Oj będzie jutro piękna sesja. Mam taką nieodpartą satysfakcję że ja mam akcje i 50% zysku a nieudaczniki ich nie mają i wieszczą spadki i wyją i jęczą , skowyczą a to i tak wszystko na nic . Zrozumcie że tego nie da się zatrzymać.
Jak Twoi Panowie beda robić washtrading w górę jak na bazarze przy grze w trzy kubeczki to faktycznie może jeszcze troche naiwnych dostarczy tu swej kasy.
Wszystko już powiiedziane co dobre. Czekamy na raport i na zmiejszenie c/wk bo jest 38. Jakieś aktywa lub zyski. Może chociaż przychody.Juz nie mam wymagań za wielkich wymagań.
Wielkość kontraktu była znana. Więc to akurat nie będzie działało na wyobraźnię. Fakt podpisania porozumienia i z kim. Napewno to się przełoży na kurs. Ale wiadomo że nie mógł to być mały gracz.
Dnia 2023-10-01 o godz. 14:24 ~Oze napisał(a): > Wielkość kontraktu była znana. Więc to akurat nie będzie działało na wyobraźnię. Fakt podpisania porozumienia i z kim. Napewno to się przełoży na kurs. Ale wiadomo że nie mógł to być mały gracz. > > > > List intencyjny podpisany!
Dnia 2023-10-01 o godz. 14:24 ~Oze napisał(a): > Wielkość kontraktu była znana. Więc to akurat nie będzie działało na wyobraźnię. Fakt podpisania porozumienia i z kim. Napewno to się przełoży na kurs. Ale wiadomo że nie mógł to być mały gracz. > > > > List intencyjny podpisany!
dokładnie, nie umowa a list intencyjny co oznacza ,że będą spadki ,ale też będzie wirówka w górę. Osobiście uważam ,że kto będzie miał jaja z żelaza na koniec roku zarobi 500%