Dnia 2023-10-04 o godz. 13:25 ~Piotr napisał(a): > Teraz to boli jak widać było kupować jak prezes nabywał a nie sprzedawać w tam tym czasie .Teraz możesz prezesa cmokn...............głebo.............
Dokładnie Piotrek :) teraz leszczyk wielonik zakłada nowe nicki - azatem/mattiisrattti/TP/f-b/viking/łowca/anka/prezes/ob.sr.ani.ec./i setka nicków wyje na peronie 2 zł :))) myśli że jak zmieni IP programem to nikt nie zauważy jak bełkoton styl pisania ten sam od 2 lat hehe :))) eh co za błaze..........
Panowie zawsze tak jak leszcz sprzeda na dnie to potem wyje na forum ale nie dziwcie się jak widzi dziś kurs 150% wyżej to go hoo.....strzela zapewne :)) i to jest najwyższy wymiar kary dla takich jeleni i leszczy :)
Do.j..........na maxa haha :) ale taka jest prawda :) ciekawe co będzie pisał jak kurs będzie powyżej 10 zł :) nicków do tego czasu założy pewnie z tysiąc hahaa
Pamietam jak kupowałem po 2 zł to wył ten wielonik kovid/ armagedon /kryzys jaki to będzie i zjazd na 1 zł :))) potem że wojna i ukrainki hahaha a teraz wył że choński deweloper upada hahaha :))) no poprostu bekę na maxa z niego :))) dziś kurs ponad 5 zł to musi mega boleć go teraz no i widzimy waruje 24 h na dobę hehe to chyba samo mówi za siebie jak cierpi leszczyk :)))
Dnia 2023-10-04 o godz. 13:51 ~Janko napisał(a): > Do.j..........na maxa haha :) ale taka jest prawda :) ciekawe co będzie pisał jak kurs będzie powyżej 10 zł :) nicków do tego czasu założy pewnie z tysiąc hahaa > > Pamietam jak kupowałem po 2 zł to wył ten wielonik kovid/ armagedon /kryzys jaki to będzie i zjazd na 1 zł :))) potem że wojna i ukrainki hahaha a teraz wył że choński deweloper upada hahaha :))) no poprostu bekę na maxa z niego :))) dziś kurs ponad 5 zł to musi mega boleć go teraz no i widzimy waruje 24 h na dobę hehe to chyba samo mówi za siebie jak cierpi leszczyk :)))
No co ma teraz powiedzieć przyznać się do swojej porażki ? tak się kończy wtopa leszcza który nie potrafi się pogodzić i przyznać do porażki !
Janko bacznosc ! do wyborow zostalo 11 dni, nie ociagaj sie tylko wspomagaj trolowaniem Jaroslawa Wspanialego, bo jak dostanie becki w Kielcach to nie bedzie wyplaty. A teraz spocznij i domaszerowac i zajmi sie forami z polityka. Z powazaniem Kierownik dzialu troli w Ministerstwie jedynej prawdy TVP
Kolejny nick wielonika z peronu 2 zł mattisratii/azatemf-b/kierownik/TP/anka/prezes itd widać że portki pełne przez 3 porażką tuskolandi musicie szybko lecieć do berlina po kolejne wytyczne co macie robić hahaha
Dnia 2023-10-04 o godz. 15:16 ~Janko napisał(a): > Kolejny nick wielonika z peronu 2 zł mattisratii/azatemf-b/kierownik/TP/anka/prezes itd widać że portki pełne przez 3 porażką tuskolandi musicie szybko lecieć do berlina po kolejne wytyczne co macie robić hahaha
Może niech makrelowa im da kolejne koperty łapówki bo to w Brukseli już standard to będą mieli na kolejne manifestacje sztucznych serc hehe :)))
Przecież widać że kurs jest trzymany i może to potrwać to informacji o kupnie spółki albo cały czas zobaczymy mam nadzieję że ja kupią p.s. ja myślę że ją już się dogadali tylko opóźniaj podpisanie umowy żeby jak najwięcej wątpliwości wprowadzić.
Uuuuuu boli ? Badz dumny z gloszonych madrosci naszego zbawcy narodu, jedynego ktory walczy o nasz kraj wlasna piersia, nieomylnego blogoslawionego Jaroslawa. Nie wiedza i doswiadczenie a glupota napedza twoja kariere. Badz dumny z bycia trollem , a nie ominie cie nagroda. Ave Jaroslaw, hejt i do przodu
Fisher, za dzieciaka mnie bierzesz ? Nie pamietasz mnie ? Lata 80te, bylem Twoim oficerem prowadzacym w wydziale informatorow obywatelskich. Byles zarejsetrowany jako TW gumowe ucho, bo na wszystkich donosiles. Z moich rak otrzymales medal ku chwale parti za wybitne osiagniecia. Tyle donosow na sasiadow to nikt przed toba ani po nie donisl.
Po wyborach rozpoczniemy hosssę nie ważne kto wygra z małą różnica. Gdyby wygrała PO to będzie euforia a PiS też rynek przetrawi bo rządzą już 8 lat i jakoś końca świata nie ma . Nie jestem zwolennikiem PO ale rynki bardziej by wolały. Monnari leży na deskach po ciosie i ciężko idzie podnoszenie się ale myślę że niebawem będzie powrót do wzrostów ale na początku niemrawo.
Eh kierownik/oficer czyli głupszy i najgłupszy!! Wasze czasy już przeminęło i nigdy nie piwtuca stalinowskie zapędy możecie w Niemczech sobie rozkazywać jak wam tam narud na to pozwoli! W PL skończyło się a teraz wymiatać stąd bo to nie niemiecki portal dla ubekow tylko dla Polaków!
