• do martina Autor: stawiany [87.105.8.*]
    tu chyba jednak analiza nie działa, papier leci jak mu sie podoba. sam wyskoczyłem na 4,25, ale powoli myśle o powrocie.
  • w imieniu nie tylko mnie....mam rozdwojona jazn :) Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    kombekuj chlopie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: w imieniu nie tylko mnie....mam rozdwojona jazn :) Autor: ~mdtr [62.21.48.*]
    ...to, że nie piszę na forum, nie znaczy, iż nie jestem aktywny...na imo i innych już dzisiaj dniówkę wygenerowałem...
  • Re: do martina Autor: ~bethoven [83.21.89.*]
    no to wskakuj bracie już bo akurat na tej spółce chciwi tracą, ja sam mógłbym mieć już ponad 80tys akcji a mam ledwo 49tys przez takie wskakiwanie i wyskakiwanie,
  • Re: do martina Autor: ~BO [83.9.38.*]
    ... przecież "martin" twierdzi, że nikt nie sugeruje się forum, tylko po jaka cholerę jest taki aktywny, nie ma chłop co w domu do roboty?
  • Re: do martina Autor: ~domu [83.26.180.*]
    ... już niema...
  • Re: do martina Autor: ~luki [79.186.146.*]
    pisalem wczoraj 4,10-4,15 jutro 4,35 kto madry ten juz ma immo do jutra
  • Re: do martina Autor: ~mdtr [62.21.48.*]
    Witam.
    Wczoraj dawałem dość wyraźnie i nieco barwnie do zrozumienia, że definitywnie rozpoczął się chwilowo trend spadkowy (korekta) oraz, że niedoświadczeni DT mogą nie wyczuć momentum....
    Dziś dokładnie tak właśnie jest , dlatego też pisałem , iż nie powinno się dziś kupować na dłużej, i lepiej poczekać, bo po prostu teraz spadamy razem z rynkiem...chwilowo jeszcze delikatnie, bo nie wszyscy akcjonariusze już (lub jeszcze) wierzą w korektę...dlatego też celowo nie pisałem do ilu dzisiaj spadnie, gdyż sam widzę siłę popytu na tym papierze.
    Ja i owszem , gram w imo nadal,....lecz obecnie tylko DT....tak jak na KRS, PNR, czy OIL.
    Tak więc powodzenia i rozwagi życzę.
    .......martinos.....
  • Re: do martina Autor: ~BO [83.9.38.*]
    ... bardziej asekuracyjnie się nie dało?
    ... piszesz tak, by wilk był syty i owca cała!
  • Re: do martina Autor: stawiany [78.8.131.*]
    z drugiej strony jakby napisał dokładną cenę to potem połowa forum wieszałaby psy na nim ze się pomylił o 10 groszy. Dobrze ze jednak nie wróciłem w papierek bo po austriackim wykresie widać już ze linia wzrostu sie za bardzo wypłaszczyła i bedzie dalej lecieć w dół. ja narazie czekam,...nie wiem do jakiego poziomu.
    pozdr
    L.
    swoją drogą Martin, jest jakiś namiar na ciebie?
    ..a po co?.......z resztą gdzieś już pisałem maila
    chciałem cie zapytac co sądzisz o kilku innych spółkach, a nie chce zaśmiecać forum IMMO
    sorki....ale ja nie wymieniam się takimi informacjami
    ..nie jestem studencikiem z laptopkiem w bibliotece grającym swoimi oszczędnościami w mbanku....heheheee....by pisać na forum co jak myślę, czy robię rzeczywiście....
  • Re: do martina Autor: ~aa [217.119.64.*]
    09:34 20.01.2009
    UniCredit zmienił listę preferowanych spółek

20 stycznia (Reuters) - UniCredit usunął z listy preferowanych spółek (focus list) firmy Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo SA (PGNiG) i Eurocash SA, natomiast dodał na tę listę PKO BP SA, Immoeast, Mondi Świecie SA, GTC SA i NG2 SA, podał we wtorek bank.

UniCredit obniżył też rekomendację dla PGNiG do "trzymaj" i podwyższył ocenę Polskiej Grupy Farmaceutycznej (PGF) do "kupuj" z "trzymaj".
  • Re: do martina Autor: ~ober [85.182.14.*]
    witaj martin,tu twoj przyjaciel leszcz,przedstaw mi prosze swoja opinie na temat obecnych spadkow,czy jest to juz 5 fala ktora moze dotrzec do 1000pkt.,czy nastapi jeszcze jedno odbicie?
    No narka
  • Re: do martina Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    Martin wodzu!!!!ja cierpie dole... za kogo Ty chlopie uchodzisz????kazdy do Ciebie sie zwraca z prosba o wrozbiarstwo???Gdzie te czasy bankiera 72 Kasi od Basi i innych znanych klikaczy... a tu ryps cholota :) Bez urazy...
  • Re: do martina Autor: ~retus [83.10.157.*]
    ale martin jest
    sorki...ale jestem teraz zajęty czymś ważniejszym......przygotowuję sobie właśnie spaghetti carbonara...mmmmmm....pycha
[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.