Tak szanowny kolego, kupiłem tam za 100 k ze średnią 0,48. Zbyłem 0,72 i czekam. Jak łatwo policzyć to jest 50k zarobku w parę dni więc trudno to nazwać "ubraniem". Papier wart uwagi. Dlaczego? To już przytoczę wpis swój z rana o którym wspomniałeś:
"...tak uważam, bo z mojej obserwacji wynika że pan Morawiecki ma w planie zgazowanie węgla energetycznego do głębokości 5 km (metoda opracowana przez Japończyków), bo tam sięgają pokłady, a więc są tylko lekko nadgryzione od góry za pomocą metod prymitywnych, niebezpiecznych, nieefektywnych i drogich. Piszę już o tym od dwóch lat. A zatem panowie... rury, rurki, rureczki... A wszystko po to żeby móc przesyłać to drogocenne paliwo do Międzymorza a może nawet Trójmorza które majaczy na horyzoncie. My będziemy Niemcy na ruskim gazie.Troszkę ostatnio wywija pan Zełeński ale on odgrywa tylko epizodyczną rolę którą dostał od Putina - nagrany został jak biegał po kopach donbasów 2019 zakazując swojej zdumionej armii walczyć z Rosjanami.
Nie sądziłem tylko że tak szybko się Vistal zazieleni. Kupiłem zdecydowanie za mało akcji."
Doradzam pozbycie się akcji krętacza kierula bo po 10 groszy będzie większy ból. Nie traćcie też z oczu JSW, będzie rosło. Polimex również bardzo ciekawy.