Dnia 2023-09-29 o godz. 18:35 ~oze napisał(a): > Za jedną akcję. > > > > 4-6zł za dwa lata > > 10zł po oddaniu wszystkich akcji przez szorta. > > > > A potem? > > > > Jak to co :) Powtórka z rozrywki ... Podciągnięcie do 20zł, pożyczka akcji do szorta i walenie w rynek ... > > > > Perpetum mobile :) > > > > Że też wy tego nie ogarniacie ..
Serio aż dwa lata na 4 zł? To już przestaliśmy wierzyć w silne podstawy, pieniądze z odnawialnych bzdur, handlu energią, singapurczyków, amerykanów i kosmitów? Jednak stawiamy na spekułę tak? A co z ostatnią deską ratunku tajemniczym wajchowym który zna karty? To już tajemniczy wajchowy magicznie nie uzdrowi kursku w parę dni? Bocwański ci nie daruje! Czekać dwa lata na 4 zł, jak miało być niebawem 5 zł :) Czyli dwa lata czekać żeby kurs nie wrócił nawet do poziomu w jakim kupował :) A potem jeszcze czekać aż do jesieni 2029 roku? Przecież to za 6 lat do tego czasu choroba alkoholowa dawno pokona bocwańskiego, zwłaszcza że już ledwo stoi na nogach, traci przytomność i potem go znajdują roznegliżowanego pod jakimiś drzwiami plebani ;) Czyli ostatnią podróż nie pokona Ferrari o którym tyle tutaj bredził, tylko w drewnianej jesionce na pace melexa? :)
Dnia 2023-09-29 o godz. 20:12 ~oze napisał(a): > Wzrost o 300% w dwa lata to mało? > 300% w dwa lata to bardzo mało w porównaniu z wzrostem 500% w kilka tygodni głoszonym przez bocwańskiego. Pewnie przeoczyłem jak protestowałeś kiedy vincenciłeb pisał te dyrdymały prawda?
> A ile ci taki Orlen czy PKO wzrosły w ciągu ostatnich dwóch lat?
Jak to mi wzrosły? Czy ja gdzieś pisałem o Orlenie czy PKO?
> To jest scenariusz bazowy.
To nie jest scenariusz bazowy tylko scenariusz Science Fiction :)
Wiesz że niedługo jeszcze przed raportem za IIIQ pewnie się ukaże jakieś pompowane espi z bzdurami. Będziesz wtedy latał jak zawsze i opowiadał jakie miliony z tego będą i jak kurs za sekundę wystrzeli czy raczej się trzymał tych 2 lat? :)
Dnia 2023-09-29 o godz. 20:40 ~oze napisał(a): > > To jest scenariusz bazowy. > > To nie jest scenariusz bazowy tylko scenariusz Science Fiction :) > > ...identycznie pisali tutaj w 2017 roku gdy kurs szorował poniżej złotówki ... > > potem poszedł na 20złotych :))))))))))))))))))))))))))) i mordy im się zamknęły > > teraz bedzie podobnie :)
A skąd ty wiesz co tutaj pisano w 2017 roku, skoro jeszcze niedawno twierdziłeś że interesujesz się tą spółką stosunkowo niedługo :) Oczywiście niczego takiego nie pisano zwłaszcza że w 2017 to było na forum wpisów jak kot napłakał znowu kłamiesz. Ale nie odpowiedziałeś na pytanie co z tym przyszłym espi?
Dnia 2023-09-29 o godz. 23:25 ~oze napisał(a): > heheh > > tanczysz dokladnie tak jak ci zagram ;) > > troche jak taka pacynka ;)
Tak trollu wszyscy tańczą tak jak im zagrasz zwłaszcza poznańscy. Tylko że to twoje granie kończy się zawsze na skomleniu i odgrażaniu się że jak jeszcze trochę spadnie to będziesz kupował i w zasadzie to super że kurs i spółka są tak do dupy. A potem lecisz z bekiem do admina żeby kasował albo wymach.ujesz tymi patyczkami przed nosem prawnuka że go obijesz. Jakby nie egzystencja bocwańskiego to byłbyś największym pośmiewiskiem na tym forum. Stawiam dolary przeciwko orzechom, że jak tylko pojawi się jakiekolwiek espi nawet takie o bankructwie to będziesz latał z wypiekami na ryju i wrzeszczał że ruszamy na 10 zł. Tak samo będzie zaraz przed raportem.
Dnia 2023-09-30 o godz. 07:08 prawnuk napisał(a): > Dnia 2023-09-29 o godz. 23:25 ~oze napisał(a): > > heheh > > > > tanczysz dokladnie tak jak ci zagram ;) > > > > troche jak taka pacynka ;) > > Tzn w tych zabawach z firmami pana Z lub jego "byłymi firmami" i JA i VINCENT i TY i cała reszta - jesteśmy pacynkami > > bo siedliśmy to stołu z szulerami........ > > więc - ALBO - jesteś od pana Z. i spółki - to dokładnie napisałeś prawdę > albo NIE JESTES - i wtedy ja napisałem prawdę >
Można też usiąść z boku i oglądać PuppetShow wyciągając z tego wnioski. Można to uważać za stratę czasu, ale lepiej się uczyć na błędach bocwańskiego czy farmazona niż na własnych.
> > Można też usiąść z boku i oglądać PuppetShow wyciągając z tego wnioski. Można to uważać za stratę czasu, ale lepiej się uczyć na błędach bocwańskiego czy farmazona niż na własnych.
no nie każdy ma tyle szczęścia, no ale jak się idzie ryzykownie, to trzeba zakładać straty..... Ja z mojej porażki z Z. - choć nie jest ostateczna - bo jak zwykle coś się zmienia - dumny nie jestem.
Choć kupując obligacje ZAWSZE zakładam, że 2% do mnie nie wróci.......
no ale teraz mają jaja w PGF.
I ciekawe czy od pisu znowu wykupią kryszę czy nie