Ja obecnie nie gram na tej spółce, jedynie pisze o tym jakiem nam sygnały. Wasza decyzja co z tym zrobicie.
Nie odpisuje na durne komentarze i nie wdaje się w polemikę.
....nastepny poza Martinem wymagający zakładu zamkniętego, ciepłego kaftanika.....
dopływu prądu stałego....i pompy insulinowej non-stop......
...........farmakoterapii nie podam .....bo wielu i za prosto by się wyleczyło.....
.................acz Martin ciekawie rokuje.....
c
Pamiętam dokładnie naszą rozmowę, jak na razie wszystko się sprawdza. Obawiam się jedynie, że na WIG20 możemy wylądować grubo niżej, niż wtedy przypuszczaliśmy.
Pozdrawiam cie:) Podaj mi jeszcze twój nr GG.
Ps. Dla niedowiarków proponuje Stoperan zwłaszcza dla pana luki.
Pamiętam dokładnie naszą rozmowę, jak na razie wszystko się sprawdza. Obawiam się jedynie, że na WIG20 możemy wylądować grubo niżej, niż wtedy przypuszczaliśmy.
Pozdrawiam cie:) Podaj mi jeszcze twój nr GG.
Ps. Dla niedowiarków proponuje Stoperan zwłaszcza dla pana sanitariusza.
--------------------------------------------------------
a jakie masz argumenty by sprzedac immoeast gdy immofinanz rosnie ponad 8%?
i wynika to z podpisywanej ugody z bankami
Ja pisze o technicznym aspekcie, na podstawie którego podejmuje decyzje. Wyżej napisałem, że jeśli jakieś czynniki miedzy innymi to o czym ty napisałeś nie będą oddziaływać na kurs to będziemy spadać. Taki dostałem sygnał z systemiku na podstawie, którego podejmuje decyzje.
to wsadź sobie swój systemik w ........... leszczu. Skąd tacy się biorą?
Jeszcze jeden k...... filozof. Co ty wiesz nt. giełdy. Gdyby nie Imek, który wszelkie błędy jak na razie wybacza, twój krótki epizod z giełdą zapewne dobiegłby już końca.
Ja obecnie nie gram na inno wiec nie wiem skąd te aluzje w moim kierunku. Pisze o sygnałach po to aby takie osoby jak ty miły ogólny przegląd sytuacji. Ale widzę w tyłku to masz...:) Szczęścia życzę, choć sądzę, że jesteś jednym z tych przegranych na immo.
Wybacz szczerość ale emocje tobą kierują i wypowiadasz się jak desperat a to o jednym świadczy. Prześledz sobie moje sygnały.
modarator nie pozwala mi się szczerze wypowiedzieć, więc powiem tylko tyle, że jestes tak roztrzepany że nawet formatu daty nie potrafisz kilka razy w ten sam sposób napisać, a sądzisz że opracowałeś skuteczny system gry na giełdzie.
bre musi pokonac 164.63, potem musi pokonac 180.57 i wtedy moze dojsc do 198.36, ale teraz przy spadkach spadnie moze przebic 155.spasc do 138 i odbic na 155 a jak przebije 138 to moze spasc na 71. po drodze musi przebic 112.98 ale spadki sie moga zatrzymac 23 stycznia i moze odbic troche ale moga spadki byc nadal do 29 kwietnia.
Ja nie pisze jak jeden z wielu populistów na tym forum, którzy napiszą ci wszystko co chcesz usłyszeć, żeby poprzeć swoje błędne tezy. Ja pisze to co sądzę i o tym co przedstawia mój systemik. Jeśli będzie inaczej i się pomylę to wierz mi przyznam się do tego.
chłopcze, jesteś niesamowity! Albo będzie do góry, albo nadół a jak sie pomylę to nawet się przyznam do tego. No rewelacja, mistrzostwo swiata w .........
a ja WAM dziękuję za wczorajszą i dzisiejsza sesję !
przyjemnie się z WAMI handluje hehehe..... nie z wszystkimi co prawda - ci MĄDRZEJSI wiedzą co robić, genialny akcjonariat hehehe - dobrze na was zarabiać - dziękuję ;)
Posługując się twoim językiem: Chłopcze nie musiałem się na razie przyznawać do żadnej pomyłki bo ich jeszcze nie było:) Ty co w zamian proponujesz?? Jedynie puste słowa i stereotyp obywatela naszego pięknego kraju, który jedyne co potrafi to krytykować nie oferując nic w zamian. Żałosne.
Przeanalizuj sobie, choć wątpię w jakąś głębszą refleksje. Zobacz sobie co się działo w momentach które wymieniłem. Tylko mi nie pie... że na danych historycznych każdy potrafi, bo to pisałem zaraz po zakończeniu sesji jak dostałem sygnał.
o jakiej refleksji ty marzysz, nad czym, nad tymi twoimi wymiocinami?
Takich jak ty filozofów jest tu setki i jak szybko pojawiają się, tak szybko stąd znikają.
A i jeszcze jedno ci dzieciaczku podpowiem. Jak 5 razy rzucisz monetą i 5 razy przez przypadek trafi ci się np. reszka to przy 6 rzucie dalej masz prawdopodobieństwo 50%/50%. Tą lekcję masz odemnie gratis.