....heheheee.....dobra jesteś......ale inwestowanie też ci wychodzi.....a nie sprawiałaś początkowo rozgarniętej....sorki za szczerość , taki już jestem.....spodobałaś mi się ....a na parkiecie to było twoje prawdziwe zdjęcie?...bo jeśli tak to natura obdażyła cię samymi pozytywami
.....no weź już nie bądź taka skromna.....heheheee.....jak inwestujesz tak też wygłądasz.... taka jes moja opinia........tylko dalej trzymaj sie swojego planu ..... czyli dbaj nadal tak samo ...i o siebie i o inwestycje....pozdrawiam Cię
...powyżej to była czysta szczerość a nie sarkazm.....to tak na marginesie bo mnie różnie czasem trzeba rozumieć........
....ważne że umiesz trzymać emocje na wodzy i ładnie zaROBIŁAŚ...
....UWAGA....ta dziewczyna od dawna inwestuje w imo a ostatnio kupowała po 2,08 i sprzedała za ok. 3,70/4,20.......więc zarobiła prawdopodobnie więcej na tym ostatnio niż 95% forumowiczów......czyli was ....leszcze.......a przy tym jest super laską (widziałem foto)
agresja z jaką piszesz oznacza , że jesteś bardzo nie zadowolony a miejsce w którym piszesz oznacza że przez giełdę......wniosek : następny sfrustrowany leszczyna co dzisiaj wtopił na giełdzie....heheheheheeheeeeeee
na google znajdziesz jeszcze pare trudbych slow Martinku.
to tez poprawi twoj styl-byles w gimnazium?
-----------------------------------------------------------------------------
hehehehehee.....bo to trza umić.....i jednym się zajmować a nie jakaś tam robota i giełda.....kiedyś też tak próbowałem....ale to nie działa.....no i nie ma sensu"
witam znów bankier zablokował mi IP
pisze tylko kiedy wchodzę i kiedy wychodzę
ktoś zarzucił mi kłamstwo więc powiedziałam 10 min wcześniej o transakcji
wtedy nazwano mnie wieśniarą
próbowałam na parkiecie ale mnie olano
powiem wam tyle
w ostatnim raporcie podana jest wartość księgowa IMMO tego sie trzymajcie
to że spadnie wiedziałam znów od znajomego to samo było na 06 magna polonia
ten spadek jest sztuczny ale jednak realny
ktoś węszy i szuka pretekstu do zwalenia kursu
pamiętajcie wasze pieniądze wasz rozum
gg nie podaje bo mam codziennie pare prób włamań