• Ależ tu cisną na spadki Autor: ~Ja [5.184.246.*]
    Poniedziałek będzie ciekawy
  • Re: Ależ tu cisną na spadki Autor: ~aaa [89.64.43.*]
    Oj będzie jutro piękna sesja. Mam taką nieodpartą satysfakcję że ja mam akcje i 50% zysku a nieudaczniki ich nie mają i wieszczą spadki i wyją i jęczą , skowyczą a to i tak wszystko na nic . Zrozumcie że tego nie da się zatrzymać.
  • Re: Ależ tu cisną na spadki Autor: ~ChlodnaGlowa [89.64.1.*]
    Jak Twoi Panowie beda robić washtrading w górę jak na bazarze przy grze w trzy kubeczki to faktycznie może jeszcze troche naiwnych dostarczy tu swej kasy.
  • Re: Ależ tu cisną na spadki Autor: ~Oze [37.47.87.*]
    Wszystko już powiiedziane co dobre. Czekamy na raport i na zmiejszenie c/wk bo jest 38. Jakieś aktywa lub zyski. Może chociaż przychody.Juz nie mam wymagań za wielkich wymagań.
  • Re: Ależ tu cisną na spadki Autor: ~ChlodnaGlowa [89.64.1.*]
    Doczekasz się ale jedynie w wyniku powrotu kursu do bazy na 50 groni. Nie dajcie się oszukać!!!
  • Re: Ależ tu cisną na spadki Autor: ~Woody [31.0.24.*]
    Chłodny, a Ty znowu odstawiasz frustrata? Wczoraj się nie zmęczyłeś? Winko było? Nie? To się napij i wyluzuj. Dziś niedziela. Jutro też jest dzień.
    Wielkość kontraktu była znana. Więc to akurat nie będzie działało na wyobraźnię. Fakt podpisania porozumienia i z kim. Napewno to się przełoży na kurs. Ale wiadomo że nie mógł to być mały gracz.

List intencyjny podpisany!
  • Re: Ależ tu cisną na spadki Autor: ~profesor_ciekawski [188.146.248.*]
    Dnia 2023-10-01 o godz. 14:24 ~Oze napisał(a):
    > Wielkość kontraktu była znana. Więc to akurat nie będzie działało na wyobraźnię. Fakt podpisania porozumienia i z kim. Napewno to się przełoży na kurs. Ale wiadomo że nie mógł to być mały gracz.
    > >
    > > List intencyjny podpisany!

Dnia 2023-10-01 o godz. 14:24 ~Oze napisał(a):
    > Wielkość kontraktu była znana. Więc to akurat nie będzie działało na wyobraźnię. Fakt podpisania porozumienia i z kim. Napewno to się przełoży na kurs. Ale wiadomo że nie mógł to być mały gracz.
    > >
    > > List intencyjny podpisany!

dokładnie, nie umowa a list intencyjny co oznacza ,że będą spadki ,ale też będzie wirówka w górę. Osobiście uważam ,że kto będzie miał jaja z żelaza na koniec roku zarobi 500%
    Dogadanie się w procentach jaki udział to jest już jakaś forma umowy. Reszta to list intencyjny.
  • Re: Ależ tu cisną na spadki Autor: ~Kacper [89.64.32.*]
    Tko jutro 1,30 zl
[x]
RAEN -1,31% 0,60 2025-10-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.