i kupon wykorzystałem w knajpie.

Ważne że podali coś o sprzedaży, a 3 mln w dwa lata - hm, kwestia jaki zysk, ale wydaje się że 3mln to ok.
  • Re: Sprzedaż dań gotowych Autor: ~cu [80.238.117.*]
    Nie wiem po co wchodzisz z nim w dyskusję, ewidentnie robi wszystko żeby obrzydzić spółkę ludziom z tego forum, pewnie w trosce o Wasze pieniążki, bo sam na pewno tych akcji nie ma :)
    Proces wskrzeszania sfinksa już się rozpoczął, za parę miesięcy zobaczymy tu zupełnie inne poziomy.
  • Re: Sprzedaż dań gotowych Autor: momotaro [81.190.133.*]
    Wskrzeszanie Sfinksa podobno już trwa 10 lat odkąd Cacki przejeły tam stery. Z jakim skutkiem niech każdy spojrzy na kurs . Hahaha
[x]
SFINKS -6,53% 0,44 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.