no to wskakuj bracie już bo akurat na tej spółce chciwi tracą, ja sam mógłbym mieć już ponad 80tys akcji a mam ledwo 49tys przez takie wskakiwanie i wyskakiwanie,
Witam.
Wczoraj dawałem dość wyraźnie i nieco barwnie do zrozumienia, że definitywnie rozpoczął się chwilowo trend spadkowy (korekta) oraz, że niedoświadczeni DT mogą nie wyczuć momentum....
Dziś dokładnie tak właśnie jest , dlatego też pisałem , iż nie powinno się dziś kupować na dłużej, i lepiej poczekać, bo po prostu teraz spadamy razem z rynkiem...chwilowo jeszcze delikatnie, bo nie wszyscy akcjonariusze już (lub jeszcze) wierzą w korektę...dlatego też celowo nie pisałem do ilu dzisiaj spadnie, gdyż sam widzę siłę popytu na tym papierze.
Ja i owszem , gram w imo nadal,....lecz obecnie tylko DT....tak jak na KRS, PNR, czy OIL.
Tak więc powodzenia i rozwagi życzę.
.......martinos.....
z drugiej strony jakby napisał dokładną cenę to potem połowa forum wieszałaby psy na nim ze się pomylił o 10 groszy. Dobrze ze jednak nie wróciłem w papierek bo po austriackim wykresie widać już ze linia wzrostu sie za bardzo wypłaszczyła i bedzie dalej lecieć w dół. ja narazie czekam,...nie wiem do jakiego poziomu.
pozdr
L.
..nie jestem studencikiem z laptopkiem w bibliotece grającym swoimi oszczędnościami w mbanku....heheheee....by pisać na forum co jak myślę, czy robię rzeczywiście....
09:34 20.01.2009
UniCredit zmienił listę preferowanych spółek
20 stycznia (Reuters) - UniCredit usunął z listy preferowanych spółek (focus list) firmy Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo SA (PGNiG) i Eurocash SA, natomiast dodał na tę listę PKO BP SA, Immoeast, Mondi Świecie SA, GTC SA i NG2 SA, podał we wtorek bank.
UniCredit obniżył też rekomendację dla PGNiG do "trzymaj" i podwyższył ocenę Polskiej Grupy Farmaceutycznej (PGF) do "kupuj" z "trzymaj".
witaj martin,tu twoj przyjaciel leszcz,przedstaw mi prosze swoja opinie na temat obecnych spadkow,czy jest to juz 5 fala ktora moze dotrzec do 1000pkt.,czy nastapi jeszcze jedno odbicie?
No narka
Martin wodzu!!!!ja cierpie dole... za kogo Ty chlopie uchodzisz????kazdy do Ciebie sie zwraca z prosba o wrozbiarstwo???Gdzie te czasy bankiera 72 Kasi od Basi i innych znanych klikaczy... a tu ryps cholota :) Bez urazy...