Dnia 2023-10-05 o godz. 12:24 ~Fischer napisał(a): > Eh kierownik/oficer czyli głupszy i najgłupszy!! Wasze czasy już przeminęło i nigdy nie piwtuca stalinowskie zapędy możecie w Niemczech sobie rozkazywać jak wam tam narud na to pozwoli! W PL skończyło się a teraz wymiatać stąd bo to nie niemiecki portal dla ubekow tylko dla Polaków!
I Won z Monnari i nie zaśmiecać troleee wieloniki!!
Dnia 2023-10-05 o godz. 12:27 ~TB napisał(a): > Dnia 2023-10-05 o godz. 11:55 ~Officer napisał(a): > > Fisher, za dzieciaka mnie bierzesz ? Nie pamietasz mnie ? Lata 80te, bylem Twoim oficerem prowadzacym w wydziale informatorow obywatelskich. Byles zarejsetrowany jako TW gumowe ucho, bo na wszystkich donosiles. Z moich rak otrzymales medal ku chwale parti za wybitne osiagniecia. Tyle donosow na sasiadow to nikt przed toba ani po nie donisl. > > Teraz widać że On zmądrzał a ty komunistyczny pomiocie nadal głupi nieuk (naucz się poprawnie pisać, tylko władza lewaków może z takiego ledwo piśmiennego uczynić oficera). Cały czas w tyłek włazisz lewakom. Czyli byłeś, jesteś i pozostaniesz zwykłym pomiotem i gnidą!
Officer/kierownik wielonik To lewackie dziecko skrzywdzone od małego i mamy co mamy bełkot i zakłamanie szczujni które nie powinno mieć miejsca życia w PL i reszta krajów cywilizowanych. Takich jak on pomiotkow powinni wysyłać do Rosji/Niemiec obozów pracy!!
Dnia 2023-10-05 o godz. 12:36 ~Fischer napisał(a): > Dnia 2023-10-05 o godz. 12:27 ~TB napisał(a): > > Dnia 2023-10-05 o godz. 11:55 ~Officer napisał(a): > > > Fisher, za dzieciaka mnie bierzesz ? Nie pamietasz mnie ? Lata 80te, bylem Twoim oficerem prowadzacym w wydziale informatorow obywatelskich. Byles zarejsetrowany jako TW gumowe ucho, bo na wszystkich donosiles. Z moich rak otrzymales medal ku chwale parti za wybitne osiagniecia. Tyle donosow na sasiadow to nikt przed toba ani po nie donisl. > > > > Teraz widać że On zmądrzał a ty komunistyczny pomiocie nadal głupi nieuk (naucz się poprawnie pisać, tylko władza lewaków może z takiego ledwo piśmiennego uczynić oficera). Cały czas w tyłek włazisz lewakom. Czyli byłeś, jesteś i pozostaniesz zwykłym pomiotem i gnidą! > > Officer/kierownik wielonik To lewackie dziecko skrzywdzone od małego i mamy co mamy bełkot i zakłamanie szczujni które nie powinno mieć miejsca życia w PL i reszta krajów cywilizowanych. Takich jak on pomiotkow powinni wysyłać do Rosji/Niemiec obozów pracy!!
Brawo Fisher, brawo Janko - udało się , wróciliście na prawidłowy tor. Wiecej agresji i będzie git. A teraz odczytaj przekaz dnia i jazda po forach, trollować wszytskich wrogów partii. Z usmiechem na twarzy głoś mądrości Jarosława, Mateusza, a najgorsze plagi zsyłaj na osób inaczej myślących. My lud, bez wykształcenia, bez perspektyw jesteśmy solą tej ziemi, tej ziemi !! Z Bogiem w sercu idz na inne fora i głoś nienawiść, przepędz tych wrędnych wykształciuchów, przepędz osoby które nie poddają sie przekazowi z TVP. Ave Jaorsław i do przodu. Ps. Damy radę 15.10 ? Damy !! Jak nie damy to w pudle będziemy dawać ;)
Fisher napisał :" Cały czas w tyłek włazisz lewakom ". Towarzyszu Fisher, pamietajcie że jestem waszym przełożonym, jestem waszym oficerem prowadzącym w Ministerstwie Jedynej Prawdy. Jeśli ja wchodzę komuś to ty ze mną, a nawet głębiej bo jeszcze musisz mi wchodzić. Ave Jarosław :)
Dnia 2023-10-05 o godz. 12:36 ~Fischer napisał(a):
> Dnia 2023-10-05 o godz. 12:27 ~TB napisał(a):
> > Dnia 2023-10-05 o godz. 11:55 ~Officer napisał(a):
> > > Fisher, za dzieciaka mnie bierzesz ? Nie pamietasz mnie ? Lata 80te, bylem Twoim oficerem prowadzacym w wydziale informatorow obywatelskich. Byles zarejsetrowany jako TW gumowe ucho, bo na wszystkich donosiles. Z moich rak otrzymales medal ku chwale parti za wybitne osiagniecia. Tyle donosow na sasiadow to nikt przed toba ani po nie donisl.
> >
> > Teraz widać że On zmądrzał a ty komunistyczny pomiocie nadal głupi nieuk (naucz się poprawnie pisać, tylko władza lewaków może z takiego ledwo piśmiennego uczynić oficera). Cały czas w tyłek włazisz lewakom. Czyli byłeś, jesteś i pozostaniesz zwykłym pomiotem i gnidą!
>
> Officer/kierownik wielonik To lewackie dziecko skrzywdzone od małego i mamy co mamy bełkot i zakłamanie szczujni które nie powinno mieć miejsca życia w PL i reszta krajów cywilizowanych. Takich jak on pomiotkow powinni wysyłać do Rosji/Niemiec obozów pracy!!